06 Haziran 2020, Cumartesi 10:50:06

THY Los Angeles'tan özel sefer düzenleyecek

Türk Hava Yolları, Los Angeles'tan Türkiye'ye özel sefer sefer düzenleyecek. Uçuşa sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile Türkiye'de ikamet izni bulunanlar kabul edilecek.
  • Bakıyorum ne kadar kıskanç insan dolu birası.orda kalan türklerde en az sizin kadar değerli vatan için.sizemi soracaklar lan insanlarımızı yurda getirirken.
  • Ne özelliği var bu insanların. Giderken bana mı sordular. Abd zaten hastalıktan dökülüyor al hepsini buraya getir. Abd iyi iken Türkiye rezil, abd rezil oldu dön Tirkiyeye
  • Bilen bilir eximdir nextim olsun ebby, hava nasıl lax da
  • Bilen bilir eximdir nextim olsun ebby, hava nasıl lax da
  • Survivor izlemeye gitcez ailecek Dominik uçuş istiyoruz
  • Papau yeni gineye de ozel sefer tahliye ucusu bekliyoruz sikildm burdan
  • Vatandaslarimizi abd, kanada ve avrupadan hemen tahliye edelim, heh heh

Türkiye'nin Washington Büyükelçiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ABD'deki Türk vatandaşları için 10 Haziran'da Los Angeles yerel saatiyle 16.00'da Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan İstanbul'a özel sefer düzenleneceği bildirildi.

Söz konusu uçuşun biletlerinin ABD'deki tüm Türk vatandaşlarına satışa sunulacağına işaret edilen açıklamada, "Bahse konu sefere sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye'de ikamet izni bulunanlar kabul edilecektir" ifadesi kullanıldı.

Biletlerin THY çağrı merkezi ve "[email protected]" adresi ile THY Los Angeles ofisinden temin edilebileceği vurgulandı.

Açıklamada, uçuş günü Covid-19 belirtileri gösteren veya daha önce Covid-19 tanısı konulanların uçağa kabul edilmeyeceği, ayrıca kabin içi bagajlara da müsaade edilmeyeceği belirtildi.

ABD ile Türkiye arasındaki uçuşların 27-28 Mart'ta durdurulması üzerine yurda gelemeyen Türk vatandaşları için 23-24 Nisan'da Washington, New York ve Los Angeles'tan 3 özel sefer düzenlenmişti.

Ayrıca 15 Mayıs'ta New York ve Chicago'dan, 16 Mayıs'ta Houston'dan ve 17 Mayıs'ta Miami'den ve son olarak 3 Haziran'da yine Chicago'dan özel seferler yapılmıştı.

THY Los Angeles'tan özel sefer düzenleyecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Sert yazar ~ 4 yıl önce
Bakıyorum ne kadar kıskanç insan dolu birası.orda kalan türklerde en az sizin kadar değerli vatan için.sizemi soracaklar lan insanlarımızı yurda getirirken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 4 yıl önce
Ne özelliği var bu insanların. Giderken bana mı sordular. Abd zaten hastalıktan dökülüyor al hepsini buraya getir. Abd iyi iken Türkiye rezil, abd rezil oldu dön Tirkiyeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ebby selam beybi ~ 4 yıl önce
Bilen bilir eximdir nextim olsun ebby, hava nasıl lax da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ebby selam beybi ~ 4 yıl önce
Bilen bilir eximdir nextim olsun ebby, hava nasıl lax da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Survivor ~ 4 yıl önce
Survivor izlemeye gitcez ailecek Dominik uçuş istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 4 yıl önce
Papau yeni gineye de ozel sefer tahliye ucusu bekliyoruz sikildm burdan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi ucak daha kaldirin ~ 4 yıl önce
Bi ucak daha kaldirin kpyun butun yolsuzluk yapan calan cirpan dinci yobaz tayfayi. Ama bi ucak yetermi bınlar icin tum filonun 100 kere kalkmasi gerek.
Deniz ~ 4 yıl önce
Bas parayı al bileti kanka
Tahliye edelim ~ 4 yıl önce
Vatandaslarimizi abd, kanada ve avrupadan hemen tahliye edelim, heh heh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABD loverler ~ 4 yıl önce
Çok acıyorum size nasıl da vatan vatan diye tuttunuz. Beğenmediği ve kin kustuğunuz birinin yönettiği topraklara arkanıza baka baka geldiniz ve hâlâ beğenmemeye de devam ediyorsunuz. Neyse olmasa olmazdınız diyelim o zaman...
BABAYARO ~ 4 yıl önce
MONEY TALKS BABE KAC PARA BILET ACABA

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000