04 Haziran 2021, Cuma 15:23:54

THY pandemi döneminin rekorunu kıracak

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY'nin bugün gerçekleştireceği seferlerle son 15 ayın uçuş rekorunu kıracağını bildirdi.
  • Sayenizde müdürüm
  • Ben full ucuyorum kardeş. Maaşımı hakkımı tam vereceksin. Uçmayandan kes benden değil.!
  • sn Eksi ve sn Ayci! Rabbime duam umarım insanları eze eze gelmeye çalıştığınız siyasi makamları hiçbir zaman göremeyeceksiniz. cunku çok hak yiyorsunuz, çok ah alıyorsunuz ..
  • thy = adaletsizlik + is bilmezliktir.
  • personelinizin haklarini igfal ederek, onlarin sirtina basarak, bu zor donemi daha da zorlastirarak ucuslari artirip, bir de hic yuzunuz kizarmadan basari diye bunlari paylasiyorsunuz. hayatta sizler gibi olmak lazim herhalde ...
  • Kırılan rekorlar, açıklanan karlar ama tgsye çift maaş yok
  • Rekoru siz adam kayırmada kırdınız aralıksız çalışandan kesinti yapıp hakkımızı 1 yılı aşkın süredir doğru dürüst ve hatta hiç işe gitmeyen yatan uyuyan tatile memleketine oraya buraya giden gezen eğlenen evinde yazlığında köyünde memleketinde sıcak yuvasında nice zorluk içinde dizi film izlerken oyun oynarken telefona bakarken gözleri çökmüş obezite sorunları yaşamamak için spor salonlarını parkları sahilleri aşındıran o istihdam fazlası malum kıymetli personellerinize yedirdiniz. Bu yediğiniz haklarımızıda aşıda sona bırakılışımızıda teknisyenler olarak asla kabul etmiyoruz. Ahirette emin olun ellerimiz hesap sormak için yakanızda olacak ve gözümüzün içine baka baka gururla bağıra bağıra HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ diyeceğiz;)Haberiniz olsun...
  • Türkiye büyüyormuş :))) komikler Thy de uçuyor uçuruyor iyi güzel de personelin maaşı ne olcak ?
  • maaşlar da normale döner ozaman rekor üstune rekor açıklamak yeterli degil
  • Evet ,harika ama maaşlar ?? El insaf ,deli gibi uçuyoruz.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY'nin bugün gerçekleştireceği seferlerle son 15 ayın uçuş rekorunu kıracağını bildirdi.

Ekşi, yaptığı açıklamada, "Sevincimize ortak olur musunuz? Bugün günlük 863 sefer ile son 15 ayın rekorunu kırıyoruz. Türkiye büyüyor, THY yüksekten uçuyor." ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yolları uzun süredir gerçekleştirdiği uçuşlarla Eurocontrol verilerine göre Avrupa'nın en çok sefer düzenleyen havvayolu şirketi unvanını elinde bulunduruyor. 

THY pandemi döneminin rekorunu kıracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Km ~ 3 yıl önce
Sayenizde müdürüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Bu yorum bir sosyal deneydir...
Hakkımızı verin ~ 3 yıl önce
Ben full ucuyorum kardeş. Maaşımı hakkımı tam vereceksin. Uçmayandan kes benden değil.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardeş ~ 3 yıl önce
Merak etme. Tünelin sonu görüldü. Bulsunlar da bizi uçursunlar uçaklarını
gariban ~ 3 yıl önce
sn Eksi ve sn Ayci! Rabbime duam umarım insanları eze eze gelmeye çalıştığınız siyasi makamları hiçbir zaman göremeyeceksiniz. cunku çok hak yiyorsunuz, çok ah alıyorsunuz ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk1 ~ 3 yıl önce
thy = adaletsizlik + is bilmezliktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qatari ~ 3 yıl önce
personelinizin haklarini igfal ederek, onlarin sirtina basarak, bu zor donemi daha da zorlastirarak ucuslari artirip, bir de hic yuzunuz kizarmadan basari diye bunlari paylasiyorsunuz. hayatta sizler gibi olmak lazim herhalde ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 3 yıl önce
Kırılan rekorlar, açıklanan karlar ama tgsye çift maaş yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekoravirüs ~ 3 yıl önce
Rekoru siz adam kayırmada kırdınız aralıksız çalışandan kesinti yapıp hakkımızı 1 yılı aşkın süredir doğru dürüst ve hatta hiç işe gitmeyen yatan uyuyan tatile memleketine oraya buraya giden gezen eğlenen evinde yazlığında köyünde memleketinde sıcak yuvasında nice zorluk içinde dizi film izlerken oyun oynarken telefona bakarken gözleri çökmüş obezite sorunları yaşamamak için spor salonlarını parkları sahilleri aşındıran o istihdam fazlası malum kıymetli personellerinize yedirdiniz. Bu yediğiniz haklarımızıda aşıda sona bırakılışımızıda teknisyenler olarak asla kabul etmiyoruz. Ahirette emin olun ellerimiz hesap sormak için yakanızda olacak ve gözümüzün içine baka baka gururla bağıra bağıra HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ diyeceğiz;)Haberiniz olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 3 yıl önce
Ağzına sağlık kardeş
Komik ~ 3 yıl önce
Türkiye büyüyormuş :))) komikler Thy de uçuyor uçuruyor iyi güzel de personelin maaşı ne olcak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maaş ~ 3 yıl önce
maaşlar da normale döner ozaman rekor üstune rekor açıklamak yeterli degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK 787 ~ 3 yıl önce
Evet ,harika ama maaşlar ?? El insaf ,deli gibi uçuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000