05 Aralık 2019, Perşembe 09:18:40

THY Kuzey Amerikalıların ilk tercihi oldu

ABD merkezli havayolları Avrupa’ya ve Asya’ya hizmet sunmasına rağmen yabancı şirketler daha çok tercih edildi. Türk Hava Yolları listede ilk sırada yer aldı.
  • Bu sonuclar gercege gayet yakin. Gecen yil Mayis'da THY ile Toronto-Istanbul Haziran'da da donusu Istanbul-Chicago yaptim. Ucaktaki yolcular, hic biri Turk olmayan, memnuniyetlerini acikca soyluyorlardi. Bu yazinin basligini cok kisiden duydum. Crew, tuvaletleri bu uzun ucuslarda sonuna kadar temiz tuttu. Crew hemen hemen herseyi dogru yapti, tuvalet etrafindakileri yerlerine oturttu, onlara yumusakca ve arkadasca konusarak. Cocuklu yolcularla cok ilgilendiler ve gercek yardimlar yaptilar. Crew kibardi ve hic kimsenin istedigini yerine getirmemezlik yapmadilar. ABD ve Avrupa havayollarinda ki gibi yolculari azarlamadilar. Umarim boyle devam eder...
  • Abd den istanbul aktarmalı paris e gitmek mesela çok mantıklı! Ucuz ama 50 saat sürüyor misal...
  • Bizim 5 yıldızli Lufthansa yi niye tercih etmemişler. Adamlar Avrupanin tek beş yıldızlı havayolu şirketi Skycash pardon skytrax e göre.
  • Dolmusculuk yapiyor THY? 1000 dolarlik yolu 600dolar bilet satarsan elbet terci ederler ya ne dolmusculuk yapiyor bir bakin bilet fiyatlar ra
  • Amma alkol düşkünüymüşsünüz,uçarken içme ne olur?
  • Adı Türk, Soyadı Türk, ama konu THY olunca, sırf muhaliflik adı altında,bir şeyler diyor. Memleket de olan düşman, dünya da yok. Pes diyorum.
  • ücretsiz alkol güzel ikram ucuz fiyat neden beğenmesinler ki? aktarmasız gitmek isteyen olursa o ödüyor paraları zaten. alkol kısıtlaması sonrasında tekrar kontrol etmek gerek bu listeyi.
  • Mart 4- Mart 25-2020-San Francisco cikisli , Munich $719.00. Mumbai $718.00. Athens $729.00. San Francisco- Izmir $ 1131.00. Dalaman $1171.00. Ankara $1131.00. Antalya $1171.00. Yabanci ulke vatandaslarina ucuz. Turklere kazik.
  • Tercih ederler tabii. Bol yemek, beles ikram. Sudan ucuz bilet fiyatlari. Sonuc…? Milyar Dolar zarar ile en cok tercih edilen THY olduk. Mutluyuz.. Berlin-Istanbul kendi vatandasina RT 1100 Euro. Kuzey Amerikaliya kitalararai seyahat 800 Euro. Kahrolsun böyle tercih. Kendi vatandasi üzerinden para kazanmaya calisan, yabancilari bedavaya ucuran yerli ve milli Havayolu sirketimiz ile gurur duyuyoruz.
  • Çok güldük başka Amerikan şirketi gelmiyor İstanbula sırf TK

ABD merkezli havayolları Avrupa’ya ve Asya’ya hizmet sunmasına rağmen yabancı şirketler daha çok tercih edildi.

ABD merkezli havayolu şirketlerin, Avrupa ve Asya’ya seyahat rotaları olmasına karşın, yolcuların yabancı havayollarını tercih ettiği görüldü.

J.D. Power'ın uluslararası memnuniyet anketi sonuçları açıklandı. Ankete göre Türk Hava Yolları, Kuzey Amerika ve Avrupa arası hizmet veren en iyi havayolu olarak gösterildi. Japan Airlines da Kuzey Amerika ile Asya arasında hizmet veren en iyi havayolu şirketi olarak açıklandı.

