08 Kasım 2021, Pazartesi 09:47:18

THY Kaptan Pilotu 'O Ses Türkiye'ye Katıldı

Türk Hava Yolları (THY) kaptan pilotlarından Korkut Kırbay, O Ses Türkiye yarışmasına katıldı.
  • Sesinizi de yorumunuzu da beğendim kutluyorum
  • Şuraya yapılan yorumlar millet olarak karakterimizi ne kadar güzel göstermiş.
  • Tüm yorumları okudum tanıyan tanımayan herkes bir yorumda bulunmuş ama gördümki en kötüsü bir ses yarışmasını yapılmış olan özel hayat,kişilik,aile vb yorumlarıda ekleyerek kişiye hakaret ve iftira kampanyasına dönüştürmüşsünüz. Kaptan bir yarışmaya katılmış değerlendirilecekse sesini değerlendirin. Ama aileye ve kişilik haklarına saldırıda bulunmayın. Bende şimdi kendisine bir tavsiyede bulunacağım umarım bunuda okur ve admin yayınlar, bilişim suçları bölümüne giderek size hakarette ve iftirada bulunanları tespit ettirip haklarında maddi ve manevi tazminat davası açın. İnanın hemen bulunuyorlar bundan sonrasını onlar düşünsün. Bu yazdığım yorum yayınlanmazsa size sosyal medyadan ulaşıp gerekli yardımları ve izliyeceğiniz yolu anlatıcam. Sese gelince bence yanlış şarkı sonrasındaki düette Bas bir sesiniz ve kuvvetli bir sesiniz olduğu belli olmuş. Doğru şarkı seçin yada seçtirin
  • Artık yorum yazmayı, değmez. Anlaşıldığı gibi insan olarak kendisine değer verilecek birisi değil.
  • Egolarını üst planda tutan, zayıfları/küçükleri ezmekten zevk alan, soruNlu birisidir. Şarkı söylemeyi kokpite girmeye tercih edecekse destekliyorum.
  • Olumsuz yorumlara üzüldüm...ses ise anonsta güzel şarkıda kötü..cesaret güzel...!!!
  • Başkalarını ezerek,alay ederek eğlenen adamın son yaklaşmada şarkı söylemesi mi…trajı komik ve kötü sesli…
  • Kendisini tanımıyorum hiç denk gelmedim fakat elimde kahveyle yorumları okuyunca anlaşılıyor ki çok sevilen biri değil ..cesaretine hayran kaldım ama ne gerek vardı gerçekten ilginç .. neyse düğünlere gidip Ankara havası söylemesinden iyidir . Şarkı söylemeyi seviyorsa söyleyebilir ama şarkı yarışma programına çıkmasını gerçekten biraz saçma buldum . Bu platform sadece profesyonel olarak meslekten olanlara yer verilmeli Ne alaka pilotun şarkı yarışma programına katılması heyyyy allahım daha neler göreceğiz. Evinde Karaoke geceleri düzenlesin hep beraber gideriz
  • korkut kaptanımı tanımam bilmem ancak muhtemelen flywise da karşılaşmışızdır muhtemelen.. programın kendisi ile ilgili bölümünü izlediğimde inanın jürinin kendisine olan saygısını gördüğümde gururlandım. ayrıca kaptanımızında bizleri güzel bir bicimde temsil ettiğine inanıyorum.. bu kaos ve belirsizlik ortamında özgüveninden ve hayallerinden dolayı kendisine başarılar ve sans dilerim..
  • Korkut Kaptanım! Ne hoş bir deneyim, sizin adınıza çok sevindim. Ama yorumları okurken de şaşırdım. Defalarca uçtum kendisiyle. Afrika yatı, Avrupa git-gel, ER, kargo uçuşu.. Yapmadığımız sefer kalmadı. Filoda CRM konusunda parmakla gösterilecek bir insana bu yorumları ancak işini ciddiye almadığı için kaptanımızın radarına takılanlar yapabilir diye düşünüyorum.

Türk Hava Yolları (THY) kaptan pilotlarından Korkut Kırbay, O Ses Türkiye yarışmasına katıldı.

Kırbay, Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye'de "Bu Eylül Akşamında" adlı eseri, Murat Boz, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç'un bulunduğu jüri karşısında seslendirdi.

Beyazıt Öztürk'ün takımına katılmayı başaran kaptan pilot Kırbay, yarışmada bir üst tura kalmaya hak kazandı.

