14 Mart 2023, Salı 12:02:15

THY Teknik Yetiştirilmek Üzere Teknisyen Arıyor

Türk Hava Yolları'nın yüzde 100 iştiraki olan THY Teknik A.Ş, yetiştirilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İşe kabul edilen personel 27000 euro borçlandırılacak.
  • Benim çocukken oyuncak uçağım vardı bakımını yapardım tercübeli olarak beni işi alın
  • acilen hemde çok acil maaşları derhal düzenleyin CS'in aldığı bu komik maaşa acil bir düzeltme çok acil diyorum bakın başka birşey söylemiyorum
  • Bu ülkede Teknik personele gereken ilgi ve ücret verilmediği müddetçe ülke refaha ulaşamaz...
  • Ortalıkta dolaşan bir sürü başı boş eleman var zaten daha neye lazım ki?
  • Sen sıfır adamı alıp yetiştirirsin sonra cebine tip ve lisansını koyarsın ama en önemli araç olan parayı diğer şirketlerin yarısında tutarsan yetiştirdiğin adamda en kısa sürede şirketten kaçmaya çalışır. Sen de böyle TYP gibi saçma sapan programlarla vasıfsız adamları alır eğitip öğretmeye çalışırsın. İleride bu adamların yüzünden kaza kırım olursa da vebali senin boynuna kalır...
  • Neymiş efendim 12 ay teorik 9 ay pratik sonra hoooop al lisansını ol cs onlarca yolcuyu taşıyan uçağı release et. Yok yaaa Bu iş bu kadar basit mi kardeşim. 9 ayda karpuz yetişmiyor sen Teknisyen yetiştireceksin öyle mi. SHGM ne diyor bu duruma merak ediyorum. Mübarek THY de kokpite/kabine gelince sağanak gibi yağdırıyor, tekniğe gelince üç kuruşun hesabını yapıyor. Allah feraset versin. Madem ihtiyacın var bir sürü okul mezunu var al onları yetiştir adam gibi.
  • Onlarca havacılık okulu ve buralardan çıkan binlerce genç varken böyle bir şey neden yapılır? Bunda amaç ne? Seçim yatırımı mı? Yazık ya!
  • 3 kurus dunya standartina yakin para kazanan gorsunler 5 yillarini calmak istiyor sirketler..yaziklar lsun ya
  • Astronotlar nasıl işe girecek şimdi ? Shgm duymasın eğitim yetkisi alır şirketin !!!
  • 5 sene oku gel 2 sene yalandan okuyan adamla aynı statüde çalış . Sömürdünüz memleketi para kazanmak için

Türk Hava Yolları'nın yüzde 100 iştiraki olan THY Teknik A.Ş, yetiştirilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İşe kabul edilen personel 27000 euro borçlandırılacak.

THY Teknik A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, işe alınacak adayların 12 aylık teorik ve 9 aylık pratik eğitimden geçirileceği Kategori B1.1 Hava Aracı Bakım Lisansı Sertifika Eğitim Programı'nın bedelinin 27 bin euro olduğu duyuruldu. Söz konusu ücretin kursiyerlerin eğitimi tamamlayarak operasyon birimlerinde fiilen çalışmaya başlamalarından itibaren; 120 ay boyunca “ücretlerinden aylık kesinti yapılmak suretiyle” tahsil edileceği ifade edildi.

İşte THY Teknik tarafından yapılan o duyurunun tamamı:

Turkish Technic, Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıdır.

9.350 kişilik uzman ekibiyle; İstanbul Havalimanı, İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Aydın Çıldır Havalimanı'nda bulunan tesislerinde Türk Hava Yolları’nın halihazırda 403 uçaktan oluşan ve her gün daha da genişleyen filosu başta olmak üzere, yurt içi ve yurt dışından birçok hava yolu operatörüne kaliteli ve kapsamlı uçak bakım, onarım, modifikasyon, rekonfigürasyon, komponent bakım ve komponent yedek parça ikamesi, mühendislik, sertifikasyon ve üretim gibi birçok diğer alanda katma değerli hizmet sunan, dünyanın önde gelen havacılık servis tedarikçilerinden biridir.

“Hava Aracı Bakım Eğitimi ve Sınav Kuruluşu” olma özelliğine de sahip olan Turkish Technic, hem Türk Sivil Havacılık Otoritesi (SHGM), hem de Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) nezdinde Ülkemizde temel eğitim yetkisi olan ilk ve tek eğitim ve sınav kuruluşudur. Bu yetkilerle, hava aracı bakım lisansı; Kategori A1, B1.1 ve B2 konularında vermekte olduğu eğitimlerle, kendisinin ve havacılık sektörünün ihtiyacı olan uçak bakım teknisyenleri yetiştirmektedir.