Şirket yetkilisi Michael Taylor, anket sonuçlarında Türk Hava Yolları’nın sunduğu ikram hizmetini bir numaraya oturmasındaki ana neden olarak gösterdi.

İşte o anketin sonuçları...

Kuzey Amerika-Avrupa arası en çok beğenilen havayolları

1. Türk Hava Yolları
2. Virgin Atlantic
3. British Airways ve Delta
4. Air France
5. American Airlines
6. United Airlines
7. Lufthansa
8. KLM
9. Air Canada
10. Norwegian

Kuzey Amerika-Asya arası en çok beğenilen havayolları

1. Japan Airlines
2. Delta
3. Korean Air
4. ANA
5. Cathay Pacific
6. Air China
7. EVA Air
8. American Airlines
9. Air Canada
10. China Eastern Airlines
11. United Airlines

©AirportHaber.com

THY Kuzey Amerikalıların ilk tercihi oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

THY is the best! ~ 4 yıl önce
Bu sonuclar gercege gayet yakin. Gecen yil Mayis'da THY ile Toronto-Istanbul Haziran'da da donusu Istanbul-Chicago yaptim. Ucaktaki yolcular, hic biri Turk olmayan, memnuniyetlerini acikca soyluyorlardi. Bu yazinin basligini cok kisiden duydum. Crew, tuvaletleri bu uzun ucuslarda sonuna kadar temiz tuttu. Crew hemen hemen herseyi dogru yapti, tuvalet etrafindakileri yerlerine oturttu, onlara yumusakca ve arkadasca konusarak. Cocuklu yolcularla cok ilgilendiler ve gercek yardimlar yaptilar. Crew kibardi ve hic kimsenin istedigini yerine getirmemezlik yapmadilar. ABD ve Avrupa havayollarinda ki gibi yolculari azarlamadilar. Umarim boyle devam eder...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabi tabi ~ 4 yıl önce
Abd den istanbul aktarmalı paris e gitmek mesela çok mantıklı! Ucuz ama 50 saat sürüyor misal...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5 yıldızli Lufthansa ~ 4 yıl önce
Bizim 5 yıldızli Lufthansa yi niye tercih etmemişler. Adamlar Avrupanin tek beş yıldızlı havayolu şirketi Skycash pardon skytrax e göre.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavuz ~ 4 yıl önce
Dolmusculuk yapiyor THY? 1000 dolarlik yolu 600dolar bilet satarsan elbet terci ederler ya ne dolmusculuk yapiyor bir bakin bilet fiyatlar ra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucan_adam40 ~ 4 yıl önce
Aynen.dışardaki insanlara ucuza bilet satıyorlar.biz Türkiye'den uçmak istediğimizde fahiş fiyatlara bilet alıyoruz.bu nasıl bir utanmazlık
Tarik ~ 4 yıl önce
Amma alkol düşkünüymüşsünüz,uçarken içme ne olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 4 yıl önce
Adı Türk, Soyadı Türk, ama konu THY olunca, sırf muhaliflik adı altında,bir şeyler diyor. Memleket de olan düşman, dünya da yok. Pes diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karşıyakalı ~ 4 yıl önce
ücretsiz alkol güzel ikram ucuz fiyat neden beğenmesinler ki? aktarmasız gitmek isteyen olursa o ödüyor paraları zaten. alkol kısıtlaması sonrasında tekrar kontrol etmek gerek bu listeyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Long Haul ~ 4 yıl önce
Haberde 6 saatten kısa dış hat uçuşlar için diyordu. Uzun uçuşlar için sadece tek tip viski bilgisi vardı dolayısıyla pek de bir fark olmaz Kuzey Amerika-Avrupa yolcusu için.
Sen sus ~ 4 yıl önce
Karşıyakalı misin nesin Yunan bozmasi
