15 Ekim 2020, Perşembe 22:42:05

THY pilotları ölüm kampına alındı!

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Male-Colombo seferini gerçekleştiren uçuş ekibine yapılan Covid-19 testi sonucu pozitif çıkınca adeta ölüm kampına alındı.
  • sri lanka altyapının çok kötü olduğu bir yer..yazık kalanlara
  • siz anlamadınız herhalde biraz daha açıklayayım. hijyen uzmanı diye bir şey var, gelin görün ki her yere elini bulaştırıyor, tuvaletlerde geziyor fakat galley'de önde fink atıyor. servise çıkıyor, kaptana çay yapıyor, trolleyleri karıştırıyor, önün bütün işlerini yapıyor, kokpite giriyor, interfona dokunuyor, sonra amir dokunuyor hop ne oldu kaptanlara bulaştı. evet korona bu kadar kolay arkadaşlar. madem hijyen uzmanı diye bir şey geldi, o zaman kokpitten yemeklerden trolleylerden her şeyden uzak duracak. geçen bir amir de hijyen uzmanısınız diye başka bir şey yapmayacaksın diye bir şey yok dedi de çocuğa, ben sesimi çıkarmadım. neymiş hijyen uzmanı tuvaletlerden sorumluymuş ama diğer işleri de aksatmamalıymış. diğer iş ne ki? ne iş kaldı ki zaten uçakta artık? hijyen uzmanlarını kokpitten uzak tutun. amirler de hijyen uzmanından uzak durup önün bütün işlerini kendisi yapsın.
  • Neden desin. Çoğunuz torpilli girdiniz. Bizde torpille girip başkasının hakkını yiyenleri unutmuyoruz. Hele o elinde bebekle anneliğini kullanarak kendilerini pazarlayanları hiç unutmuyoruz!
  • resmen rezaledd.
  • Bu haberlere ben inanmıyorum THY nı kötülemek ve itibarsızlaştırmak için yapıyorlar
  • Yasayanlara gecmis olsun umarim hastalik kapmadan biran once kurtulurlar. Haberle birlikte bende aslinda calistigim kulenin olum kampi sartlarina cok yakin oldugunu ogrendim :) gerek wc gerek dinlenme odamiz gerekse calisma alanimizin fotograflardakinden pekte farki yok.Acaba foto gondersem bizide haber yaparlarmi :)
  • Yazık gerçekten cok yazık....
  • dutdurmuşsun yabancı pilotta yabancı pilot bu haberle ne ilgisi var bir zamanlar yok asker kökenli yok sivil kökenli şimdide yabancı pilot
  • Gerçekten yeter verdiğiniz değer ortada! Kabin kokpit bunları unutmaz. İşler düzelsin uçurcak kaptan bulabilir misin bakalım ey thy nin basiretsiz yöneticileri
  • İnsanlık ayıbı

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Male-Colombo seferini gerçekleştiren uçuş ekibine yapılan Covid-19 testi sonucu pozitif çıkınca adeta ölüm kampına alındı.

TK730 sefer sayılı uçuşla 10 Ekim’de önce İstanbul’dan Male’ye sonra da Male’den Colombo’ya giden kokpit ekibine Sri Lanka’ya iniş sonrası PCR testi yapıldı. AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; Test sonucu pozitif çıktığı belirtilen İspanyol kaptan pilot ile Türk yardımcı pilota “Sizi tekrar test için hastaneye götüreceğiz” denildi. Yanlarına hiçbir eşya almadan hastaneye götürülen pilotların adeta hayatta kalma mücadelesi verdiği öğrenildi.

Pilotların götürüldüğü hastanede 774 Covid-19’lu hasta bulunduğu ve sağlık koşullarının yaşama değil adeta ölüme davet çıkardığı öğrenildi.

Mikrop yuvası odalara yerleştirilen pilotlara daha önceden kullanılmış içki şişelerine doldurulmuş su verildiği, tuvaletlerin ve odadaki havalandırma pervanelerinin pisliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Yaşanan olaylardan THY yöneticilerinin haberinin olduğu ancak konuyla ilgili herhangi bir adım atılmadığı iddia edildi. Türk konsolosluğu tarafından yapılan girişimlerinin ise karşılıksız kaldığı ifade edildi.

