22 Şubat 2020, Cumartesi 16:01:17

THY personelini köpek ısırdı

İstanbul Havalimanı'nda göreve giden bir Türk Hava Yolları personeli, başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı.
  • Hepsini itlaf edin sokağa çıkamıyoruz 2 tanesi her seferinde saldırıp duruyor iyice azdılar gece pencere açık uyuyamıyoruz.
  • Önceliklikle siz insanoğlu ne istersiniz bu hayvanlardan köpeğinden tutun kedisine, kuşlara bunlarıda sizi yaradan güzel Allahım yarattı ve sizler ya kamyon arkasına bağlayıp işkence veriyor yada yakıp kör ediyorsunuz..sizlerin vicdanı er veriyormu bu hayvanlar eziyet edilirken size böyle eziyet verseler sizede bu şekilde davransalar sizler susarmısınız susmazsınız çünkü siz konuşuyor derdinizi anlatıyorsunuz peki onlar, onlar anlatabiliyormu hayır anlatamıyorlar çünkü onların ağzı var dilleri yok.. Sizlerden ricam evlatlarınıza hayvan sevgisini aşılayınki büyüdüklerinde iyi insanlardan olsun.. Hersey sevgiyle oluyor sevgisiz hiç birsey olmaz
  • " Sallama lan " diyerek cevap yazmaya çalışan sözümona yorumcu (! ) ....Köpeklerin resimleri orada. Görmemek için senin gibi ahmak yada kör olmak lazım. Ama bir köpeğin de buraya yorum yapması ( ! ) ilginç bir olay.
  • SİZ DAHA BAŞIBOŞ KÖPEK GÖRMEMİŞSİNİZ. BEYLİKDÜZÜNE GELİN DE BAŞIBOŞ KÖPEKLERİN NE OLDUĞUNU ORADA GÖRÜRSÜNÜZ. NEREDEYSE HER BİNA ÖNÜNDE 3-5 Lİ GRUPLAR HALİNDELER.
  • Çocukluğumdan beri köpeklerden kotkar sevemezdim büyük ölçüde bu korkumu sokak köpeklerinin yavrularını besleyerek severek yendim hatta yeni yavrulamış köprk vardı sürekli besliyordum kendisini alıştı pana demekki yavrularını elime aldığım zaman hiç bir tepki vermezdi memesine alır koyardım az emzirdiği köpeği hayata tutunsun diye ama bazı köpek korktuğunu anlayınca mı artık nedendir havlıyor tırsıyor insan bazende oyun oynamak istediklerinde üzerine atlamaya çalışıyor büyük köpeklere bu konuda alışamadım ama 2-3 aylıl çok yavruya da baktım benim önerim bazı köpek tehlike arz edebilir insanoğlu gibi saldırgsn yapıda olabilir bunları güzel yaşam alanları oluşturup beslemek en doğru karar olacaktır uysal oyuncu olanlarını özgür bir şekilde bırakmalı ve çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamalıyız köpekle korkutmamalıyız
  • Köpekleri sevmeyen insanlara guvenmiyorum, fakat bir kopek bir insanı sevmezs, o köpeğin hislerine guvenirim. (EINSTEIN) Bir insanı tanimak icin öncelikle hayvanlara nasıl davrandığına bakmalısınız (SIGMUND FREUD) Bir köpek bu dünyada kendinden daha çok sizi seven tek canlıdır.
  • 4 Ayağı ile yere basanlar, 2 kanadı ile uçanlar, toprağa kök salanları da ben yarattım. Onların da hisleri duyguları var. Korumasını size bıraktım.Enam süresi 38.ayet. Bir köpek bu dünyada kendinden daha çok sizi
  • Hersey bitti sira kopeklerimize mi geldi. Yorum yapanlarin cogu daha ekip terminalinin nerede oldugunu bile bilmiyor bos bos konusuyor iste. Bizim kopeklerimiz gayet uyumlu iyi huyludur bizzat bizler tarafindan besleniyorlar. Bu zamana kadar kimseye saldirmadilar saldirmazlarda. Lutfen rahat birakin su hayvanlari ben bu haberin dogruluguna kesinlikle inanmiyorum. Personelin sevdigi varligindan mutluluk duydugi personel tarafindan SAHİPLİ kopekler onlar.
  • Ekip planlamayi isirmislar, ahlar tutmaya basladi sanirim
  • Eğer köpeklere temas etmezsiniz ısırmazlar .Eğitim verilsin hayvanlara .

Türk Hava Yolları'nda Ekip Tahsis Memuru olarak görev yaptığı öğrenilen S.Y.'nin İstanbul Havalimanı'nda bir köpek tarafından ısırıldığı iddia edildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; dün yaşanan olay sonrası  sol bacağından ısırılan S. Y. uçuş hekimliğine başvurdu. Sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan personelin sol bacağa köpeği diş geçirdiği ve kuduz ihtimaline karşı hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde dört doz kuduz aşısı yapılmasına karar verilen personele ilk doz dün yapıldı. 