Sen de bu ilana başvurarak güvenilirliği, tecrübesi, rekabetçi yapısı ve kalite odaklılığı ile dünyanın en önemli havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşları arasında yer alan Turkish Technic ailesinin bir parçası olabilirsin!

Programın Amacı ve Süresi

Bu program; Turkish Technic’in kendi hava aracı bakım personelini yetiştirmek üzere düzenlediği, teorik ve pratik eğitim unsurlarını ihtiva eden 2400 saatlik onaylı Kategori B1.1 Hava Aracı Bakım Lisansı Sertifika Eğitim Programıdır.
Eğitime kabul şartlarını sağlayan ve Turkish Technic’in istihdam süreçlerini geçen adaylar; “kursiyer” unvanıyla istihdam edilecekler, teorik (12 ay) ve pratik (9 ay) eğitimlerini tamamladıktan sonra “uçak bakım teknisyeni” olmak üzere ilgili birimlerde çalışmaya başlayacaklardır.
Eğitim programı, Turkish Technic'in Atatürk Havalimanı (ISL) tesislerinde gerçekleştirilecektir.

Eğitim Süreci

Kursiyerlerle, eğitim uygulama ve katılım koşullarını içeren “eğitim” ve “iş” sözleşmeleri imzalanacaktır.
Eğitim süresince kursiyerlere asgari ücret tutarında ücret ödemesi yapılacaktır.
Kategori B1.1 Hava Aracı Bakım Lisans Eğitimi’nin bedeli; €27.000’dur. Bu bedel, kursiyerlerin eğitimi tamamlayarak operasyon birimlerinde fiilen çalışmaya başlamalarından itibaren; 120 ay boyunca “ücretlerinden aylık kesinti yapılmak suretiyle” tahsil edilecektir.

Genel Kriterler

T.C. vatandaşı olmak,
Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,
01.01.1998 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak,
Erkek adaylar için; askerlik görevini tamamlamış, askerlikten muaf veya tercihen en az 2 yıl tecilli olmak,
Daha önce THY A.O veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak,
Tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık sorunu olmamak,
CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) kriterlerine göre en az A2 seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmak (Adaylarla ayrıca İngilizce mülakat yapılacaktır),
Meslek yüksek okullarının; uçak teknolojisi, döküm, elektrik, elektrik-elektronik, elektrik elektronik teknolojisi, elektrikli cihaz teknolojisi, elektrik enerjisi üretim iletim ve dağıtımı, elektronik haberleşme teknolojisi, elektronik teknolojisi, endüstriyel elektronik, endüstriyel kalıpçılık, endüstriyel otomasyon, gemi inşaatı, gemi makineleri işletme, kaynak teknolojisi, lastik ve plastik teknolojisi, kontrol ve otomasyon teknolojisi, makine, makine resim ve konstrüksiyon, mekatronik, makine ve metal teknolojileri, metal teknolojisi, metalografi ve malzeme muayenesi, metalurji, motor teknolojisi, otomasyon, otomotiv teknolojisi, iklimlendirme, tesviye alanlarında eğitim veren teknik bölümlerden mezun olmak,

Aranan Nitelikler

Vardiyalı düzende çalışabilmek,
Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli olmak,
Takım çalışmasına yatkın olmak,

Sosyal İmkanlar

Turkish Technic çalışanlarına önemli sosyal olanaklar sunuyor. Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçuşlarında çalışanların ve ailelerinin kullanabilecekleri yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda ve anlaşmalı kurumlarda özel indirim hakkı tanıyor. Bunların yanı sıra doğum ve evlilik gibi özel günlerinde çalışanlarının yanlarında olduğunu hissettirecek sosyal yardımlar, özel sağlık sigortası, Toplu İş Sözleşmesiyle belirlenen tatmin edici ücretlerin yanı sıra yılda 4 defa ikramiye, lisan tazminatı, kadın çalışanlar için kreş desteği gibi maddi olanaklar sunuyor.
Bunlara ek olarak İstanbul’un hemen hemen her yerine ulaşan geniş servis ağı, her lokasyonda sağlanan yemek hizmeti ve yine her lokasyonda verilen işyeri hekimi hizmeti ile çalışanlarına destek oluyor.
Yine çalışanlara sunulan eğitim ve gelişim fırsatları, lisansüstü eğitimlerde idari izinler, sosyal kulüp faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri gibi imkanlarla onların sadece iş hayatlarına değil sosyal hayatlarına da dokunuyor.

