14 Mayıs 2019, Salı 01:37:55

THY Teknik personelinin hatası pahalıya patlıyordu

Türk Hava Yolları (THY) Teknik’e ait bir araç şoförün dikkatsizliği sebebiyle İstanbul Havalimanında az daha yolcu köprüsüne çarpacaktı.
  • Teknik personele hiç bişey olmaz o saraya bağlıdır.Dünyanın en gözde 1.sınıf insanıdır.Amaa teknik bünyesinde çalışan bir taşeronsa yandı allah yandı.
  • "Bence asalım bunu asalım gitsin Taksim meydanında sallanďıracaksın bunun gibisini bak bakalım bir daha oluyormu böyle şeyler"Bizim milli halk deyimimizdir her derde çare.Biri nick name mi feyklemiş ben gerçek bir dost. Rumuz bir dost artık:)
  • Apronda olan apronda kalir ;)
  • Herkes hata yapabilir. Tgs de teknik de başka birimler de. Aracı durduran tgs denmiş. Ne farkeder, tgs hata yapsa teknik yetişmeyecek mi? Bu şekilde birbirinizi kötülemeyin. Sonuçta aynı yerde çalışıyoruz.
  • Siteye bakıyorumda, bir tane yapıcı yorum yok. Bu güne kadar oranlayın isterseni TGS personeli kaç uçağa hasar vermiş, kaç uçağı ground etmiş, teknik kaç kez sizin arkanızı temizlemiş. Uçağın kabininin içinde uygunsuzca koltukların üzerinde gezen temizlik personelinizi raporlasak, temizlik yapacak adamınız kalmaz. İnsanların ekmeğiyle oynamak yerine biraz yapıcı olun. Burada herkes Ekmeğinin peşinde. Kim bilir kaçıncı uçağı sefere vermek için koşturuyordu arkadaş, ya da on time kapatmak İçin çırpınıyordu.
  • Bir kurumda öyle hatalar yaşanıyorsa o kusur teknik personelden ziyade çalıştığı taşeron şirketin kusurudur. Öyle ki bu teknik personel muhtemelen çok büyük bir baskı altında ya da dinlendirilmeden o uçağa yönlendirilmiştir. Hele ki bu işin ivedilikle yapılması istenmişse o personelin hata yapmaması zaten anormal bir durumdur. Yorumlara baktığımızda sanki uçak düşmekten son anda kurtarılmış, içindeki mürettebat ve yolcular da bir kahraman tarafından hayatlarını bağışlamış gibi bir hava yaratılmış. Lütfen mübalağa yapmayalım. İnsanoğlu hatalarla olgunlaşır.Gereken eğitim ve işçilerin özlük hakları verilseydi belki de böyle bir vaka yaşanmayacaktı. Biraz empati yapalım lütfen.
  • Sabah 5 akşam 5 olacağı bu herkesin gözünden uyku akıyor.Normal buldum ben öyle bir işe çattıkki işe gelmek için sabah 5de kalkıp yola çıkıyoruz eve dönüşde akşam 5i buluyor.Daha neler olacak neler siz durun bu daha başlangıç.Böyle yüksek dikkat gerektiren bir yerde insanları gecenin beşinde kaldırmak zorunda bırakırsan herşey olur dikkat bozukluğu mesela bunun gibi ve sonuç kaza bela ceza kavga.Askerlikte olduğu gibi hani diyorlarya "sağını solunu bilmeyenler var" diye oysa ordada sebep bu hep uykusuzluktan dikkat bozukluğu sebebi yoksa kimse sağını solunu bilmeyecek kadar salak değil.Bu arada birisi rumuzu feyklemiş ben gerçek bir dost;)
  • Bundan sonra uçak içerisindeki halinize hareketlerinize, ekibe olan davranışlarınıza, amirlerin arkadasından, kabin memurlarının arkasından attığınız bakışlara, ekiplere olan konuşmalarınıza DİKKAT EDİN. EN YÜKSEK YERE RAPOR ETMEYE BAŞLIYORUM.
  • Kalıpçılık öğretmenliği müfredatının sığlığını buradan görüyoruz
  • Thy teknik, tgs ve lokantacı doco birbirinden farkı yok. Bunlar adam olmadığı sürece meydanda emniyet sağlanamaz

Türk Hava Yolları (THY) Teknik’e ait bir araç şoförün dikkatsizliği sebebiyle İstanbul Havalimanında az daha yolcu köprüsüne çarpacaktı.

İstanbul Havalimanı’nda G6 park pozisyonunda körükte bulunan THY uçağı tehlike atlattı. G6 park pozisyonuna kullandığı aracı patk eden THY Teknik personeli aracın el frenini çekmeyi unuttu.