©AirportHaber.com



THY personelini köpek ısırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (89)

Haklı ~ 2 yıl önce
Hepsini itlaf edin sokağa çıkamıyoruz 2 tanesi her seferinde saldırıp duruyor iyice azdılar gece pencere açık uyuyamıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
, Gümüş ~ 4 yıl önce
Önceliklikle siz insanoğlu ne istersiniz bu hayvanlardan köpeğinden tutun kedisine, kuşlara bunlarıda sizi yaradan güzel Allahım yarattı ve sizler ya kamyon arkasına bağlayıp işkence veriyor yada yakıp kör ediyorsunuz..sizlerin vicdanı er veriyormu bu hayvanlar eziyet edilirken size böyle eziyet verseler sizede bu şekilde davransalar sizler susarmısınız susmazsınız çünkü siz konuşuyor derdinizi anlatıyorsunuz peki onlar, onlar anlatabiliyormu hayır anlatamıyorlar çünkü onların ağzı var dilleri yok.. Sizlerden ricam evlatlarınıza hayvan sevgisini aşılayınki büyüdüklerinde iyi insanlardan olsun.. Hersey sevgiyle oluyor sevgisiz hiç birsey olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 4 yıl önce
" Sallama lan " diyerek cevap yazmaya çalışan sözümona yorumcu (! ) ....Köpeklerin resimleri orada. Görmemek için senin gibi ahmak yada kör olmak lazım. Ama bir köpeğin de buraya yorum yapması ( ! ) ilginç bir olay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köpek ~ 4 yıl önce
SİZ DAHA BAŞIBOŞ KÖPEK GÖRMEMİŞSİNİZ. BEYLİKDÜZÜNE GELİN DE BAŞIBOŞ KÖPEKLERİN NE OLDUĞUNU ORADA GÖRÜRSÜNÜZ. NEREDEYSE HER BİNA ÖNÜNDE 3-5 Lİ GRUPLAR HALİNDELER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 4 yıl önce
Beylikdüzü'ndeki sahipsiz köpeklerle uğraşacağınız kadar sahipli ve sahipsiz Suriyelilerle uğraş.
İki yorumda ~ 4 yıl önce
Ne alaka
Korku ~ 4 yıl önce
Çocukluğumdan beri köpeklerden kotkar sevemezdim büyük ölçüde bu korkumu sokak köpeklerinin yavrularını besleyerek severek yendim hatta yeni yavrulamış köprk vardı sürekli besliyordum kendisini alıştı pana demekki yavrularını elime aldığım zaman hiç bir tepki vermezdi memesine alır koyardım az emzirdiği köpeği hayata tutunsun diye ama bazı köpek korktuğunu anlayınca mı artık nedendir havlıyor tırsıyor insan bazende oyun oynamak istediklerinde üzerine atlamaya çalışıyor büyük köpeklere bu konuda alışamadım ama 2-3 aylıl çok yavruya da baktım benim önerim bazı köpek tehlike arz edebilir insanoğlu gibi saldırgsn yapıda olabilir bunları güzel yaşam alanları oluşturup beslemek en doğru karar olacaktır uysal oyuncu olanlarını özgür bir şekilde bırakmalı ve çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamalıyız köpekle korkutmamalıyız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beşer ~ 4 yıl önce
Köpekleri sevmeyen insanlara guvenmiyorum, fakat bir kopek bir insanı sevmezs, o köpeğin hislerine guvenirim. (EINSTEIN) Bir insanı tanimak icin öncelikle hayvanlara nasıl davrandığına bakmalısınız (SIGMUND FREUD) Bir köpek bu dünyada kendinden daha çok sizi seven tek canlıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beşer ~ 4 yıl önce
4 Ayağı ile yere basanlar, 2 kanadı ile uçanlar, toprağa kök salanları da ben yarattım. Onların da hisleri duyguları var. Korumasını size bıraktım.Enam süresi 38.ayet. Bir köpek bu dünyada kendinden daha çok sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşar ~ 4 yıl önce
Her şeyi yap, Allah'ın ayetine kendi lafını katıştırma. Enam 38 şöyle diyor: "Yeryüzünde yürüyen hayvanlar ve gökyüzünde iki kanadıyla uçan kuşlardan ne varsa hepsi sizin gibi topluluklardır. Biz kitapta hiçbir şeyi eksik bırakmadık. Nihayet (hepsi) toplanıp rablerinin huzuruna getirileceklerdir.". Orada öyle "onların da hisleri duyguları var" yazmıyor sayın manipülatif şahsiyet. Adam olmadan şeytanlığa soyunuyor millet...
Klllsn ~ 4 yıl önce
Hersey bitti sira kopeklerimize mi geldi. Yorum yapanlarin cogu daha ekip terminalinin nerede oldugunu bile bilmiyor bos bos konusuyor iste. Bizim kopeklerimiz gayet uyumlu iyi huyludur bizzat bizler tarafindan besleniyorlar. Bu zamana kadar kimseye saldirmadilar saldirmazlarda. Lutfen rahat birakin su hayvanlari ben bu haberin dogruluguna kesinlikle inanmiyorum. Personelin sevdigi varligindan mutluluk duydugi personel tarafindan SAHİPLİ kopekler onlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh heh ~ 4 yıl önce
Ekip planlamayi isirmislar, ahlar tutmaya basladi sanirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köpeklere güvenlik eğitimi verilsin hayvanlara faydalı. ~ 4 yıl önce
Eğer köpeklere temas etmezsiniz ısırmazlar .Eğitim verilsin hayvanlara .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000