13 Şubat 2019, Çarşamba 10:32:55

THY kabin memuru Brezilya'da tacizden tutuklandı!

Türk Hava Yolları’nda görev yapan G.G. isimli kabin memuru, Brezilya’da kaldığı otelin personelini odaya kilitleyerek taciz etti. Alkollü olduğu belirtilen kabin memuru tutuklandı. THY kefalet ücretini ödedi, kabin memuru serbest bırakıldı.
  • ne desem gg lol
  • gülerdim de
  • Yorumlara bakılırsa bunlar baya sapıtmış thy bu işe el atmalı böyle yürümez ordaki çalışan bayanlar bizim bacımız ayıptır
  • Ahhh orada dönen filmlerin , hotel odalarının dili olsada bi konuşşa ...
  • Bu olay neki BKK da kokpitin tamamına lady boylar denk geldi , hatırlatıkça halen gülüyorum birde demezmi eminmisin evladım bak şeyi yoktu diye :)
  • Klimacı erkekmiş ayol, keşke bende orada olsaydım artık aprondakilerle idare edicem
  • Madem tanıyorsunuz o zaman asıldığı iddia edilen kişilerin Bayan değilde ERKEK olduğunuda yazsaydın bari...Aprondaki meşhur Atoş modeli olmasında bu arkadaş...
  • Madem bişi yazıyorsunuz o zaman haberi tam yazın asıldığı hotel görevlileri erkek bayan değil , kabin memuruda erkek , erkeklere tacizden göz altına alındı .Tabii elemana tezgahta kurulmuş olabilir günahını almayalım .Ama Bizim apronda bir atakan var bunun daha belli modeli bakalım atakan ne zaman deşifre olacak zati kendisini bilen biliyor :) dimi gufy cim ayollll :)
  • ''Görmediği bir şeyi iki gözüyle görmüş gibi göstermek, iftiraların en büyüklerindendir.''(Buharî, K. et-Ta'ber, bab: 45) Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: ''Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar.'' "Ey iman edenler, zannın birçoğundan sakının. Çünkü zannın bazısı günahtır. Birbirinizin kusurunu araştırmayın, birbirinizin gıybetini yapmayın. Sizden biri, ölü kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? Ondan tiksinirsiniz. Allah'tan korkun. Şüphesiz ki Allah, tövbeleri daima kabul eder, çok merhametlidir."(Hucurat, 49/12) Hayirli geceler.
  • jakarta da inandırıcı gelmezdi kimseye :) ne filmler cevirdi bu kabin sci fi action horror drama comedy

Türk Hava Yolları’nda görev yapan G.G. isimli kabin memuru, Brezilya’da kaldığı otelin personelini odaya kilitleyerek taciz etti. Alkollü olduğu belirtilen kabin memuru tutuklandı. THY kefalet ücretini ödedi, kabin memuru serbest bırakıldı.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Sao Paulo uçuşu ile Brezilya’ya giden Kabin Memuru G.G., konakladığı otelde polis tarafından tutuklandı. Olay, geçtiğimiz günlerde G.G. isimli kabin memurunun yatı olarak bilinen görevi sırasında yaşandı.

AirportHaber’e ulaşan bilgilere göre, uçuş sonrası otelde dinlenmeye geçen ekip üyelerinden G.G., eğlenmek için dışarı çıktı. Bir süre dışarda eğlenen ve alkol alan G.G., sabaha karşı 04.00 sıralarında konakladığı otele geldi. Otele girer girmez alkolün de etkisiyle resepsiyona yönelen genç kabin memuru, resepsiyon görevlisini taciz etmeye başladı. Otel görevlileri, kabin memurunun alkollü olduğunu fark edince istirahat etmesi için odasına çıkardı.

TECAVÜZ GİRİŞİMİ İDDİASI

Ancak G.G., bir süre sonra odasındaki klimanın bozulduğunu söyleyerek bir görevliyi odaya çağırdı. Kontrol için odaya gelen görevliyi içeri alan G.G. kapıyı da içeriden kilitledi. Klima tamiri için gelen şahıs, kısa süreli boğuşmadan sonra odadan çıkmayı başardı ve güvenlik görevlilerine, otel misafirinin kendisini odaya kilitleyerek tecavüze kalkıştığını bildirdi. Bunun üzerine kabin memuru G.G. polis tarafından sabaha karşı tutuklandı. Birkaç gün tutuklu kalan G.G., THY’nin kefalet ücreti ödemesi sonrası serbest bırakılarak Türkiye’ye döndü. Kabin memuru hakkında disiplin soruşturmasının devam ettiği kaydedildi.

