30 Kasım 2021, Salı 10:36:00

THY, TAP Portugal ile ilgili iddiaları yalanladı

Türk Hava Yolları, Portekiz havayolu şirketi TAP'ta hisse alımı yapacağına dair iddiaları yalanladı.
  • LH malezya havayolları krizinde malezya havayollarından ihtiyacı sağlayan her kabin ekibini (ingilizceyi çok iyi konuşan, servisi, iş disiplinini hizmet vs uzak doğu kalitesini saymıyorum bile) bünyesine kattı. Kabin hizmet kalitesinde 7-8 sıra atladılar. Bizim İşBilen full liyakatlı (!) Insan Kaynakları ise gitti marakeşi gezdi dolaştı aa burda cami var diye fas bedevilerinin önünü açtı. Kabinde çalışmaz etmezler işten kaçarlar. biriside her hafta yolcu mektubu teşekkürü falan mail atıyordu kabinini motive etmeye çalışıyordu. LH tebrik ediyorum. İşte vizyon işte plan proje. işte feraset. işte adam gibi adamlık. Berlinden sevgilerle.
  • Yapar abi bunlar herşeyin yapar ata kargoda çalışan tüm personel ne halde çalısıyor bukadar insanın vebalı yeter size dışarıdan gelen yemekleri iş yoğunluğu ile yiyemiyoruz buz gibi soğuyor öyle yiyoruz ufacık ekmek adam başı iki tane veriyor üçünçü yok bu ayıp tgsye yeter ama kimse utanmaz kendilerine gelince şefler ben bu yoğun tempoda calışıp aç karnına kimseye hakkımı helal etmiyorum tgs herkesin hakkına çöken bir şirket özellikle pandemi de bir ay ful calısıp 15 gün sigorta yatırdı
  • Ateş olmayan yerden duman çıkmaz yakında duyarız bizim baralar nere gidiyor artık
  • Özellikle ortadoğuda bir yer alıp,avustralya ve zelanda uçuşları yapmalıdır.
  • Önce çalışanının maaşına çöken thy yönetimi çalışanının parasını versin (yatirimci)

Türk Hava Yolları Portekiz havayolu şirketi TAP'ta hisse alımı yapacağına dair haberlere ilişkin açıklama yaptı.

KAP’a yapılan açıklamada bazı ulusal ve uluslararası medya kanallarında Türk Hava Yolları A.O.'nun yabancı bir havayolu şirketine yatırım yapacağı ile ilgili haberler yer aldığı, küresel havacılık endüstrisinin en değerli şirketlerinden olan Türk Hava Yolları’nın gelecek hedeflerine yönelik stratejik yatırımları daima değerlendirdiği, ancak yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Jornal de Negocios'un bir haberinde, THY’nin Portekiz havayolu şirketi TAP'ta hisse alımını değerlendirdiği belirtmişti.

THY, TAP Portugal ile ilgili iddiaları yalanladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ex Flayt Ettindınt ~ 2 yıl önce
LH malezya havayolları krizinde malezya havayollarından ihtiyacı sağlayan her kabin ekibini (ingilizceyi çok iyi konuşan, servisi, iş disiplinini hizmet vs uzak doğu kalitesini saymıyorum bile) bünyesine kattı. Kabin hizmet kalitesinde 7-8 sıra atladılar. Bizim İşBilen full liyakatlı (!) Insan Kaynakları ise gitti marakeşi gezdi dolaştı aa burda cami var diye fas bedevilerinin önünü açtı. Kabinde çalışmaz etmezler işten kaçarlar. biriside her hafta yolcu mektubu teşekkürü falan mail atıyordu kabinini motive etmeye çalışıyordu. LH tebrik ediyorum. İşte vizyon işte plan proje. işte feraset. işte adam gibi adamlık. Berlinden sevgilerle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ata kargo ~ 2 yıl önce
Yapar abi bunlar herşeyin yapar ata kargoda çalışan tüm personel ne halde çalısıyor bukadar insanın vebalı yeter size dışarıdan gelen yemekleri iş yoğunluğu ile yiyemiyoruz buz gibi soğuyor öyle yiyoruz ufacık ekmek adam başı iki tane veriyor üçünçü yok bu ayıp tgsye yeter ama kimse utanmaz kendilerine gelince şefler ben bu yoğun tempoda calışıp aç karnına kimseye hakkımı helal etmiyorum tgs herkesin hakkına çöken bir şirket özellikle pandemi de bir ay ful calısıp 15 gün sigorta yatırdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ateş duman ~ 2 yıl önce
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz yakında duyarız bizim baralar nere gidiyor artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lufthansa,Emirates ~ 2 yıl önce
Özellikle ortadoğuda bir yer alıp,avustralya ve zelanda uçuşları yapmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 2 yıl önce
Lufthansa'yım yarın gel stratejik planlama koordinasyon başkanlığında işe başla. 12.000 euro maaş ve sosyal haklar.
Dr dotty. ~ 2 yıl önce
Önce çalışanının maaşına çöken thy yönetimi çalışanının parasını versin (yatirimci)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha ne vericez ~ 2 yıl önce
Dünyanın parasını aliyosunuz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000