19 Haziran 2017, Pazartesi 15:10:57

THY Teknik A.Ş. EASA ve FAA tarafından denetlendi

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman, EASA ve FAA tarafından gerçekleştirilen denetimler sonrası şirket çalışanlarına bir mesaj gönderdi.
  • bi teşekkürle olacak iş değil ahmet amca ramazan bitiyor bayram geliyor aysonu hem bizler bir ikramiye haketmiyormuyuz. nerede sizin yoneticiliğiniz.
  • Geçmişte bu denetimleri SHGM'nin EASA'dan aldığı karşılıklı tanıma yetkisi çerçevesinde SHGM Teknik Denetcileri tarafından yapılarak sadece düzenlemiş oldukları raporları EASA' ya gönderldikten sonra yetki verilebiliyor veya verilmiş yetkinin temditi SHGM tarafından yapılabiliyordu. SHGM'nin bu yetkisini fareler mi yedi? Yoksa bir şekilde sele mi verildi? Lütfen birisi bu soruyu Bilal Ekşiye sorabilir mi? EASA'nın THY'yi denetlemesi övünülecek bir şey değil tam aksine utanılacak bir şeydir. Ancak önce utanacak yüzünüzün olması şart.
  • Saf personellerine kadro yok mu her işi biz yapıyoruz aynı departmanda çalışan kadrolu personel 4 bin alıyor bize 1700 zar zor veriyorlar. Hakkımı helal etmiyorum...!!!!! Bu haksızlık kalksın herkes eşit olsun modern çağın köleleriyiz bizim sırtımızdan para kazanıyorlar boğazınızda kalır inşallah haram paralar......
  • Her şey tamam da ya bizim zamlar noldu kardeşim. Hem kar ettik hem denetlemelerden yıldız aldık çok güzel; bunun karşılığı teşekkür mü olmalı? Yasal hakkımız olan zammı alamadık. Teşekkürmüş kabul etmiyorum. Gece gündüz çalış emek ver, denetlemere hazırlan, kar deme yağmur deme teknisyen skalası ile maaşlarımız tırpanlansın, mazeret izni alacaksın bin takla atmalısın, günde 3 öğün mobbing yemezsen zaten bünyen tepki veriyor alışmışsın, 10 yıldır çalışıyosun ailenle bi tatil yapmak istiyorsun pas uçacaksın 1 yıllık kabin memuru arkadaş sallana sallana uçacak sen ailenle rezil olacaksın.. yok kardeşim istemiyorum o teşekkürü sizde kalsın.
  • Bende emekli bir büyüğünüz olarak, şirketimle gurur duyuyor, başarılarınızın devamını diliyor ;Mubarek ramazan bayramımızıda şimdiden kutluyorum. Kalın sağlıcakla.....
  • canlabaşla çalışıyorlar vardiye desen adamların hayatları altüst olmuş felekleri şaşmış gece gündüz kavramları yok inanın beraber yaşasanı hiç kıyamazsınız hayat şartları çok zor geçim sıkıntısı almış başını gidiyor onlara maddi destek ve erkek emeklilik şart bunlara
  • Kesinlikle THY bünyesinin en iyi yöneticisidir
  • Yıllık enflasyonun en az %10 çıktığı bir senede şirketiniz iyi oranda kar etmesine rağmen çalışanlarınıza %3 zammı layık gördünüz. Ahmet bey siz de bu konuda oldukça başarılısınız. Biz de sizi tebrik ediyoruz.
  • Aferim koçum
  • Her sene aynı tiyatro teknik gelen denetçilerim cebine ao dan aldığı üç beş kuruşu sıkıştırıyor istediği sonucu alıyor. Bünyesinde Habom gibi bir oluşumu barındırmış çalışanın alın terini ona çok görmüş olan bir şirket iyi olsa ne olur varsa yoksa yöneticiler bir doymadılar. Her başarının altında bir yönetici var zaten hep

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman, EASA ve FAA tarafından gerçekleştirilen denetimler sonrası şirket çalışanlarına bir mesaj gönderdi.