Şoför araçtan uzaklaştıktan sonra araç körükte bulunan THY uçağına doğru kaymaya başlıyor. Durumu fark eden THY Teknik personeli koşarak arabayı durdurmayı başardı.

O anlar güvenlik kamerasına an be an yansıdı. 

AirportHaber ÖZEL

THY Teknik personelinin hatası pahalıya patlıyordu

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

TASERON ~ 5 yıl önce
Teknik personele hiç bişey olmaz o saraya bağlıdır.Dünyanın en gözde 1.sınıf insanıdır.Amaa teknik bünyesinde çalışan bir taşeronsa yandı allah yandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz bir dost ~ 5 yıl önce
"Bence asalım bunu asalım gitsin Taksim meydanında sallanďıracaksın bunun gibisini bak bakalım bir daha oluyormu böyle şeyler"Bizim milli halk deyimimizdir her derde çare.Biri nick name mi feyklemiş ben gerçek bir dost. Rumuz bir dost artık:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wuuu ~ 5 yıl önce
Apronda olan apronda kalir ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suç kimde ? ~ 5 yıl önce
Herkes hata yapabilir. Tgs de teknik de başka birimler de. Aracı durduran tgs denmiş. Ne farkeder, tgs hata yapsa teknik yetişmeyecek mi? Bu şekilde birbirinizi kötülemeyin. Sonuçta aynı yerde çalışıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 5 yıl önce
Siteye bakıyorumda, bir tane yapıcı yorum yok. Bu güne kadar oranlayın isterseni TGS personeli kaç uçağa hasar vermiş, kaç uçağı ground etmiş, teknik kaç kez sizin arkanızı temizlemiş. Uçağın kabininin içinde uygunsuzca koltukların üzerinde gezen temizlik personelinizi raporlasak, temizlik yapacak adamınız kalmaz. İnsanların ekmeğiyle oynamak yerine biraz yapıcı olun. Burada herkes Ekmeğinin peşinde. Kim bilir kaçıncı uçağı sefere vermek için koşturuyordu arkadaş, ya da on time kapatmak İçin çırpınıyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vijdan ~ 5 yıl önce
Bir kurumda öyle hatalar yaşanıyorsa o kusur teknik personelden ziyade çalıştığı taşeron şirketin kusurudur. Öyle ki bu teknik personel muhtemelen çok büyük bir baskı altında ya da dinlendirilmeden o uçağa yönlendirilmiştir. Hele ki bu işin ivedilikle yapılması istenmişse o personelin hata yapmaması zaten anormal bir durumdur. Yorumlara baktığımızda sanki uçak düşmekten son anda kurtarılmış, içindeki mürettebat ve yolcular da bir kahraman tarafından hayatlarını bağışlamış gibi bir hava yaratılmış. Lütfen mübalağa yapmayalım. İnsanoğlu hatalarla olgunlaşır.Gereken eğitim ve işçilerin özlük hakları verilseydi belki de böyle bir vaka yaşanmayacaktı. Biraz empati yapalım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 5 yıl önce
Sabah 5 akşam 5 olacağı bu herkesin gözünden uyku akıyor.Normal buldum ben öyle bir işe çattıkki işe gelmek için sabah 5de kalkıp yola çıkıyoruz eve dönüşde akşam 5i buluyor.Daha neler olacak neler siz durun bu daha başlangıç.Böyle yüksek dikkat gerektiren bir yerde insanları gecenin beşinde kaldırmak zorunda bırakırsan herşey olur dikkat bozukluğu mesela bunun gibi ve sonuç kaza bela ceza kavga.Askerlikte olduğu gibi hani diyorlarya "sağını solunu bilmeyenler var" diye oysa ordada sebep bu hep uykusuzluktan dikkat bozukluğu sebebi yoksa kimse sağını solunu bilmeyecek kadar salak değil.Bu arada birisi rumuzu feyklemiş ben gerçek bir dost;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknikçiler ~ 5 yıl önce
Bundan sonra uçak içerisindeki halinize hareketlerinize, ekibe olan davranışlarınıza, amirlerin arkadasından, kabin memurlarının arkasından attığınız bakışlara, ekiplere olan konuşmalarınıza DİKKAT EDİN. EN YÜKSEK YERE RAPOR ETMEYE BAŞLIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 5 yıl önce
E niye bu zamana kadar bekledin?
Proje Müdürü ~ 5 yıl önce
Kalıpçılık öğretmenliği müfredatının sığlığını buradan görüyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 5 yıl önce
Thy teknik, tgs ve lokantacı doco birbirinden farkı yok. Bunlar adam olmadığı sürece meydanda emniyet sağlanamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000