Aktarması kısa hat ise ~ 4 yıl önce
Montreal Atina yolcusu ne yapsın. 2. Bacakta cin tonik içemesin mi
Bir kac ornek ~ 4 yıl önce
Mart 4- Mart 25-2020-San Francisco cikisli , Munich $719.00. Mumbai $718.00. Athens $729.00. San Francisco- Izmir $ 1131.00. Dalaman $1171.00. Ankara $1131.00. Antalya $1171.00. Yabanci ulke vatandaslarina ucuz. Turklere kazik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 4 yıl önce
Aktarmali uçuş direk uçuştan ve dıştan içe aktarmali uçuştan her zaman daha uygun olur. Bu sadece thy ye özel bir şey değil.
birkaç örnek'e ~ 4 yıl önce
Bu millete herşey müstahak...
pilot ~ 4 yıl önce
Tercih ederler tabii. Bol yemek, beles ikram. Sudan ucuz bilet fiyatlari. Sonuc…? Milyar Dolar zarar ile en cok tercih edilen THY olduk. Mutluyuz.. Berlin-Istanbul kendi vatandasina RT 1100 Euro. Kuzey Amerikaliya kitalararai seyahat 800 Euro. Kahrolsun böyle tercih. Kendi vatandasi üzerinden para kazanmaya calisan, yabancilari bedavaya ucuran yerli ve milli Havayolu sirketimiz ile gurur duyuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 4 yıl önce
İle pek alakası yok olayın, baz fiyatlar aynı. Vergiler sağolsun :). Memlekette Bilet aldımı yanınızda banane bende gelicem diyen birileri var :)
Bayrak taşıyıcı ~ 4 yıl önce
Firmaların birde böyle özelliği olması lazım. Kendi milletinin emeğiyle ürün geliştireceksin, kullanacaksın, geri bildirimlerle iyileştirip satacaksın başkalarına. Charlette in argesini Atatürk havalimanı yaptı , yoğun operasyona ayak uydurdu adamlar.
Bmx ~ 4 yıl önce
Ticarette yerli yabancı olmaz her havayolu başka ülkeden yolcu almak için daha uygun fiyatlar sunar özellikle aktarmalı uçuşlar.Almanya'da durma gel yerli milli ülkende çalış.zamanında alırsanız berlin ve almanya hatları ucuza alabilirsiniz
Zarar ~ 4 yıl önce
Tk yi emen, tarikat, yandas, Md ve is yapmadan mesai geciren torpille ise alinmis yuzlerce memur ve Padisah gibi yasayan Ceo lardan kaynaklaniyor, once dogru tespit sart
Ososo ~ 4 yıl önce
Anadolujette bu bardaklardan istiyoruz sayın yetkililer bardak yemek istiyoruz sesimizi duyun
Pilot ~ 4 yıl önce
Bmx sende okudugunu anlamama sorunu var. Kesin… Kertenkele ne farkeder. Zamaninda her ikisini almaya kalktiginda da ayni sekil olmayacak mi? Senin kafanda bir klishe var onu kusuyorsun. Benim Almanyada olmam ile milli ve yerliligin ne alakasi var. Elestirimi anlayamayacak kadar ucmussun. Neden geleyim ben oraya. Sen biraz da son 5 yilda ülkeden göc eden hali vakti yerinde ve yetismis 180 Bin insan ve beyin göcüne kafa yor. Sen orada yasiyorsun da ne oluyor. Haci.. Berlin-Istanbul RT 1100 Euro fiyatmi olur. Ayni dönem Ist-sanfrancisko 920 Euro.. Ist-Erzurum 129 TL olunca kiyameti kopariyorsunuz orada. 23.- Euro eder kertenkele. Bizden alinan 1.100 Euro sana birsey ifade etmiyor mu? Vergiymis.. hadi oradan. Bu bir soygun.
Tk ~ 4 yıl önce
Çok güldük başka Amerikan şirketi gelmiyor İstanbula sırf TK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 4 yıl önce
Türk milleti okuduğunu anlamıyor diye bir araştırma sonucu vardı. Canlı örnek

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000