28 Mart 2020, Cumartesi 12:01:27

THY sadece bu şehirlere uçuş yapacak

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, koronavirüs nedeniyle Türk Hava Yolları'nın sadece büyükşehirlere sefer düzenleyeceğini açıkladı.
  • Malmi tasiyacaksiniz? Sakasiniz yaa.Ne yapacaginizi sasirdiniz,paniklediniz Allah muhafaza zaten bol bol kuyruk vuruyorsunuz ustunede bu kadar stress,pffff
  • Neden
  • İkinci bir emre kadar işe gelmeyin diyorlar paramizi kesecekler mi acaba? bilginiz var mi?
  • Kısa çalışma ödeneğine doco TGS başvurması lazım çalışanları için Bu ay hadi tam yatacak maaşlar ama Nisan'da insanlar zor durumda olacak.
  • Şehirler arası otobüs yasak uçak serbest corona gökyüzünde kesin ölüyor dur
  • Saçma bir uygulama.Ya hep iptal edersin yada her limana en azından günde bir sefer düzenlersin.Sanırız bu 14 hat tamamıyla dezanfekte edildi.
  • Uçaklar, yüzde 15 kapasiteyle geliyor gidiyor, yazık günah, ne gerek var çalışanını vatandaşını bu riske sokmaya, kâr desen yok, kapatsak dükkanı bu işler bitene kadar daha iyi olmazmıydı..???
  • Neredesiniz??? Hani??? Koro halinde höykürüyordunuz. Noldu?? Dua edelimde de işimizden olmayalım. Bu aralar Yusuf usta ortalıklarda, haberiniz ola.
  • Komple en az iki hafta durdurun uçuşları,virüs her geçen gün artıyor,onunla bu şekilde mi mücadele edilecek? Hem millete evde oturun diyorsunuz hem bir tüpün içinde 150 kişiyi en az 1 saat yanyana oturtup uçuruyorsunuz! Ya o uçanların arasında hasta biri varsa ve başkalarına da bulaşırsa ne olacak? Bu ülkeyi ve thy'yi yöneten güya bir lokma bir hırkacılar,bu vebalin altında ezilirsiniz unutmayın ki herşey para değil!
  • Bu kisitlamanin amaci seyahat harektliligini dusurmek degil mi? Onun yerine, neden tamamen sokaga cikma yasagi konulmuyor da, insanlarin isini zorlastiriyorlar? Ya ucuslar devam etsin, ya da tamamen durdur.. Buralara hizmet tamam ama diger sehirlere yasak.. Hangi mantikla aliyoruz bu tedbirleri anlamak mumkun degil...

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, koronavirüs nedeniyle Türk Hava Yolları'nın sadece büyükşehirlere sefer düzenleyeceğini açıkladı.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Türk Hava Yolları'nın uçuş yapacağı şehirleri duyurdu. THY, koronavirüs nedeniyle sadece 14 iç hat uçuşlarını gerçekleştirecek. Tarifeler ilerleyen zamanda açıklacak.

İşte uçuş yapılacak şehirler:

İstanbul
Ankara
Samsun
Trabzon
Erzurum
Van
Diyarbakır
Malatya
Gaziantep
Kayseri
Konya
Adana
Antalya
İzmir

THY sadece bu şehirlere uçuş yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

Yuk ~ 4 yıl önce
Malmi tasiyacaksiniz? Sakasiniz yaa.Ne yapacaginizi sasirdiniz,paniklediniz Allah muhafaza zaten bol bol kuyruk vuruyorsunuz ustunede bu kadar stress,pffff

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 4 yıl önce
Neden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 4 yıl önce
İkinci bir emre kadar işe gelmeyin diyorlar paramizi kesecekler mi acaba? bilginiz var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doco kısa çalışma ödeneği ~ 4 yıl önce
Kısa çalışma ödeneğine doco TGS başvurması lazım çalışanları için Bu ay hadi tam yatacak maaşlar ama Nisan'da insanlar zor durumda olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıncı ~ 4 yıl önce
Şehirler arası otobüs yasak uçak serbest corona gökyüzünde kesin ölüyor dur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasak mı ~ 4 yıl önce
İyi oku ya da okumayı beceremiyosan dinle, otobüslerde yolculuk izine bağlandı.
Derya ~ 4 yıl önce
Saçma bir uygulama.Ya hep iptal edersin yada her limana en azından günde bir sefer düzenlersin.Sanırız bu 14 hat tamamıyla dezanfekte edildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS İSO ~ 4 yıl önce
Uçaklar, yüzde 15 kapasiteyle geliyor gidiyor, yazık günah, ne gerek var çalışanını vatandaşını bu riske sokmaya, kâr desen yok, kapatsak dükkanı bu işler bitene kadar daha iyi olmazmıydı..???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atatürk Havaalanı grubu ~ 4 yıl önce
Neredesiniz??? Hani??? Koro halinde höykürüyordunuz. Noldu?? Dua edelimde de işimizden olmayalım. Bu aralar Yusuf usta ortalıklarda, haberiniz ola.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka gibi ! ~ 4 yıl önce
Komple en az iki hafta durdurun uçuşları,virüs her geçen gün artıyor,onunla bu şekilde mi mücadele edilecek? Hem millete evde oturun diyorsunuz hem bir tüpün içinde 150 kişiyi en az 1 saat yanyana oturtup uçuruyorsunuz! Ya o uçanların arasında hasta biri varsa ve başkalarına da bulaşırsa ne olacak? Bu ülkeyi ve thy'yi yöneten güya bir lokma bir hırkacılar,bu vebalin altında ezilirsiniz unutmayın ki herşey para değil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stop ~ 4 yıl önce
Bu kisitlamanin amaci seyahat harektliligini dusurmek degil mi? Onun yerine, neden tamamen sokaga cikma yasagi konulmuyor da, insanlarin isini zorlastiriyorlar? Ya ucuslar devam etsin, ya da tamamen durdur.. Buralara hizmet tamam ama diger sehirlere yasak.. Hangi mantikla aliyoruz bu tedbirleri anlamak mumkun degil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000