15 Eylül 2017, Cuma 10:26:49

THY kabin memurluğu için sınav yapacak

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, THY tarafından okul mezunlarına kabin memurluğu için sınav yapılacağını duyurarak gerekli şartları sıraladı.
  • Fsm Vakif Univ. alimindan sonra THY host/hostes alimi ne zaman yapacak ? Yoksa sadece Fsm Vakif Univ. mezunlarimi alinacak bu yil ?
  • Dil sınavına girmek için mail attığımda Thy ile üniversitemizin anlaşması gereği SADECE Fatih vakıf üniversitesi mezunları host ve hostes olmak için girilecek dil sınavına girebilir diye cevap aldım. KUSURA BAKMAYINDA BABANIZIN ŞİRKETİ Mİ THY YANDAŞLARIN ÜNİ MEZUNLARINI ALIYORSUNUZ NEDEN SADECE FATİH VAKIF ÜNİVERSİTESİNDEN MEZUN OLMAK GEREKİYOR ? FATİH VAKIF ÜNİVERSİTESİ HER MEZUNUNA SEÇMELİ HAVACILIK DERSİ ALDIRIYORDA BİZİM Mİ HABERİMİZ YOK ?
  • Pre-intermediate seviyesinde geçer not 60 demek de nedir? Beginner olan bile girer. Sonra memnuniyet neden düşüyor diye düşünür dururlar...
  • Lise meZunu kabincileri işten çıkarın
  • Yurtdisi n dan alimlar yapsin thy.
  • Ak gezenler
  • O unilerden gelen stajyer arkadaslar çalışma talimatlarında açık açık madde madde yazmalarıma ragmen hala tuzluk gibi bir işe elini sürmeden duruyorlar laf edincede ay ben fazlalık etmim diyorlar bence boşa masraf cıkartıp gelmesinler bizbize yeteriz
  • Thy kabin bu mantıkla dunyanın ilk 20sne giremez. mevcut yerini de kaybeder. Tam bir rezillik. Pre Intermediate mi ? ilkokul 5 düzeyi mi ? Danışıklı dövüş. İngilizce bilmenize bile gerek yok apple juice orange baggage luggage 10 kelime bilseniz yeter diyor beyfendiler. Kabin akademik ielts 6.0 ile almalıdır. Ve bu da calisana isini onemseyene zor degildir. yeri gelir 8-10bin alirsiniz birazda kendinize yatirim yapin. Insanimizin kendini yetistirmemesine cok kiziyorum coooook!
  • Ne yani TGS ye girebilmemiz için de bu üniversiteden mi mezun olmamız gerekicek.hayallerim suya battı
  • Pre inter nedir ya? Ayları mevsimleri saati sayıları bileni alacakmı yani? Biraz seçici ol sen türk hava yollarısın allah aşkına. Yolcuya içecek yemek sormak kolay, acil bir durumda ezberin dışına çıkacak kalitede dil istiyoruz.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, THY tarafından okul mezunlarına kabin memurluğu için sınav yapılacağını duyurarak gerekli şartları sıraladı.

İşte THY sınavına girebilmek için gerekli şartlar:

Değerli Mezunumuz,

THY Kabin Memurluğu için Üniversitemiz Mezunlarının Değerlendirmesi kapsamında THY tarafından 18-19 Ekim 2017 Çarşamba-Perşembe günleri sınavlar yapılması planlanmaktadır.
THY’den Sınavlara katılacak olan kişilerin listesinin Üniversitemiz tarafından belirlenmesi istenmiştir.
Bu amaçla okulumuz listesinde olacak öğrencilerin aşağıdaki şartlara sahip olması istenmektedir;

1)TC Vatandaşı olmak
2)Doğum tarihlerinin 01.01.1987 - 31.12.1997 aralığında olması
3)Üniversite'de disiplin cezası almamış olmak
4)Hava yollarının istediği boy ve kilo oranına sahip olmak
5)Üniversitemiz tarafından 19.09.2017 tarihinde saat 11:00’de yapılacak İngilizce seviye belirleme sınavından 60 almak
Yukarıda ki ilk dört şarta sahip olup THY Kabin memurluğu sınavına girmek isteyen mezunlarımızın 19.09.2017 tarihinde saat 11:00'de yapılacak İngilizce değerlendirme sınavına girmek istediklerini 18.09.2017 tarihine kadar [email protected] adresine mail atmaları gerekmektedir.

