17 Temmuz 2019, Çarşamba 19:29:58

THY tarihinin en pahalı bileti oldu

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Miami uçuşu THY tarihinin en pahalı bileti oldu.
  • Bu fiyat direk ucanlara. Aktarmali uçarsan muhtemelen yarı fiyatına alırsın bileti.
  • Millette ne para var be
  • Hiç kimsenin THY ye mok atmaya hakkı yok. Bu bilet fiyatlarının tek sorumlusu bizim seçtiğimiz (iktidarı muhalefeti birlikte) insanlar. Ucundan bucagindan meclise bulaşmış ya da bir yerlerde müdürlük yapmış tüm insanların (eski-yeni) ücretsiz business upgrade hakları var. Senin benim 30bin liralara alamadığımız biletleri bu parazitler BEDAVA aldıkları için THY nin business koltuk karı sıfıra yakın. Bu yüzden hem ekonomi hem de business fiyatları çok yüksek seyrediyor. Siz hiç muhalefet olsun hükumet olsun şikayet eden birini gördünüz mü bu ücretsiz upgrade hakkından? Çünkü hepsi bayılıyor bedava Business uçmaya, ama kaybeden hep halk oluyor...
  • Benimde hesabımdaki paranın 1 günlük faizi 50 bin olsa bende alırdım :)
  • Kirala git üstüne az daha koy ailenle git...
  • Ama bir müdür int. pass bileti ile 400 tl ye round trip uçar.
  • Ve birileri bu biletleri alabiliyor. Bilet pahalı değil biz fakiriz kabul edelim
  • Bu parayi business class a verecek dallamanin 48000 TL sini degil 96000 TL sini almak lazim. Boylece kendini 2 kat daha ozel, onemli ve essiz hissetmesi saglanmis olur.
  • Akıyo bu akşam maşallah
  • Allah razı olsun Istanbul Hava Limanını yaptıranlardan. Sayelerinde THY'den başka alternatifler de olduğunu keşfettim. SAW kullanarak istediğim yere, çok daha ucuza gidiyorum. Geçen hafta Brezilya'ya Royal Air Maroc ile neredeyse yarı fiyatına gittim geldim. Geçen ay da, Meksikaya Pegasus + KLM ile gidip geldim. THY 5000 $ derken 2780 $ verdim. Elit kartım var ama neye yarar, alanda 2 tek atacam, köfte lahmacun yiyeceğim diye neden bu farkı vereyim. Herkese saygılar.

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Miami uçuşu THY tarihinin en pahalı bileti oldu.

THY tarihinin en pahalı bileti İstanbul-Miami hattında satışa çıktı.

24 - 30 Temmuz tarihleri arasında İstanbul - Miami gidiş dönüş bir kişilik business class bileti 48 bin 917 TL'den satılıyor. Daha önce THY tarihinin en pahalı bileti Los Angeles hattında 33 bin 200 TL'ye satılmıştı.

THY tarihinin en pahalı bileti oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Direk uçuş ~ 5 yıl önce
Bu fiyat direk ucanlara. Aktarmali uçarsan muhtemelen yarı fiyatına alırsın bileti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1907 ~ 5 yıl önce
Millette ne para var be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST TK ~ 5 yıl önce
Hiç kimsenin THY ye mok atmaya hakkı yok. Bu bilet fiyatlarının tek sorumlusu bizim seçtiğimiz (iktidarı muhalefeti birlikte) insanlar. Ucundan bucagindan meclise bulaşmış ya da bir yerlerde müdürlük yapmış tüm insanların (eski-yeni) ücretsiz business upgrade hakları var. Senin benim 30bin liralara alamadığımız biletleri bu parazitler BEDAVA aldıkları için THY nin business koltuk karı sıfıra yakın. Bu yüzden hem ekonomi hem de business fiyatları çok yüksek seyrediyor. Siz hiç muhalefet olsun hükumet olsun şikayet eden birini gördünüz mü bu ücretsiz upgrade hakkından? Çünkü hepsi bayılıyor bedava Business uçmaya, ama kaybeden hep halk oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İst tk ~ 5 yıl önce
Bu işten pek anlamadığın çok belli. Hiçte sıfıra yakın falan değil
Serkan ~ 5 yıl önce
adam 10 yıl oncesinin bilmem nerenin milletvekili olmus adını o zaman bile bilen yoktur simdi yedi sulalesi VIP oluyor Sadece Geri kalmis ulkelerde gorecegin manzara Su sirket 10 kat daha buyuyebilir ama iktidar ve yalakaları sagolsun
IST TK ~ 5 yıl önce
Asıl senin anlamadığın belli. 32 business kapasitenin 27 sinde viplerin olduğu uçaklar gördü bu gözler. Hem de öyle bilmemne heyeti değil, tatil için giden eski vekiller eşleri vs. Bu uçuştan business satışı sadece 5 koltuk. Hesapla bakalım ne oluyor. Neyse sen şimdi git torpille girdiğin pozisyonu nasıl koruyacağını düşün 2023ten sonra...
Vatandaş ~ 5 yıl önce
Benimde hesabımdaki paranın 1 günlük faizi 50 bin olsa bende alırdım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özel uçak ~ 5 yıl önce
Kirala git üstüne az daha koy ailenle git...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür ~ 5 yıl önce
Ama bir müdür int. pass bileti ile 400 tl ye round trip uçar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 5 yıl önce
Ve birileri bu biletleri alabiliyor. Bilet pahalı değil biz fakiriz kabul edelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 5 yıl önce
Maalesef Türkiye çok yoksul bir ülke. Nimetlerimizden hep yabancılar yararlanıyor. Sahillerimiz hep yabancıların elinde, bir diyarkabırlı, Nevşehirli hiç görmemiş, uçaklarımızla hep yabancılar seyahat ediyor, yabancı devletin yatırım avantajını kullanıp ucuz iş gücümüzle cebini doldurup gidiyor. Ve aslında ülke İŞGAL altında. Daha kötüsü kimse bunun farkında değil. Bu yüzyılda işgal böyle olur.
Bence az bile. ~ 5 yıl önce
Bu parayi business class a verecek dallamanin 48000 TL sini degil 96000 TL sini almak lazim. Boylece kendini 2 kat daha ozel, onemli ve essiz hissetmesi saglanmis olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Skyy ~ 5 yıl önce
Kiskanc ezik:)
Ekrem Abi ~ 5 yıl önce
Akıyo bu akşam maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 5 yıl önce
Allah razı olsun Istanbul Hava Limanını yaptıranlardan. Sayelerinde THY'den başka alternatifler de olduğunu keşfettim. SAW kullanarak istediğim yere, çok daha ucuza gidiyorum. Geçen hafta Brezilya'ya Royal Air Maroc ile neredeyse yarı fiyatına gittim geldim. Geçen ay da, Meksikaya Pegasus + KLM ile gidip geldim. THY 5000 $ derken 2780 $ verdim. Elit kartım var ama neye yarar, alanda 2 tek atacam, köfte lahmacun yiyeceğim diye neden bu farkı vereyim. Herkese saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000