11 Haziran 2022, Cumartesi 09:07:54

THY SAFA denetimlerinden başarıyla geçti

Türk Hava Yolları (THY), SAFA denetimlerinden başarıyla geçti.
  • Sağolsun
  • verin o zaman şu uçağı bu şekilde güvenli gönderenlerin hakkını?Ama hak yemek ata sporu sizde ondan galiba bu direnişiniz
  • Tebrik twitini goremedim, hayirdir?
  • Tiktok Müdürlüğü açsanız da işsiz çocuklara istihdam yaratsanız keşke
  • Bilal ekşi Timurtaşı korumaya devam et,ikinizde gideceksiniz bu şirketten. Uçuş emniyeti alarm veriyor,her sene 1 uçak kaza kırım maliyetinde hasarlar oluşuyor,sen çıkmışsın güzellemeler yapıyorsun.
  • Başka bişey demeye gerek kalmadı
  • SAFA denetimi mi sağlayacak emniyeti. Genel Müdür Bey İnsanlar düşündüğünüz kadar cahil değiller artık herkes her bilgiye ulaşabiliyor. SAFA denetimi uçağın evrak ve genel kondüsyonuyu yüzeysel uyduruk birinin gelip bakmasından ibaret. Uçuş emniyetini bunlar sağlayacaksa vay biz yolcuların haline. Yapılan araştırmalar uçak kazalarının yaklaşık 75% si Pilot hatası, 15%Mekanik, 10% diğer sebepler olduğunu gösteriyor. SAFA bunun neresinde. Pilotun gözüne bakarak mı anlıyor denetçi.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, son bir yılda 36 ülkede şirket uçaklarına yabancı otoriteler tarafından yapılan 88 emniyet denetlemesinde neredeyse sıfıra yakın bulguya ulaşıldığını bildirdi.

Ekşi, uluslararası denetleme kuruluşlarınca THY uçaklarına yapılan "Safety Assessment of Foreign Aircraft (SAFA)" testlerinin sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Son bir yılda 36 ülkede uçaklara yabancı otoriteler tarafından 88 SAFA denetlemesi yapıldığını belirten Ekşi, "Puanımız 0,079, neredeyse sıfır bulgu. Sizleri her zaman emniyet ve konforla uçaklarımızda misafir etmekten memnunuz." ifadelerini kullandı.

THY SAFA denetimlerinden başarıyla geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Tgs ~ 2 yıl önce
Sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harekat ~ 2 yıl önce
verin o zaman şu uçağı bu şekilde güvenli gönderenlerin hakkını?Ama hak yemek ata sporu sizde ondan galiba bu direnişiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal ~ 2 yıl önce
Tebrik twitini goremedim, hayirdir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Twitter Md. ~ 2 yıl önce
Tiktok Müdürlüğü açsanız da işsiz çocuklara istihdam yaratsanız keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekşiiii ve Timurtaş ~ 2 yıl önce
Bilal ekşi Timurtaşı korumaya devam et,ikinizde gideceksiniz bu şirketten. Uçuş emniyeti alarm veriyor,her sene 1 uçak kaza kırım maliyetinde hasarlar oluşuyor,sen çıkmışsın güzellemeler yapıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarası olan gocunur ~ 2 yıl önce
Başka bişey demeye gerek kalmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAFA ne emniyet ~ 2 yıl önce
SAFA denetimi mi sağlayacak emniyeti. Genel Müdür Bey İnsanlar düşündüğünüz kadar cahil değiller artık herkes her bilgiye ulaşabiliyor. SAFA denetimi uçağın evrak ve genel kondüsyonuyu yüzeysel uyduruk birinin gelip bakmasından ibaret. Uçuş emniyetini bunlar sağlayacaksa vay biz yolcuların haline. Yapılan araştırmalar uçak kazalarının yaklaşık 75% si Pilot hatası, 15%Mekanik, 10% diğer sebepler olduğunu gösteriyor. SAFA bunun neresinde. Pilotun gözüne bakarak mı anlıyor denetçi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000