Not 1: Gerekli olduğu durumlarda üniversitemizin 4213 dahilisi ile görüşülebilir.
Not 2: İngilizce sınavı Pre-intermadiate düzeyinde ve 75 dakika sürecektir. Geçer not 60 olacak ve sonuçlar 20.09.2017 tarihinde açıklanacaktır.

THY kabin memurluğu için sınav yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

ozge ~ 6 yıl önce
Fsm Vakif Univ. alimindan sonra THY host/hostes alimi ne zaman yapacak ? Yoksa sadece Fsm Vakif Univ. mezunlarimi alinacak bu yil ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peşkeş ~ 6 yıl önce
Dil sınavına girmek için mail attığımda Thy ile üniversitemizin anlaşması gereği SADECE Fatih vakıf üniversitesi mezunları host ve hostes olmak için girilecek dil sınavına girebilir diye cevap aldım. KUSURA BAKMAYINDA BABANIZIN ŞİRKETİ Mİ THY YANDAŞLARIN ÜNİ MEZUNLARINI ALIYORSUNUZ NEDEN SADECE FATİH VAKIF ÜNİVERSİTESİNDEN MEZUN OLMAK GEREKİYOR ? FATİH VAKIF ÜNİVERSİTESİ HER MEZUNUNA SEÇMELİ HAVACILIK DERSİ ALDIRIYORDA BİZİM Mİ HABERİMİZ YOK ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
buggy ~ 7 yıl önce
Pre-intermediate seviyesinde geçer not 60 demek de nedir? Beginner olan bile girer. Sonra memnuniyet neden düşüyor diye düşünür dururlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Lise meZunu kabincileri işten çıkarın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yplt ~ 7 yıl önce
Sen lise mezunlarının
Gr ~ 7 yıl önce
Yurtdisi n dan alimlar yapsin thy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 7 yıl önce
Ak gezenler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew ~ 7 yıl önce
O unilerden gelen stajyer arkadaslar çalışma talimatlarında açık açık madde madde yazmalarıma ragmen hala tuzluk gibi bir işe elini sürmeden duruyorlar laf edincede ay ben fazlalık etmim diyorlar bence boşa masraf cıkartıp gelmesinler bizbize yeteriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HayrullahCabinQ ~ 7 yıl önce
Thy kabin bu mantıkla dunyanın ilk 20sne giremez. mevcut yerini de kaybeder. Tam bir rezillik. Pre Intermediate mi ? ilkokul 5 düzeyi mi ? Danışıklı dövüş. İngilizce bilmenize bile gerek yok apple juice orange baggage luggage 10 kelime bilseniz yeter diyor beyfendiler. Kabin akademik ielts 6.0 ile almalıdır. Ve bu da calisana isini onemseyene zor degildir. yeri gelir 8-10bin alirsiniz birazda kendinize yatirim yapin. Insanimizin kendini yetistirmemesine cok kiziyorum coooook!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PEKİ TGS? ~ 7 yıl önce
Ne yani TGS ye girebilmemiz için de bu üniversiteden mi mezun olmamız gerekicek.hayallerim suya battı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pre intermi? Şaka ~ 7 yıl önce
Pre inter nedir ya? Ayları mevsimleri saati sayıları bileni alacakmı yani? Biraz seçici ol sen türk hava yollarısın allah aşkına. Yolcuya içecek yemek sormak kolay, acil bir durumda ezberin dışına çıkacak kalitede dil istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gel bana ~ 7 yıl önce
Benim dilim kalitelidir. Gel istersen :)))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000