06 Şubat 2018, Salı 09:02:02

THY 'Sedat Şekerci' adını ölümsüzleştirdi

Geçtiğimiz aylarda genç yaşta hayata veda eden Türk Hava Yolları eski Uçuş Eğitim Başkanı Kaptan Pilot Sedat Şekerci’nin ismi vefatından kısa bir süre önce hizmete açılan Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Merkezi’ne verildi.
  • Rabbim sevdiklerini erken alırmış. Kötülere inat hep temiz hep iyi kaldı. Eğitime bu yeni eğitim merkezine çok emeği geçti. THY yönetimini bu duyarlılığı için kutluyorum. İyiler iyileri unutmaz, unutturmaz.
  • Allah Rahmet etsin. Mekanı Cennet olsun İnşaallah. Çok iyi bir insan, çok iyi bir arkadaş, çok iyi bir kardeş ve çok gayretli bir yöneticiydi.İsmi o tabelada ilelebed kalır İnşaallah
  • Nur içinde yatsın ne güzel yapmışlar emniyetli uçuşlar hepimize
  • Yetistirilen pilotlar burada mi egitim goruyor? Saygilar
  • Burasida tasinacak mi?
  • Canım abim canım kaptanım hep yaşayacaksın sen canımsın
  • Ismin o guzide tesiste sonsuza kadar yasayacak. Mekanin cennet olsun.
  • Thy'de çalışırken vefat edenlerin onore edilmesi iyi de o zaman vefat eden herkesin çalıştıkları birimlere isimleri verilsin. Ayrıca ilerde bir başka yönetimin bu ismi oradan kaldırmayacağını kim bilebilir? Böyle bir durum olursa ki olmayacağı ne malum hoş olur mu?

Geçtiğimiz aylarda genç yaşta hayata veda eden Türk Hava Yolları eski Uçuş Eğitim Başkanı Kaptan Pilot Sedat Şekerci’nin ismi vefatından kısa bir süre önce hizmete açılan Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Merkezi’ne verildi.

13 Eylül 2017 tarihinde açılan Yeni Uçuş Eğitim Merkezi Türk Hava Yolları'nda 2012-2017 yılları arasında Uçuş Eğitim Başkanı olarak görev yapan Şekerci’nin şirketteki en önemli projelerinden biri olarak görülüyordu. 4 Ekim tarihinde Uçuş Eğitim Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen cenaze töreninde söz alan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Sedat Şekerci’nin isminin yeni merkeze verileceğini belirtmişti.

Yeni Uçuş Eğitim Merkezi İçin Slogan Yarışması Başlatmıştı

Yeni Uçuş Eğitim Merkezi için büyük bir heyecan ve özveri ile çalışan Sedat Şekerci merkezin uluslararası havacılıktaki önemini yansıtacak bir slogan belirlenmesi için de çalışanlar arasında bir yarışma başlatmıştı. Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Başkanlığı çalışanlarının katılabildiği yarışma için çalışanlar slogan önerilerini Türk Hava Yolları’nın öneri sistemi üzerinden Şekerci’nin beğenisine sundu. Yarışmanın ise sonuçlanmadığı belirtildi.

Sedat Şekerci Hakkında

Türk Hava Yolları'nda uzun yıllardır Uçuş Eğitim Başkanlığı görevi yapan Şekerci, 1997 yılında ODTÜ'den mezun oldu ve 1998'de Türk Hava Yolları’nın açtığı pilotaj sınavını kazandı. Pilotaj eğitiminden sonra Türk Hava Yolları’nda çeşitli uçak tiplerinde görev aldı.

Türk Hava Yolları çalışanları tarafından sevilen bir isim olan Sedat Şekerci, Uçuş Eğitim Merkezi'nin büyümesinde de önemli bir katkıya sahipti.



Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Merkezi Sedat Şekerci Kampüsü Hakkında

Atatürk Havalimanı, Florya yerleşkesinde 1993 yılından beri uçuş eğitim hizmeti veren Türk Hava Yolları, yeni Uçuş Eğitim Merkezi yatırımıyla mevcutta 10 adet olan donanımlı uçuş simülatörü sayısını 14’e, 58 olan sınıf sayısını ise 90’a çıkarmış oldu. Temin aşamasındaki 10 adet simülatör ile kısa bir sürede 24 adet tam uçuş simülatörüne ulaşılması hedeflenmektedir. Yeni eğitim merkezi ile birlikte  1520 olan kişi kapasitesinde de%48’lik bir artış gerçekleşti. Böylece yeni eğitim merkezinde aynı anda 2260 uçuş personeli  eğitim hizmetlerinden faydalanabilecek.











THY 'Sedat Şekerci' adını ölümsüzleştirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Dostum ~ 6 yıl önce
Rabbim sevdiklerini erken alırmış. Kötülere inat hep temiz hep iyi kaldı. Eğitime bu yeni eğitim merkezine çok emeği geçti. THY yönetimini bu duyarlılığı için kutluyorum. İyiler iyileri unutmaz, unutturmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman GÜR ~ 6 yıl önce
Allah Rahmet etsin. Mekanı Cennet olsun İnşaallah. Çok iyi bir insan, çok iyi bir arkadaş, çok iyi bir kardeş ve çok gayretli bir yöneticiydi.İsmi o tabelada ilelebed kalır İnşaallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Nur içinde yatsın ne güzel yapmışlar emniyetli uçuşlar hepimize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eddf ~ 6 yıl önce
Yetistirilen pilotlar burada mi egitim goruyor? Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tesis ~ 6 yıl önce
Burasida tasinacak mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serhat ~ 6 yıl önce
Canım abim canım kaptanım hep yaşayacaksın sen canımsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DC ~ 6 yıl önce
Ismin o guzide tesiste sonsuza kadar yasayacak. Mekanin cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
Sonsuz ???
Thy ~ 6 yıl önce
Thy'de çalışırken vefat edenlerin onore edilmesi iyi de o zaman vefat eden herkesin çalıştıkları birimlere isimleri verilsin. Ayrıca ilerde bir başka yönetimin bu ismi oradan kaldırmayacağını kim bilebilir? Böyle bir durum olursa ki olmayacağı ne malum hoş olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CaptainRob ~ 6 yıl önce
Haci sen ne işsin? Sanane?
Mert ~ 6 yıl önce
Son beyin yakıcı
Sen ne işsin peki ~ 6 yıl önce
Adama sen ne işsin sana ne diyorsun o da aynısını sana söylese ne diyeceksin ? Maydanoz olmadan önce biraz düşün insanlar fikrini beyan ederken bana mı soracak diye.
Sx ~ 6 yıl önce
Ağzınıza sağlık

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000