Kabin memuru G.G.’nin ise savunmasında, klima tamircisinin şikayetinden vazgeçmek için bin dolar talep ettiğini ve kendisine tuzak kurulduğunu iddia etti.

©AirportHaber.com

THY kabin memuru Brezilya'da tacizden tutuklandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (171)

GG ~ 5 yıl önce
ne desem gg lol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 5 yıl önce
Haberi ilk okuduğumda pgsden atılma ünlü sapık Prens G.S sandım
km ~ 4 yıl önce
tabikide asılsız bir iddia vede durum arkadaşımiza geçmiş olsun diyoruz vede bu tarz tehlikeli ülkelerde dikkat etmeliyiz. Canlı yayında radyo programını basıp ortamdaki telefonları silah dayayarak görüntülenen bir ülke ne beklersin herkez cep telefonunu cebinde degil kasık bölgesinde taşıyan bir kapkaç ci ülke brezilya !!
ss ~ 5 yıl önce
gülerdim de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunlar ~ 5 yıl önce
Yorumlara bakılırsa bunlar baya sapıtmış thy bu işe el atmalı böyle yürümez ordaki çalışan bayanlar bizim bacımız ayıptır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JNB ~ 5 yıl önce
Ahhh orada dönen filmlerin , hotel odalarının dili olsada bi konuşşa ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BANGKOK ~ 5 yıl önce
Bu olay neki BKK da kokpitin tamamına lady boylar denk geldi , hatırlatıkça halen gülüyorum birde demezmi eminmisin evladım bak şeyi yoktu diye :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya bırak ~ 5 yıl önce
Kabin e bile olunca hemen kokpit ekibine sallayın... Herkes kimin ne olduğunu galleyleri kimlerin boşalttığını guanzu daki senegaldeki kabin ekibinin başına gelenleri çok iyi biliyor, at kokpit çamuru ya tutarsa... Keşke o kadar kaliteli olabilsen...
Atakan ~ 5 yıl önce
Klimacı erkekmiş ayol, keşke bende orada olsaydım artık aprondakilerle idare edicem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ERKEK ~ 5 yıl önce
Madem tanıyorsunuz o zaman asıldığı iddia edilen kişilerin Bayan değilde ERKEK olduğunuda yazsaydın bari...Aprondaki meşhur Atoş modeli olmasında bu arkadaş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew ~ 5 yıl önce
Madem bişi yazıyorsunuz o zaman haberi tam yazın asıldığı hotel görevlileri erkek bayan değil , kabin memuruda erkek , erkeklere tacizden göz altına alındı .Tabii elemana tezgahta kurulmuş olabilir günahını almayalım .Ama Bizim apronda bir atakan var bunun daha belli modeli bakalım atakan ne zaman deşifre olacak zati kendisini bilen biliyor :) dimi gufy cim ayollll :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabinin kalitesi baya düştü... ~ 5 yıl önce
Hatta yok oldu arada çok nadir iyi insan geliyor yenileri hepsi çer çöp sapkın... Ah ah ne varsa eskilerde var...
lk ~ 5 yıl önce
crew bilip bilmeden boş boş konuşma kimsenin herhangi bir kişiye asıldığı yok
Gormediysen eger ! ~ 5 yıl önce
''Görmediği bir şeyi iki gözüyle görmüş gibi göstermek, iftiraların en büyüklerindendir.''(Buharî, K. et-Ta'ber, bab: 45) Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: ''Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar.'' "Ey iman edenler, zannın birçoğundan sakının. Çünkü zannın bazısı günahtır. Birbirinizin kusurunu araştırmayın, birbirinizin gıybetini yapmayın. Sizden biri, ölü kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? Ondan tiksinirsiniz. Allah'tan korkun. Şüphesiz ki Allah, tövbeleri daima kabul eder, çok merhametlidir."(Hucurat, 49/12) Hayirli geceler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mike ~ 5 yıl önce
cok dogru. esim beni aldatiyor desen ve yatakta bile yakalasan en az 3 sahit gerekli.
jakarta da ~ 5 yıl önce
jakarta da inandırıcı gelmezdi kimseye :) ne filmler cevirdi bu kabin sci fi action horror drama comedy

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000