Edinilen son dakika bilgisine göre, pilotların IFALPA’nın da girişimleriyle özel kıyafetler giydirilerek bugün sabaha karşı kargo uçağıyla Türkiye’ye getirildiği öğrenildi.

©AirportHaber









THY pilotları ölüm kampına alındı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (161)

.. ~ 3 yıl önce
sri lanka altyapının çok kötü olduğu bir yer..yazık kalanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 3 yıl önce
siz anlamadınız herhalde biraz daha açıklayayım. hijyen uzmanı diye bir şey var, gelin görün ki her yere elini bulaştırıyor, tuvaletlerde geziyor fakat galley'de önde fink atıyor. servise çıkıyor, kaptana çay yapıyor, trolleyleri karıştırıyor, önün bütün işlerini yapıyor, kokpite giriyor, interfona dokunuyor, sonra amir dokunuyor hop ne oldu kaptanlara bulaştı. evet korona bu kadar kolay arkadaşlar. madem hijyen uzmanı diye bir şey geldi, o zaman kokpitten yemeklerden trolleylerden her şeyden uzak duracak. geçen bir amir de hijyen uzmanısınız diye başka bir şey yapmayacaksın diye bir şey yok dedi de çocuğa, ben sesimi çıkarmadım. neymiş hijyen uzmanı tuvaletlerden sorumluymuş ama diğer işleri de aksatmamalıymış. diğer iş ne ki? ne iş kaldı ki zaten uçakta artık? hijyen uzmanlarını kokpitten uzak tutun. amirler de hijyen uzmanından uzak durup önün bütün işlerini kendisi yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ynt:F/O ~ 3 yıl önce
Neden desin. Çoğunuz torpilli girdiniz. Bizde torpille girip başkasının hakkını yiyenleri unutmuyoruz. Hele o elinde bebekle anneliğini kullanarak kendilerini pazarlayanları hiç unutmuyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engineer ~ 3 yıl önce
Bu işte de mi torpil var kardeşim , ben 29 yaşında bir makine mühendisiyim , yüksek lisansımda var yabancı dilimde çok iyi , sırf bu tip rezil adam kayırmalar yüzünden inan ülkeyi nasıl terkederim şu an tek derdim o , bu işi sanırım ABD de yapmak en doğrusu , herkes hak ettiği hayatı yaşar , torpillilerin bindikleri gemiyi de er geç batıracaklarından şüphen olmasın , kalitenin yerlerde olduğunu bende duymuştum da bu kadar da değil ....
ölümmü mokoko mu? ~ 3 yıl önce
resmen rezaledd.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekrem ~ 3 yıl önce
Bu haberlere ben inanmıyorum THY nı kötülemek ve itibarsızlaştırmak için yapıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan ~ 3 yıl önce
dış güçler...
avionics ~ 3 yıl önce
Ne alakası var? Sri Lanka nın uygulaması burda konu THY ile ne ilgisi var?
Atc ~ 3 yıl önce
Yasayanlara gecmis olsun umarim hastalik kapmadan biran once kurtulurlar. Haberle birlikte bende aslinda calistigim kulenin olum kampi sartlarina cok yakin oldugunu ogrendim :) gerek wc gerek dinlenme odamiz gerekse calisma alanimizin fotograflardakinden pekte farki yok.Acaba foto gondersem bizide haber yaparlarmi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 3 yıl önce
Yazık gerçekten cok yazık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ss ~ 3 yıl önce
dutdurmuşsun yabancı pilotta yabancı pilot bu haberle ne ilgisi var bir zamanlar yok asker kökenli yok sivil kökenli şimdide yabancı pilot

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter ~ 3 yıl önce
Gerçekten yeter verdiğiniz değer ortada! Kabin kokpit bunları unutmaz. İşler düzelsin uçurcak kaptan bulabilir misin bakalım ey thy nin basiretsiz yöneticileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 3 yıl önce
Her zmn bulurlar merak etme
Aa ~ 3 yıl önce
İnsanlık ayıbı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000