26 Ekim 2015, Pazartesi 09:22:53

THY Miami hattını böyle açtı

Türk Hava Yolları'nın Miami seferleri dün itibariyle başladı.
  • her gun 300 miami yolcusu nerden bulacak thy. isi iyice abarttilar.
  • Ilker beyin hat açılışıyla ne ilgisi var. Niye orada? GM Yardımcısı Ahmet beyi anladık da, peki diğer iki GM yadımcısının orada ne işi var. THY yi boyle mi yoneteceksiniz beyler? Tebdili kıyafet de giymemişler. Miami'nin farkımı ? Fotoraflarda hep aynı grup 2li, 3lü veya 4lü dolaşıyorlar..
  • Miami seferi 2.gününde full e yakın uçtu lokal yolcu sayısı %35 civari ydi thy nin tüm abd uçuşları transit yolcular sebebiyle full e yakın ucuyor.özelikle yunanistan almanya fransa italya rusya ve İran dan transit yolcu alıyor. Eskiden daha lokal ağırlıklı hareket ettikleri için doluluk oranları istenilen seviyelerde değildi. Bu transit agi oldugu surece Mart ayında başlayacak olan Atlanta seferininde kalıcı olacağı kanaatindeyim.
  • Harikasiniz. Gögsüm kabariyor. Yakisiyor bu ülkeye, bu insana. Tebrikler...
  • MERAK ETTİM KAÇ KİŞİYLE UÇTU DOLUMUYDU BİLEN VARMI..THY PERSONELİ CEVAPLARMI ACABA..
  • Bende biletimi agusta aldım 1 mart uçuş 14 mart dönüşüm olacak....teşekrler THY..
  • Bari Orlando ya ucmadiniz, bu hattin devamina yada gelecek Cuba hattinin devamina Cancun destinasyonu eklenirse bu hat her halukarda doldurulur. Lutfen bunu kulak ardi etmeyin.
  • Tüm acılıs ve kokteyllerde gormeye alıstığımız k/m'ler
  • Halka açık bir şirket olan THY'da, bu uçuşta kaç kişi davetliydi(biraz açayım;bedavacıydı)?Amerika'da yaşayan vatandaşlarımıza,oralardan gelecek olan turistler için hayırlı olsun.Ama gariban ve kul hakkı yiyenlere haram ve zehir zıkkım olsun.....Bu hatta ülkemizde en çok Miami'de evi olan sanatçılarımız,dansözlerimiz,vergi sıralamasında isimlerini göremediğimiz işadamlarımız,idarecisi oldukları yada çalıştırdıkları takımları ligden düşüren muhteremler sevinmiştir.Allah kazasız uçuşlar versin...
  • ilk uçuşta hakan kaptanla ahmet kaptan vardı galiba üçüncüyü kim

Türk Hava Yolları'nın Miami seferleri dün itibariyle başladı.

ABD'deki 8. uçuş noktası olan Miami'ye daha önce de uçan ancak hattı kapatmak zorunda kalan THY, söz konusu hattı bir kez daha deneme kararı aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın da katıldığı Miami seferleri ilk uçuşunda ilgiyle karşılanırken, Miami' de de hattın açılışına özel tören düzenlendi.

THY Miami'ye haftanın 7 günü karşılıklı olarak uçacak.



















THY Miami hattını böyle açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

bostonceltics ~ 8 yıl önce
her gun 300 miami yolcusu nerden bulacak thy. isi iyice abarttilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne perhiz kardeş ~ 8 yıl önce
Ilker beyin hat açılışıyla ne ilgisi var. Niye orada? GM Yardımcısı Ahmet beyi anladık da, peki diğer iki GM yadımcısının orada ne işi var. THY yi boyle mi yoneteceksiniz beyler? Tebdili kıyafet de giymemişler. Miami'nin farkımı ? Fotoraflarda hep aynı grup 2li, 3lü veya 4lü dolaşıyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Miami ucusu ~ 8 yıl önce
Miami seferi 2.gününde full e yakın uçtu lokal yolcu sayısı %35 civari ydi thy nin tüm abd uçuşları transit yolcular sebebiyle full e yakın ucuyor.özelikle yunanistan almanya fransa italya rusya ve İran dan transit yolcu alıyor. Eskiden daha lokal ağırlıklı hareket ettikleri için doluluk oranları istenilen seviyelerde değildi. Bu transit agi oldugu surece Mart ayında başlayacak olan Atlanta seferininde kalıcı olacağı kanaatindeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok iyi ~ 8 yıl önce
Harikasiniz. Gögsüm kabariyor. Yakisiyor bu ülkeye, bu insana. Tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MURAT CAN ~ 8 yıl önce
MERAK ETTİM KAÇ KİŞİYLE UÇTU DOLUMUYDU BİLEN VARMI..THY PERSONELİ CEVAPLARMI ACABA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolu ~ 8 yıl önce
Uçak %90 dolulukla uçtu. Hayırdır?
murat can ~ 8 yıl önce
Bende biletimi agusta aldım 1 mart uçuş 14 mart dönüşüm olacak....teşekrler THY..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Miami-THY ~ 8 yıl önce
Bari Orlando ya ucmadiniz, bu hattin devamina yada gelecek Cuba hattinin devamina Cancun destinasyonu eklenirse bu hat her halukarda doldurulur. Lutfen bunu kulak ardi etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acılıs ~ 8 yıl önce
Tüm acılıs ve kokteyllerde gormeye alıstığımız k/m'ler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurt ~ 8 yıl önce
Halka açık bir şirket olan THY'da, bu uçuşta kaç kişi davetliydi(biraz açayım;bedavacıydı)?Amerika'da yaşayan vatandaşlarımıza,oralardan gelecek olan turistler için hayırlı olsun.Ama gariban ve kul hakkı yiyenlere haram ve zehir zıkkım olsun.....Bu hatta ülkemizde en çok Miami'de evi olan sanatçılarımız,dansözlerimiz,vergi sıralamasında isimlerini göremediğimiz işadamlarımız,idarecisi oldukları yada çalıştırdıkları takımları ligden düşüren muhteremler sevinmiştir.Allah kazasız uçuşlar versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan kaptan ~ 8 yıl önce
ilk uçuşta hakan kaptanla ahmet kaptan vardı galiba üçüncüyü kim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 8 yıl önce
Valla kabin ekibi belli :))cok guzel çıkmışlar fotoğrafta..... kokpitin adı bile gecmiyor ..:)
Talpa:) ~ 8 yıl önce
Talpaya yüklenmeyin lütfen ..:).onlar tenis turnuvası ve pilotlar gecesi gibi faaliyetlerle cok yogunlar... Baştaki dinazor ekibi gitmediği sürece bu böyledevam eder .. Onlar da bir yere gitmez:) adamların yatacak yeri yok ...:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000