05 Haziran 2017, Pazartesi 10:52:30

THY Muslera'ya İstanbul'u anlattırdı

Türk Hava Yolları, Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera'ya İstanbul'u anlattırdı. Uruguaylı kaleci, İstanbul'u tek kelimeyle özetledi.
  • ibb belediye başkanı bile 2-3 yıl önce, nüfusu aşırı artan dolayısıyla sorunları da artan istanbul artık olması gerektiği gibi yönetilemiyor,bu halde kimse de iyi şekilde yönetemez,sağlıklı hizmet veremiyoruz,veriyoruz dersek yalan olur demedi mi ? bu sözler üstüne gözden düşmedi mi ? nüfus bu kadar çokken, insan kalitemiz bu kadar kötüyken çözüm çok zor.
  • Kac para verdiniz onu diyin hele
  • para karşılığında tabii muhteşem der.
  • Trafiği kaos,millet yolda slalom yapıyor,kaldırımlar otopark olmuş, kurye motorları dehşet saçıyor,ne kurallara uyan ne ortada polis ne de caydırıcı ceza var, her taraf insan kaynıyor,heryer beton yığını,yeşil katlediliyor, mesire yerleri kalmadığından ya da ulaşımı zor olduğundan piknik yeri haline gelen sahiller özellikle haftasonları mangaldan dumanaltı oluyor, görgüsüz,vicdansız,sözde temizlik imandan gelir diyen bir toplum çöplerini de bırakıp gidiyor, tur otobüslerindeki turistler bunları çekip bloglarında yayınlıyorlar dünyaya rezil oluyoruz, tarihi eserler doğru düzgün korunmuyor,mesela Balat'taki tarihi surlara kafe yapılıyor, esnaf,taksici vs büyük çoğunlukla kazıkçı,sahtekar, turistler boyuna taciz ediliyor, ahl'de yolculardan zorla bahşiş almak için bavullarına yapışan ne idüğü belirsizler cirit atıyor, metroya binmek için millet birbirini eziyor,heryerde saygısızlık,kavga,döğüş,şiddet had safhada daha yazılacak çok şey var. Evet, sahipsiz İstanbul hakikaten muhteşem !!!
  • istanbul'u en az bizim kadar seven bir kalecimiz var süper olan iki şey var bu dünyada biri muslera diğeride Türk Hava Yolları

Türk Hava Yolları, Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'ya İstanbul'u anlattırdı. 

İstanbul hakkındaki düşüncelerini samimiyetle dile getiren Muslera, "İstanbul benim için çok güzel bir şehir. Başından beri, buraya geldiğimden beri sevdiğim bir şehir. İstanbul'da olmaktan çok mutluyum" dedi.

Eşi Patricia'nın da İstanbul'u çok sevdiğini belirten başarılı file bekçisi, "Patricia, İstanbul'u çok etkileyici buluyor. Bu şehirde çok şey yaptık. Dil bizim için biraz zor ama herkes bizi seviyor ve bu, yaşantımıza devam etmemize yardımcı oluyor" ifadelerini kullandı.

Muslera, İstanbul'u tek kelimeyle özetleyerek "Muhteşem" dedi.

İşte THY tarafından yayınlanan o video
 

THY Muslera'ya İstanbul'u anlattırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

başkan ~ 7 yıl önce
ibb belediye başkanı bile 2-3 yıl önce, nüfusu aşırı artan dolayısıyla sorunları da artan istanbul artık olması gerektiği gibi yönetilemiyor,bu halde kimse de iyi şekilde yönetemez,sağlıklı hizmet veremiyoruz,veriyoruz dersek yalan olur demedi mi ? bu sözler üstüne gözden düşmedi mi ? nüfus bu kadar çokken, insan kalitemiz bu kadar kötüyken çözüm çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sütçü Beygiri ~ 7 yıl önce
1994 yılından bu yana aynı siyasi görüş tarafından yönetilen İstanbul'un o dönemden bu zamana nüfusu 2 katından fazla bir artış göstermiş. Artış sürecinde önlem almayanların bu tip açıklamalarda bulunması da gerçekten garip değil mi? Her şeye rağmen İstanbul güzel şehir.
Kac para bir anlatim ulaan ~ 7 yıl önce
Kac para verdiniz onu diyin hele

