23 Ocak 2023, Pazartesi 08:47:11

THY o yalılar için işletmeci arıyor

Türk Hava Yollarının (THY) şirketi DO&CO tarafından 2009 yılında 40 yıllığına kiralanan İstanbul Boğazı'ndaki Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları, restore edilerek lüks butik otele dönüştürüldü.
  • Vatanımızdan uzak kıt kanaat geçinerek, canımızı dişimize takarak her türlü zorluğa ve geçim sıkıntısına rağmen yurtdışı istasyonlarda çalışıyoruz. Üç kuruş birikim yapamıyoruz. SAYIN BOLAT'TAN RİCAM TATİL İÇİN TÜRKİYE'ye GELDİĞİMDE BU YALILARDA AİLEMLE BERABER 20 GÜN ÜCRETSİZ TATİL YAPMAMIZDIR. 3 YILDIR MADDİYATSIZLIKTAN ÇOCUKLARIMI TATİLE GÖTÜREMEDİM AVRUPA'YA.
  • Otelin karının yüzde 15i bize pirim olarak verilcek mi?
  • Orası TC. Gazi Osmanpaşa orta okulu ile İstanbul yüzme ihtisas kulübü idi bir zamanlar. Orayı THY 'ye onarttılar yaklaşık 15 yıl sürdü bunun yenilenmesi(uzun ve karanlık bir süre) ve şimdi ise Sudilere veya katarlılara satacaklar. Olayın Türkçesi bu. Seçim öncesi para eden ne varsa elden çıkarılacak.
  • Doco thynin mi oldu?
  • yurtdışı müdürlerinin burda 1 hafta kalma hakkı var
  • thy sıkı tutun sonra elınızden alırlar Adam beklıyor

Türk Hava Yollarının (THY) şirketi DO&CO tarafından 2009 yılında 40 yıllığına kiralanan İstanbul Boğazı'ndaki Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları, restore edilerek lüks butik otele dönüştürüldü.

Para Dergisinde yer alan habere göre, restorasyon ve otele dönüştürme çalışmaları için 130 milyon dolarlık yatırım yapıldığı ifade edildi.

8 bin metrekare alana yayılan otelde 96 kral dairesi bulunuyor.

Öte yandan deniz seviyesinin altına 5 kat daha inilerek otopark, balo solunu ve toplantı salonları yapıldığı belirtildi.

Şirket tarafından otelleri işletecek marka arayışının başladığı ve birçok lüks otel zincirinin de yalıları işletmek için sıraya girdiği ifade ediliyor.

 

THY o yalılar için işletmeci arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

YURTDIŞI MÜDÜR ~ 1 yıl önce
Vatanımızdan uzak kıt kanaat geçinerek, canımızı dişimize takarak her türlü zorluğa ve geçim sıkıntısına rağmen yurtdışı istasyonlarda çalışıyoruz. Üç kuruş birikim yapamıyoruz. SAYIN BOLAT'TAN RİCAM TATİL İÇİN TÜRKİYE'ye GELDİĞİMDE BU YALILARDA AİLEMLE BERABER 20 GÜN ÜCRETSİZ TATİL YAPMAMIZDIR. 3 YILDIR MADDİYATSIZLIKTAN ÇOCUKLARIMI TATİLE GÖTÜREMEDİM AVRUPA'YA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 1 yıl önce
Otelin karının yüzde 15i bize pirim olarak verilcek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 1 yıl önce
Üstad havalimanını kuruttun sıra yalılarımı geldi ordanda alırsın kar payı nı
sen ~ 1 yıl önce
Hastaaaa
15 yetmeez ~ 1 yıl önce
Daha çook, daha çooook, verin banaaa, veriiin.
Gazi Osmanpaşa ~ 1 yıl önce
Orası TC. Gazi Osmanpaşa orta okulu ile İstanbul yüzme ihtisas kulübü idi bir zamanlar. Orayı THY 'ye onarttılar yaklaşık 15 yıl sürdü bunun yenilenmesi(uzun ve karanlık bir süre) ve şimdi ise Sudilere veya katarlılara satacaklar. Olayın Türkçesi bu. Seçim öncesi para eden ne varsa elden çıkarılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Algıcı ~ 1 yıl önce
İşiniz gücünüz iftira THY kendi imkanlarıyla üstelik çok masraflı bir yatırımla(yerin 5 kat altına inilerek otopark ve balo salonları yapıldı)Şimdi uluslararası bir oteller zincirine kiraya verilecek hepsi bu.
Gaziosmanpaşa ~ 1 yıl önce
Benim eski orta okulum bilerek yangin cikartildi ve şimdi THY veya benzeri firmalara peşkeş çekildi ve cekiliyor. Güzelim okulu otopark veya otel için ne hale getirdiler. Gözünüz doysun yazıklar olsun.
Algıcı yazana ~ 1 yıl önce
Orasi ortaokuldu göze batti bir gecede yaktilar. Ortaköyun merkezinde koprunun hemen altinda ve sonrasi bir anda THY ye verildi peki onlar ne yapti? Otel veya otopark peki kim yararlaniyor saniyorsunuzki THY de calisanlarmi? Güldürmeyin. Bizim ulkede okul yakılır orman yakılır otel yapilir. Kimsede ustune alinmaz algı derler.
Doco ~ 1 yıl önce
Doco thynin mi oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek Yorumcu ~ 1 yıl önce
yurtdışı müdürlerinin burda 1 hafta kalma hakkı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
papaz ~ 1 yıl önce
thy sıkı tutun sonra elınızden alırlar Adam beklıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000