09 Mart 2018, Cuma 09:39:25

THY kontuarları monte edilmeye başlandı

Yapımına hızla devam edilen İstanbul yeni havalimanında Türk Hava Yolları'nın check-in bankoları oluşturulmaya başlandı.
  • masallah cok guzel.
  • ANTİ-TK.Sana sesleniyorim.sen anti-insansın zannımca yanlıs rumuz kullanmıssın.Hadsiz!!aç gözlü kabin memurlarıymıs,ucaktakı ıvır zıvır ı aliyolarmış!!Alnının teriyle gece günduz calısan,cocuguna evine ekmek göturmek icin saglıgından olan,Thy gibi bayrak tasiyici olan uluslararası bir havayoluna gururla emek veren insanlara,sen kim oluyorsunda aç gözlü diyip hırsız demeye getiriyosun!!ne is yapiyosun Allah bilir.Senin gibi parazitler ancak boyle ulasamayacagı cigerlere mındar diyerek cogalmaya devam eder,gerisi de sivrisinek saz!!!
  • Bunların alayı fason be
  • bir uçağın uçabilmesi için bakımının yapılması gerekir. peki bakım için ne gerekli. en önemlisi hangar. peki hangarsız bakım olur mu? olmaz. hangar nerde? ortalıkta yok. bunlar 29 ekimde burayı yalandan açacaklar. aynı marmaray'da olduğu gibi. sirkeci-halkalı arası yok ama marmarayı açtılar. şu an hala sirkeci-halkalı arasını yapmadılar.
  • Acildiginda nasil dunyanin en buyuk havalimani olacak? Kapasite 90 milyon olacak acildiginda. Halbuki Atlanta-Hartsfield 2016 yilinda 104,171,935 yolcu kapasitesindeydi. Beijing Capital International Airport ise yine 2016'da 94,393,454 yolcuya hizmet verdi. Bu rakamlar 2019 da daha da artacak (Yeni havaalaninin full calistigi ilk yil). IST eger tam kapasite ile calisirsa 90 milyona zor ulasacak.
  • Belkide o uçağa hiç binmemiş, binemeyecek işçiler kontuar monte ederken...
  • Orda bir havalimanı var, uzakta O havalimanı bizim havalimanımızdır. Dönmesek de, varmasak da O havalimanı bizim havalimanımızdır.
  • Hani neredeler ? O degilde tum ulasim agi ve alanin tamami bitince su icimizdeki hainler nasil cat diye catlicak gozumun onune geldikce bir baska mutlu oluyorum ;)
  • bir havalimanında kontuarlar havayoluna özel yapılmaz hepsi birbirinin aynıdır ... :) common check-in nedir bir bakın önce
  • Pegasus uçarım thy değil

Yapımına hızla devam edilen İstanbul yeni havalimanında Türk Hava Yolları'nın check-in bankoları oluşturulmaya başlandı.

Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliği taşıyan İstanbul yeni havalimanında heyecan her geçen gün artıyor. Yüzde 80'i tamamlandığı belirtilen ve 29 Ekim'de açılması planlanan 3. havalimanında dün itibariyle terminal içi çalışmalar yoğunlaştı.

Edinilen bilgiye göre; Türk Hava Yolları'nın check-in kontuarları havalimanına getirilerek monte edilmeye başlandı.

İşte THY'nin 3. havalimanındaki ilk check-in bankoları:







 

THY kontuarları monte edilmeye başlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

g ~ 6 yıl önce
masallah cok guzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekci k/m ~ 6 yıl önce
ANTİ-TK.Sana sesleniyorim.sen anti-insansın zannımca yanlıs rumuz kullanmıssın.Hadsiz!!aç gözlü kabin memurlarıymıs,ucaktakı ıvır zıvır ı aliyolarmış!!Alnının teriyle gece günduz calısan,cocuguna evine ekmek göturmek icin saglıgından olan,Thy gibi bayrak tasiyici olan uluslararası bir havayoluna gururla emek veren insanlara,sen kim oluyorsunda aç gözlü diyip hırsız demeye getiriyosun!!ne is yapiyosun Allah bilir.Senin gibi parazitler ancak boyle ulasamayacagı cigerlere mındar diyerek cogalmaya devam eder,gerisi de sivrisinek saz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
What ~ 6 yıl önce
Bunların alayı fason be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalandan açılış ~ 6 yıl önce
bir uçağın uçabilmesi için bakımının yapılması gerekir. peki bakım için ne gerekli. en önemlisi hangar. peki hangarsız bakım olur mu? olmaz. hangar nerde? ortalıkta yok. bunlar 29 ekimde burayı yalandan açacaklar. aynı marmaray'da olduğu gibi. sirkeci-halkalı arası yok ama marmarayı açtılar. şu an hala sirkeci-halkalı arasını yapmadılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airman ~ 6 yıl önce
Acildiginda nasil dunyanin en buyuk havalimani olacak? Kapasite 90 milyon olacak acildiginda. Halbuki Atlanta-Hartsfield 2016 yilinda 104,171,935 yolcu kapasitesindeydi. Beijing Capital International Airport ise yine 2016'da 94,393,454 yolcuya hizmet verdi. Bu rakamlar 2019 da daha da artacak (Yeni havaalaninin full calistigi ilk yil). IST eger tam kapasite ile calisirsa 90 milyona zor ulasacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah ~ 6 yıl önce
Belkide o uçağa hiç binmemiş, binemeyecek işçiler kontuar monte ederken...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok daha neler ~ 6 yıl önce
O bahsettigin 15-20 yıl önceydi :) Simdi bu ulasim yolu elitlerin binebildigi degil herkesin kullanip faydalandigi bir yol. Bu tur seyleri yazan insanlarin bu ulkede yasadiklarini dusunuyorum artik ben. Yok insanlarin acindan ölüyormus vs. Bir tane ornegi yok ancak bos laf.
Metrosuz havalimanı ~ 6 yıl önce
Orda bir havalimanı var, uzakta O havalimanı bizim havalimanımızdır. Dönmesek de, varmasak da O havalimanı bizim havalimanımızdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitmez diyenler ~ 6 yıl önce
Hani neredeler ? O degilde tum ulasim agi ve alanin tamami bitince su icimizdeki hainler nasil cat diye catlicak gozumun onune geldikce bir baska mutlu oluyorum ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgisizlik ~ 6 yıl önce
bir havalimanında kontuarlar havayoluna özel yapılmaz hepsi birbirinin aynıdır ... :) common check-in nedir bir bakın önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
Pegasus uçarım thy değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000