07 Ocak 2022, Cuma 16:01:43

THY tahliye uçuşuna hazırlanıyor

Kazakistan'da başlayan protestolar sonrasında havalimanları işgal edilmiş ve çok sayıda uçuş ekibi de ülkede kalmıştı. Türk Hava Yolları'nın Almatı'dan tahliye uçuşu düzenleyeceği öğrenildi.
  • Bu adamin ne isi varmis kazakistanda merak eden varmi??
  • Askeri uçakla bir an önce Bişkek havalimanına getirmeleri lazım ekipleri. Sivil halk aç yakında otellere girmeye çalışabilirler.Keşke başkanın kaçtığı kargo uçağına herkesi alıp 10 bin ft den Bişkeke inselerdi.60 Nm mesafede iki meydan.Bilet satılmayan uçuş için sigorta şirketi hariç kimseyede hesap vermek zorunluluğu yok.Anormal durumda her şey mübahtır.Şimdi orda bir kişinin burnu kanasa hesabını kim verecek.Meydan sivil meydandan çok askeri meydana dönmüş.Putinde bu işi yapabilir ama karşılıksız asla.
  • Nasıl yani Aycı döndü de yöneticisi olduğu kendi çalışanlarını orada mı bıraktı (?) Hangi aidiyeti özveriyi bekleyeceksiniz çalışanlarınızdan(?)
  • İlker bey Gezi için gittiği Kazakistandan bir yolunu bulup eşiyle geri döndü İlker beyin eşinin canı can bizim çocuklarımız ekmek parası için gitti bizimkilerin canı patlıcanmı Böyle yöneticilik olurmu Allah bunları bildiği gibi yatsın
  • En önden mi kaçmış? Oradaki personelinin canı tehlikedeyken beyimiz özel izinle kaçmayı başarmış. Tam bir liderlik örneği. Tebrikler.
  • Ekibi bırak kendin gel.Çok ayıp ve bencillik.
  • Planlayamadınız mı bir türlü! Artık geçen zamanı yatıdan sayar, yatıya istirahat der dönüşüne de 12 saat dinlenme verir, kaldığı yerden devam ettirirsiniz!! Çin 22 saat mesai yapabilen robot üretmiş, bir sponsorluk falan?!
  • Ilker Ayci'nin sirket calisanlarini geride birakip kacmasi utanc verici bir durum!
  • Kazakistandan kargo uçağı ile geldiği haber doğruysa bizim uçucu ekipe neden izin alınamıyor dönüş için
  • Adamsın aycı

Kazakistan'da başlayan protestolar sonrasında havalimanları işgal edilmiş ve çok sayıda uçuş ekibi de ülkede kalmıştı. Türk Hava Yolları'nın Almatı'dan tahliye uçuşu düzenleyeceği öğrenildi.

Yaşanan olaylar nedeniyle THY Yönetim Kurulu Başkanı ve eşi de Kazakistan'da mahsur kalmış, dün akşam düzenlenen kargo uçuşuyla özel izin alınarak Türkiye'ye getirilmişti. Aycı ve eşi kargo uçağıyla ülkeye dönerken, Almatı'da bulunan uçuş ekipleri ülkede beklemeye devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre; THY'nin ülkede mahsur kalanlar için tahliye seferi düzenleyeceği ve ekiplerin de bu tahliye uçuşuyla Türkiye'ye getirileceği belirtildi.

Yaşanan olaylar nedeniyle şimdilik tahliye uçuşu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

©AirportHaber.com

THY tahliye uçuşuna hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Isi ne ~ 2 yıl önce
Bu adamin ne isi varmis kazakistanda merak eden varmi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Udt ~ 2 yıl önce
Askeri uçakla bir an önce Bişkek havalimanına getirmeleri lazım ekipleri. Sivil halk aç yakında otellere girmeye çalışabilirler.Keşke başkanın kaçtığı kargo uçağına herkesi alıp 10 bin ft den Bişkeke inselerdi.60 Nm mesafede iki meydan.Bilet satılmayan uçuş için sigorta şirketi hariç kimseyede hesap vermek zorunluluğu yok.Anormal durumda her şey mübahtır.Şimdi orda bir kişinin burnu kanasa hesabını kim verecek.Meydan sivil meydandan çok askeri meydana dönmüş.Putinde bu işi yapabilir ama karşılıksız asla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanılır gibi değil! ~ 2 yıl önce
Nasıl yani Aycı döndü de yöneticisi olduğu kendi çalışanlarını orada mı bıraktı (?) Hangi aidiyeti özveriyi bekleyeceksiniz çalışanlarınızdan(?)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn Çetin bey ~ 2 yıl önce
İlker bey Gezi için gittiği Kazakistandan bir yolunu bulup eşiyle geri döndü İlker beyin eşinin canı can bizim çocuklarımız ekmek parası için gitti bizimkilerin canı patlıcanmı Böyle yöneticilik olurmu Allah bunları bildiği gibi yatsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyimiz ~ 2 yıl önce
En önden mi kaçmış? Oradaki personelinin canı tehlikedeyken beyimiz özel izinle kaçmayı başarmış. Tam bir liderlik örneği. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ~ 2 yıl önce
Ekibi bırak kendin gel.Çok ayıp ve bencillik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ama ~ 2 yıl önce
Planlayamadınız mı bir türlü! Artık geçen zamanı yatıdan sayar, yatıya istirahat der dönüşüne de 12 saat dinlenme verir, kaldığı yerden devam ettirirsiniz!! Çin 22 saat mesai yapabilen robot üretmiş, bir sponsorluk falan?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dirtybird ~ 2 yıl önce
Ilker Ayci'nin sirket calisanlarini geride birakip kacmasi utanc verici bir durum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn İlker Bey ~ 2 yıl önce
Kazakistandan kargo uçağı ile geldiği haber doğruysa bizim uçucu ekipe neden izin alınamıyor dönüş için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eagle Effect ~ 2 yıl önce
THY literatüründe buna Eagle İmam Hatip Effect deniliyor. Köken Eagle ise müdür/başkan/müfettiş, değilse uzman/şef/mühendis.
Aya benzer yüreğim ~ 2 yıl önce
Adamsın aycı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasii ~ 2 yıl önce
Nasiilll yalakasin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000