Yukarıda belirtilen kriterleri taşıyorsanız; siz de bu ailenin bir parçası olmak için hemen ilanımıza başvurabilirsiniz.

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol

Sistemde kaydı bulunmayan adaylar "Özgeçmiş Bırak" butonu üzerinden başvuru yapacaklardır.
Başvuru sırasında T.C. kimlik numarası, isim soyisim ve doğum tarihinin kimliğinizde yazdığı şekilde sisteme girilmesi gerekmektedir.
Başvuru esnasında ilan kriterlerine uygun mezuniyet belgenizi sisteme yüklemeniz gerekmektedir.
Başvuru sırasında özgeçmişinde; doğum tarihi, mezuniyet tarihi, “güncel fotoğrafı bulunmayan” adayların özgeçmişlerini güncellemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde başvuruları geçersiz sayılacaktır.
Eğitim sonrası çalışma süresince Turkish Technic operasyonunun olduğu tüm lokasyonlarda görevlendirme yapılabilir.

İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

 

THY Teknik Yetiştirilmek Üzere Teknisyen Arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Oyuncak ~ 1 yıl önce
Benim çocukken oyuncak uçağım vardı bakımını yapardım tercübeli olarak beni işi alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AcilUrgent ~ 1 yıl önce
acilen hemde çok acil maaşları derhal düzenleyin CS'in aldığı bu komik maaşa acil bir düzeltme çok acil diyorum bakın başka birşey söylemiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik Personel ~ 1 yıl önce
Bu ülkede Teknik personele gereken ilgi ve ücret verilmediği müddetçe ülke refaha ulaşamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERENK YOK ~ 1 yıl önce
Ortalıkta dolaşan bir sürü başı boş eleman var zaten daha neye lazım ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maddiyat Önemli! ~ 1 yıl önce
Sen sıfır adamı alıp yetiştirirsin sonra cebine tip ve lisansını koyarsın ama en önemli araç olan parayı diğer şirketlerin yarısında tutarsan yetiştirdiğin adamda en kısa sürede şirketten kaçmaya çalışır. Sen de böyle TYP gibi saçma sapan programlarla vasıfsız adamları alır eğitip öğretmeye çalışırsın. İleride bu adamların yüzünden kaza kırım olursa da vebali senin boynuna kalır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyareci Adnan ~ 1 yıl önce
Neymiş efendim 12 ay teorik 9 ay pratik sonra hoooop al lisansını ol cs onlarca yolcuyu taşıyan uçağı release et. Yok yaaa Bu iş bu kadar basit mi kardeşim. 9 ayda karpuz yetişmiyor sen Teknisyen yetiştireceksin öyle mi. SHGM ne diyor bu duruma merak ediyorum. Mübarek THY de kokpite/kabine gelince sağanak gibi yağdırıyor, tekniğe gelince üç kuruşun hesabını yapıyor. Allah feraset versin. Madem ihtiyacın var bir sürü okul mezunu var al onları yetiştir adam gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimseye yagdirdigi yok ~ 1 yıl önce
Kardesim qatar emirates kabin memuru maasi thy de pilot maasi...kim neye yagdiriyor...iran olucaz derken ekonomik olarak olduk bile...birakin artik su bu kadar bu bukadar aliyirlari hep birlikte kazanmak icin talepte bulunalim
Murat ~ 1 yıl önce
Onlarca havacılık okulu ve buralardan çıkan binlerce genç varken böyle bir şey neden yapılır? Bunda amaç ne? Seçim yatırımı mı? Yazık ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 kurus ~ 1 yıl önce
3 kurus dunya standartina yakin para kazanan gorsunler 5 yillarini calmak istiyor sirketler..yaziklar lsun ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10 ~ 1 yıl önce
Beş yıl değil 10 yıl, İnşallah teknisyen değilsindir.
Babalamacı ~ 1 yıl önce
Astronotlar nasıl işe girecek şimdi ? Shgm duymasın eğitim yetkisi alır şirketin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun ~ 1 yıl önce
5 sene oku gel 2 sene yalandan okuyan adamla aynı statüde çalış . Sömürdünüz memleketi para kazanmak için

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000