EASA ve FAA tarafından yapılan denetimler sonrasında THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman, personele bir mesaj gönderdi.

23-25 Mayıs 2017 tarihlerinde EASA, 08-16 Haziran 2017 tarihlerinde de FAA tarafından yapılan denetimlerden yüzlerinin akıyla çıktıklarını ifade eden Karaman, “Dünyanın en büyük iki Sivil Havacılık Otoritesi olan EASA ve FAA kurumlarının denetimi neticesinde, şirketimizin bazı faaliyetlerini geliştirecek tavsiye niteliğindeki bulgular dışında, gövde ve komponent bakımlarımızda uçuşa elverişliği ihlal edecek herhangi bir büyük bulgu tespit edilmemiştir” dedi.

İşte THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Karaman’ın o mesajı:

Değerli Arkadaşlarım,

Şirketimizin her sene yapılan planlı denetimleri; 23-25 Mayıs 2017 tarihleri arasında EASA ve 08-16 Haziran 2017 tarihleri arasında FAA tarafından yapılmıştır. Özelikle EAS denetiminde sadece SAW ve IST tesislerimiz değil AYT ve Priştine Hat Bakım istasyonlarım da denetlenmiştir. FAA ise THY Teknik A.Ş. de bugüne kadar yaptığı en uzun denetimini icra ederek, IST ve SAW’daki depo, kalibrasyon, uçak bakım ve atölyelerini denetlemiştir.

Dünyanın en büyük iki Sivil Havacılık Otoritesi olan EASA ve FAA kurumlarının denetimi neticesinde, şirketimizin bazı faaliyetlerini geliştirecek tavsiye niteliğindeki bulgular dışında, gövde ve komponent bakımlarımızda uçuşa elverişliği ihlal edecek herhangi bir büyük bulgu tespit edilmemiştir. Özellikle FAA denetçileri, denetim kapanış toplantısında THY Teknik A.Ş. bünyesindeki tesislerin yeterliliği, düzeni ve temizliğini çok iyi bulduklarını, personelin ise yaptığı işi çok iyi bilen, açıklayan, icra eden ve kayıt eden bireylerden oluştuğu hususundan övgüyle bahsetmiştir.

Böyle bir bakım ve kalite sistemini kuran ve arkasında duran yönetim kademesine de teşekkür etmişlerdir.

Bu ifadeler THY Teknik A.Ş. Ailesi’nde her seviyedeki arkadaşlarıma olan güvenimi ve saygımı tazelemiştir. Buna yönelik olarak, tüm çalışma arkadaşlarımın eriştikleri bu seviyeyi yeterli görmeyeceklerini, her alanda daha iyiye, emniyetliye ve güvenilirliğe ulaşma çabalarını her zaman olduğu gibi hiç yavaşlamadan sürdüreceklerine inancım tamdır.

Bu mübarek Ramazan ayında eriştiğimiz başarı seviyesini sağlayan sizlere ve her zaman arkanızda olan ailelerinize teşekkür eder, başarılarımızın artarak devam etmesini ve yakın gelecekte tüm Dünya da örnek alınacak bir bakım kuruluşu olarak, Türkiye’mizi gururlandırmamızı dilerim.

Selam ve saygılarımla.

THY Teknik A.Ş. EASA ve FAA tarafından denetlendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

