23 Mart 2022, Çarşamba 19:34:11

THY Kaptan Pilotuna Hırsız Şoku!

Türk Hava Yolları'nın ABD'deki uçuş noktalarından Houston'da ekiplerin kaldığı otelde akıl almaz bir olay yaşandı. Kaptan pilot odasını soymak isteyen hırsızlarla karşı karşıya geldi.
  • Arkadaşlar otel güzel kahvaltısı gayet güzel evet ama çok saçma bir konumda merkeze otobusle neredeyse 1,5 saatte varabilirsiniz, odalara çıkarken asansörde oda kartı sormadan çıkılabiliyor en büyük sorun burda başlıyor, elini kolunu sallayan çıkabilir.kesinlikle güvenlik açıgı var ve derhal değiştirilmeli.
  • Otel anlaşmalar ne iş yapar? Torpilli müdürü,yağcılıkta sınır tanımayan şefi falan? Ya bağlı oldukları başkanlık? Otelleri seçen,görüşen,anlaşma yapan ve bunlara onay verenler? Baştan aşağı adam gibi temizlik lazım da kim,ne zaman,nasıl yapacak acaba?
  • bu otel anlaşmalarını yapanlar ailecek geziyorlar 3-5 otelde konaklıyorlar beleşe sonra gelen ilk ekibe nasıl güzel mi diye soruyorlar ama gene bildiklerini okuyorlar bizzat bana geldiler sordular
  • rapor göremedim sistemde ?
  • Mogadişu yatı var, neyin kafası bu?
  • daha önce bu otelle ve güvenlik sıkıntısı ile ilgili doldurulan eformlar var midir? şikayetler sadece ekipler arasında konuşarak olmaz, yazılı yapılması gerekiyor, eğer varsa ama dikkate alınmadıysa nedenini ve kimin dikkate almadığını da şirket araştırmalı. yatılarda ders almaya yetecek kadar olay yaşandı…
  • globally foss
  • Değiştir şu oteli.
  • Amerika'da olmaz öyle şeyler bizim ülkemizde olur burdan kaçıp orada yaşamak lazım! Suçlular belli burada olunca hükümet,Amerika'da olunca Thy. değil mi Sn hiçbir şeyi beğenmeyen Tk çalışanları
  • Houston git gel İzmir yat'a cevrilmeli

Türk Hava Yolları'nın (THY) ABD'deki uçuş noktalarından Houston'da ekiplerin kaldığı otelde akıl almaz bir olay yaşandı. Kaptan pilot odasını soymak isteyen hırsızla karşı karşıya geldi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY kaptan pilotlarından H.C., İstanbul-Houston uçuşu sonrasında yatı için konakladıkları otele geçti. İhtiyaçları için odasından çıkan pilotun odasına hırsız girdi. H.C'nin odasında olmamasını fırsat bilen hırsız kişisel eşyaları karıştırmaya başladı. THY'nin Houston'a giden ekipleri için anlaşmalı olduğu Hilton Houston North Otel'deki odasına giren kaptan pilot hırsızla tesadüfen karşı karşıya geldi.

Kaptan pilot hırsızın silahlı olabileceği şüphesiyle avazı çıktığı kadar bağırarak yardım istemesi üzerine hırsız arkasına bile bakmadan odadan kaçarak uzaklaştı. 

Otel yetkilileri polise haber verirken, olayla ilgili tutanak tutulduğu belirtildi.

KABİN MEMURLARININ DA KAPILARI ZORLANMIŞ!

Öte yandan aynı otelde bulunan diğer kabin memurlarının da kapılarının zorlandığı tespit edildi.

THY'nin Hilton Houston North Otel ile yeni anlaşma imzaladığı ancak ekiplerin otelde yaşanan olumsuz durumlar nedeniyle memnun olmadığı ifade edildi.

©AirportHaber.com

Hırsızlık olayının yaşandığı Hilton Houston North Otel

THY Kaptan Pilotuna Hırsız Şoku!

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Km ~ 2 yıl önce
Arkadaşlar otel güzel kahvaltısı gayet güzel evet ama çok saçma bir konumda merkeze otobusle neredeyse 1,5 saatte varabilirsiniz, odalara çıkarken asansörde oda kartı sormadan çıkılabiliyor en büyük sorun burda başlıyor, elini kolunu sallayan çıkabilir.kesinlikle güvenlik açıgı var ve derhal değiştirilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temizlik şart ~ 2 yıl önce
Otel anlaşmalar ne iş yapar? Torpilli müdürü,yağcılıkta sınır tanımayan şefi falan? Ya bağlı oldukları başkanlık? Otelleri seçen,görüşen,anlaşma yapan ve bunlara onay verenler? Baştan aşağı adam gibi temizlik lazım da kim,ne zaman,nasıl yapacak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stw ~ 2 yıl önce
bu otel anlaşmalarını yapanlar ailecek geziyorlar 3-5 otelde konaklıyorlar beleşe sonra gelen ilk ekibe nasıl güzel mi diye soruyorlar ama gene bildiklerini okuyorlar bizzat bana geldiler sordular

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka mı ~ 2 yıl önce
rapor göremedim sistemde ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hoppala ~ 2 yıl önce
Mogadişu yatı var, neyin kafası bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gitgel ~ 2 yıl önce
Sana haftada 2 kere ayda 8 kere Mogadişu gitgel versinler inşallah
otel geri bildirimleri ~ 2 yıl önce
daha önce bu otelle ve güvenlik sıkıntısı ile ilgili doldurulan eformlar var midir? şikayetler sadece ekipler arasında konuşarak olmaz, yazılı yapılması gerekiyor, eğer varsa ama dikkate alınmadıysa nedenini ve kimin dikkate almadığını da şirket araştırmalı. yatılarda ders almaya yetecek kadar olay yaşandı…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bambino ~ 2 yıl önce
globally foss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Houston Ziyaaaa ~ 2 yıl önce
Değiştir şu oteli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Macera dolu Amerika ~ 2 yıl önce
Amerika'da olmaz öyle şeyler bizim ülkemizde olur burdan kaçıp orada yaşamak lazım! Suçlular belli burada olunca hükümet,Amerika'da olunca Thy. değil mi Sn hiçbir şeyi beğenmeyen Tk çalışanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Varvara ~ 2 yıl önce
Birşeyi de tarafsız değerlendirin kardeşim, lehimize yapılan her iyiliği görüyoruz, neyi beğenmiyoruz maaşlarımızdan haksız yapılan kesintiyi mi beğenelim, pazar paralarımıza otoban paralarımıza çökülmesini mi beğenelim, gereksiz uzun insan bünyesine tamamen ters mesaileri mi beğenelim, elin medeni evladı 0000-0600 arasında meydanını kapatıyor kimse rahatsız olmasın diye, biz sabah akşam uçmaya devam ediyoruz onu mu beğenelim, asgari ücret 4250 lira oldu havalara mı uçalım????
yahu ~ 2 yıl önce
hepsi tamam da asgari ücretten sanane? asgarî ucretin 3 katı maaş aliyosun gelmis ondan dem vuruyosun
Yokyoka ~ 2 yıl önce
Sense of humour önemli arkadaş, bir toplumda kalmamışsa sıkıntı oluyor!
Votandaş ~ 2 yıl önce
Houston git gel İzmir yat'a cevrilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000