Yanıtla

Kalan karakter 1000
palavra ~ 7 yıl önce
para karşılığında tabii muhteşem der.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jakku ~ 7 yıl önce
İstanbul tabi ki muhteşem. İstanbul'u yaşanmaz hale getiren kural tanımaz insanlar. Nokta! Biraz saygı biraz kurallara uyumla İstanbul'un eşini benzerini bulamazsınız.
jakku kardeş ~ 7 yıl önce
İstanbul eskiden güzelmiş. Bu kadar çok göç almamışken,kaliteli insanlar varken. Bu şehir 2000-2015 arası 8 milyondan fazla göç aldı ki buna suriyeliler dahil değil. Hal böyle olursa, terör,işsizlik vs sebebiyle, kural tanımaz,köyünde,kasabasında yaşadığı gibi burada da yaşamaya çalışan,kaba,cahil,gayri medeni insanlar şehri doldurursa, dingo'nun ahırı misali isteyen istediğini yaparsa, bunlara eğitime önem vermeyen devlet ve onun polisi,yargısı göz yumarsa adam gibi caydırıcı kanun koyup,uygulamazsa,umursamazsa tabii ki yaşanmaz hale gelir. Bu iş biraz saygı biraz kurallara uyma ile halledilecek gibi değil maalesef.
istanbul !!! ~ 7 yıl önce
Trafiği kaos,millet yolda slalom yapıyor,kaldırımlar otopark olmuş, kurye motorları dehşet saçıyor,ne kurallara uyan ne ortada polis ne de caydırıcı ceza var, her taraf insan kaynıyor,heryer beton yığını,yeşil katlediliyor, mesire yerleri kalmadığından ya da ulaşımı zor olduğundan piknik yeri haline gelen sahiller özellikle haftasonları mangaldan dumanaltı oluyor, görgüsüz,vicdansız,sözde temizlik imandan gelir diyen bir toplum çöplerini de bırakıp gidiyor, tur otobüslerindeki turistler bunları çekip bloglarında yayınlıyorlar dünyaya rezil oluyoruz, tarihi eserler doğru düzgün korunmuyor,mesela Balat'taki tarihi surlara kafe yapılıyor, esnaf,taksici vs büyük çoğunlukla kazıkçı,sahtekar, turistler boyuna taciz ediliyor, ahl'de yolculardan zorla bahşiş almak için bavullarına yapışan ne idüğü belirsizler cirit atıyor, metroya binmek için millet birbirini eziyor,heryerde saygısızlık,kavga,döğüş,şiddet had safhada daha yazılacak çok şey var. Evet, sahipsiz İstanbul hakikaten muhteşem !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaz yaz ~ 7 yıl önce
Ne kadar çok boş zamanı var insanların :)
yaz yaz'a ~ 7 yıl önce
yazılanlar yalan mı? unutma ki senin gibi boş,umursamaz,bana neci insanlar yüzünden bu ülke bu halde.
A9 ~ 7 yıl önce
Evet.. Sizin gibi.. Ama en azından doğruyu yazmış.. Sizde bu Kabiliyet bile yok
İstanbul .. ~ 7 yıl önce
Doğru kardeşim, eline sağlık.. Ama yakında AKTÖ göreve başlar, seni eleştirir.. Dikkat et
A9 ~ 7 yıl önce
En azından senin gibi kontrollü darbeci değil, doğru yazmış, neden rahatsız oldun? Gerçeklerden kaçmak için çabalamayın, sonunuz geldi...
Dornbirn ~ 7 yıl önce
Süper yazı,malesef durum bu Cok üzücü:(
Şanlı Galatasaray ~ 7 yıl önce
istanbul'u en az bizim kadar seven bir kalecimiz var süper olan iki şey var bu dünyada biri muslera diğeride Türk Hava Yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Yalakalık olurda.. Bu kadar olmaz yani

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000