kobra ~ 7 yıl önce
bi teşekkürle olacak iş değil ahmet amca ramazan bitiyor bayram geliyor aysonu hem bizler bir ikramiye haketmiyormuyuz. nerede sizin yoneticiliğiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fareler mi? ~ 7 yıl önce
Geçmişte bu denetimleri SHGM'nin EASA'dan aldığı karşılıklı tanıma yetkisi çerçevesinde SHGM Teknik Denetcileri tarafından yapılarak sadece düzenlemiş oldukları raporları EASA' ya gönderldikten sonra yetki verilebiliyor veya verilmiş yetkinin temditi SHGM tarafından yapılabiliyordu. SHGM'nin bu yetkisini fareler mi yedi? Yoksa bir şekilde sele mi verildi? Lütfen birisi bu soruyu Bilal Ekşiye sorabilir mi? EASA'nın THY'yi denetlemesi övünülecek bir şey değil tam aksine utanılacak bir şeydir. Ancak önce utanacak yüzünüzün olması şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saf taşeronları ~ 7 yıl önce
Saf personellerine kadro yok mu her işi biz yapıyoruz aynı departmanda çalışan kadrolu personel 4 bin alıyor bize 1700 zar zor veriyorlar. Hakkımı helal etmiyorum...!!!!! Bu haksızlık kalksın herkes eşit olsun modern çağın köleleriyiz bizim sırtımızdan para kazanıyorlar boğazınızda kalır inşallah haram paralar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 7 yıl önce
Her şey tamam da ya bizim zamlar noldu kardeşim. Hem kar ettik hem denetlemelerden yıldız aldık çok güzel; bunun karşılığı teşekkür mü olmalı? Yasal hakkımız olan zammı alamadık. Teşekkürmüş kabul etmiyorum. Gece gündüz çalış emek ver, denetlemere hazırlan, kar deme yağmur deme teknisyen skalası ile maaşlarımız tırpanlansın, mazeret izni alacaksın bin takla atmalısın, günde 3 öğün mobbing yemezsen zaten bünyen tepki veriyor alışmışsın, 10 yıldır çalışıyosun ailenle bi tatil yapmak istiyorsun pas uçacaksın 1 yıllık kabin memuru arkadaş sallana sallana uçacak sen ailenle rezil olacaksın.. yok kardeşim istemiyorum o teşekkürü sizde kalsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahmut Mesut Tabakcıoğlu ~ 7 yıl önce
Bende emekli bir büyüğünüz olarak, şirketimle gurur duyuyor, başarılarınızın devamını diliyor ;Mubarek ramazan bayramımızıda şimdiden kutluyorum. Kalın sağlıcakla.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adilan ~ 7 yıl önce
canlabaşla çalışıyorlar vardiye desen adamların hayatları altüst olmuş felekleri şaşmış gece gündüz kavramları yok inanın beraber yaşasanı hiç kıyamazsınız hayat şartları çok zor geçim sıkıntısı almış başını gidiyor onlara maddi destek ve erkek emeklilik şart bunlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 7 yıl önce
Kesinlikle THY bünyesinin en iyi yöneticisidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O.K ~ 7 yıl önce
Kesinlikle
THY + ~ 7 yıl önce
Gerçekten iyi bir yöneticimizdir, Uzun süre görevinde başarı ile devamını dilerim
Zam oranı ~ 7 yıl önce
Yıllık enflasyonun en az %10 çıktığı bir senede şirketiniz iyi oranda kar etmesine rağmen çalışanlarınıza %3 zammı layık gördünüz. Ahmet bey siz de bu konuda oldukça başarılısınız. Biz de sizi tebrik ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal Ekşi ~ 7 yıl önce
Aferim koçum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşgüzarlar ~ 7 yıl önce
Her sene aynı tiyatro teknik gelen denetçilerim cebine ao dan aldığı üç beş kuruşu sıkıştırıyor istediği sonucu alıyor. Bünyesinde Habom gibi bir oluşumu barındırmış çalışanın alın terini ona çok görmüş olan bir şirket iyi olsa ne olur varsa yoksa yöneticiler bir doymadılar. Her başarının altında bir yönetici var zaten hep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sallandıracaksın ~ 7 yıl önce
böyle vatan hainlerine ekmek veriyorlar ya...
Tayyar ~ 7 yıl önce
Daha önce büyük bulgular yazmışlardı hersene aynı değil anlıyacağın ama bu konuda şüpeliyim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000