İşte THY kaptan pilotu Korkut Kırbay'ın o performansı:

THY Kaptan Pilotu 'O Ses Türkiye'ye Katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (96)

Emekli kaptan ~ 2 yıl önce
Sesinizi de yorumunuzu da beğendim kutluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum Türk ~ 2 yıl önce
Şuraya yapılan yorumlar millet olarak karakterimizi ne kadar güzel göstermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık camiası ~ 2 yıl önce
Tüm yorumları okudum tanıyan tanımayan herkes bir yorumda bulunmuş ama gördümki en kötüsü bir ses yarışmasını yapılmış olan özel hayat,kişilik,aile vb yorumlarıda ekleyerek kişiye hakaret ve iftira kampanyasına dönüştürmüşsünüz. Kaptan bir yarışmaya katılmış değerlendirilecekse sesini değerlendirin. Ama aileye ve kişilik haklarına saldırıda bulunmayın. Bende şimdi kendisine bir tavsiyede bulunacağım umarım bunuda okur ve admin yayınlar, bilişim suçları bölümüne giderek size hakarette ve iftirada bulunanları tespit ettirip haklarında maddi ve manevi tazminat davası açın. İnanın hemen bulunuyorlar bundan sonrasını onlar düşünsün. Bu yazdığım yorum yayınlanmazsa size sosyal medyadan ulaşıp gerekli yardımları ve izliyeceğiniz yolu anlatıcam. Sese gelince bence yanlış şarkı sonrasındaki düette Bas bir sesiniz ve kuvvetli bir sesiniz olduğu belli olmuş. Doğru şarkı seçin yada seçtirin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 2 yıl önce
Aynı şekilde düşünüyorum, seçtiği şarkı sesine uygun değil.Yoksa detone olmayan bir sesti. Ben müzisyen değilim tabii ki, ailede çok var az buçuk kenarından yakaladıysam kulağıma düşen bu şekildeydi naçizane.
Bırakın ~ 2 yıl önce
Artık yorum yazmayı, değmez. Anlaşıldığı gibi insan olarak kendisine değer verilecek birisi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 2 yıl önce
Sana göre değer verilmez dediğin adam hem şirketinde, hem dışarıda arkadaşları arasında inanılmaz sevilen ve saygı gören biridir. Korkut uçuculuk camiasının çok kötü olduğunu söylerdi haklıymış. Evlileri ayartmaya çalışmak sizde başkasının kız arkadaşını ayartıp fotoğraf ve videolarını paylaşmak sizdde. Yalancılık ve iftirada sınır tanımamak sizde. Sadece yazık size
Destekliyorum ~ 2 yıl önce
Egolarını üst planda tutan, zayıfları/küçükleri ezmekten zevk alan, soruNlu birisidir. Şarkı söylemeyi kokpite girmeye tercih edecekse destekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt.. ~ 2 yıl önce
Olumsuz yorumlara üzüldüm...ses ise anonsta güzel şarkıda kötü..cesaret güzel...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crm mi? O ne ki!! ~ 2 yıl önce
Başkalarını ezerek,alay ederek eğlenen adamın son yaklaşmada şarkı söylemesi mi…trajı komik ve kötü sesli…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330km1-2-3-4-5-6-7 ~ 2 yıl önce
Kendisini tanımıyorum hiç denk gelmedim fakat elimde kahveyle yorumları okuyunca anlaşılıyor ki çok sevilen biri değil ..cesaretine hayran kaldım ama ne gerek vardı gerçekten ilginç .. neyse düğünlere gidip Ankara havası söylemesinden iyidir . Şarkı söylemeyi seviyorsa söyleyebilir ama şarkı yarışma programına çıkmasını gerçekten biraz saçma buldum . Bu platform sadece profesyonel olarak meslekten olanlara yer verilmeli Ne alaka pilotun şarkı yarışma programına katılması heyyyy allahım daha neler göreceğiz. Evinde Karaoke geceleri düzenlesin hep beraber gideriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
320 F/O ~ 2 yıl önce
korkut kaptanımı tanımam bilmem ancak muhtemelen flywise da karşılaşmışızdır muhtemelen.. programın kendisi ile ilgili bölümünü izlediğimde inanın jürinin kendisine olan saygısını gördüğümde gururlandım. ayrıca kaptanımızında bizleri güzel bir bicimde temsil ettiğine inanıyorum.. bu kaos ve belirsizlik ortamında özgüveninden ve hayallerinden dolayı kendisine başarılar ve sans dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330K/M ~ 2 yıl önce
Korkut Kaptanım! Ne hoş bir deneyim, sizin adınıza çok sevindim. Ama yorumları okurken de şaşırdım. Defalarca uçtum kendisiyle. Afrika yatı, Avrupa git-gel, ER, kargo uçuşu.. Yapmadığımız sefer kalmadı. Filoda CRM konusunda parmakla gösterilecek bir insana bu yorumları ancak işini ciddiye almadığı için kaptanımızın radarına takılanlar yapabilir diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 2 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum. Yanlışına yanlış denildimi kötü adam olursun bu şirkette. Çatlayın kıskançlığınızdan alttaki laleler.
Kpt ~ 2 yıl önce
Kesinlikle doğru işini yapmayanlardan çarpılanlar yorum yazmış

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000