20 Temmuz 2021, Salı 13:21:29

THY kabin memurları 100 çocuğun bisiklet hayalini gerçekleştirdi

THY kabin memurları, Kurban Bayram'ında 100 çocuğa bisiklet hediye etti. THY Basın Müşavirliği, "THY ailemizin değerli kabin memurları bu bayram 100 çocuğu bisiklet hediyeleri ile sevindirdi. Minik dostlarımız hangi rotada sürmek isterse biz o rotada onlarla olmaya devam edeceğiz" dedi.
  • Cocuklari mutlu etmek ne guzel birsey, durust insanlara yakisir. ❤
  • Oy oy oy oyyyyyyy
  • Şirket boş sponsorluklara para harcayacağına çoluk çocuk fakir fukaraya versin paraları tabi önce kabin kokpitten kesilenleri geri versin...
  • Bunlar burda bu işlerle uğraşsın,bizde bedavaya haftanın 7 günü uçalım anamız ağlasın.Bisiklet al ,ver aldığın firmaya kime verilecekse verilsin,önce uçuşuna gel arkadaş .hepiniz boş işler müdürüsünüz...kendi cebinizden bı kuruş cikaripmi aldınız o bisikletleri önce onu bı açıklayın.Cikiriniz olmasa kilinizi kipirdatmazsiniz siz..
  • Cok onur ve gurur duydum. Tebrikler
  • Destek ol da is kiyafetinle olma
  • Olur olmaz her yerde uniforma giymek serbest mi? Meslegin iyice suyunu cikardiniz
  • Atar onları işten!
  • Bende %100 maaş alsam bende en kıyak yatıları yapsam , 6 karelere ,8 karelere gitsem , bende elbette yaparım bu gösterişi
  • ne varsa kabinde var Allah razı olsun vesile olanlardan

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, uluslararası seyahatlerin yeniden başlamasıyla birlikte Türk Hava Yolları'nın dünyanın dört bir yanındaki uçuş noktalarına yoğun bir şekilde uçmaya başlayan kabin memurları iyilik peşinde koşmaktan da vazgeçmiyor.

"Havacı İsterse Yapar" sloganlarıyla bugüne kadar pek çok projeyi hayata geçiren gönüllü kabin memurları, bisiklet projelerini sosyal medya ağı Instagram'daki 7 bine yakın takipçileriyle paylaştı.

Yardımseverlerin desteğiyle yaklaşık 10 günde 100 bisiklet için gerekli desteği toplayan isimsiz kahramanlar bisikletlerin 40 tanesini Bahçelievler ve Üsküdar'daki çocuk esirgeme kurumlarına, 60 tanesini ise İstanbul'un Dudullu, Yeni Bosna, Avcılar ve Küçükçekmece bölgelerindeki dar gelirli ailelerin çocuklarına hediye etti. Çocukların bisiklet sevinci ile duygu dolu anlar yaşandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bisiklet Projeleri ile ilgili "İsimsizlerTK" ekibi kurucu gönüllüsü Burak Savaş Oğuz, şunları kaydetti:

"Kurulduğumuz günden bu yana pek çok projeyi hayata geçirdik, bu projelerin tamamında 7 bin kişilik ailemizin desteği var. Bugün bizi bu harekete iten aslında bizim çocukluğumuz, çocukluğumuzda bize ulaşan yardım elleri sayesinde güzel anılarımız oldu. Bugün de biz o el oluyoruz ki bu çocuklar hem bugün mutlu olsunlar hem de yarınlarımıza umut saçsınlar. Onların yüzündeki gülümsemeye sebep olmak bizleri gururlandırıyor."

Dernek gönüllüsü kabin memuru Sümeyye Doğan ise "Öncelikle bu projeye katkıda bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Çocukların yüzlerini biraz olsun güldürmek onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Bunu biraz olsun başardıysak ne mutlu bize. Onlar bizim geleceğimiz ve gülümseten bir gelecek için bugün burada olmalıyız. Bizi duyan herkesi de bu güzel hissi yaşamaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Gökyüzünde tanıştıkları arkadaşları ile yeryüzünde ihtiyaç sahibi kimselere dokunan kabin memurları kurban bayramı organizasyonları sonrası 41. projelerini tamamlamış oldu.

Pandemi döneminde 1007 aileye hijyen ürünü ve erzak ulaştıran iyilik elçileri Elazığ ve İzmir depremlerinde de etkilenen bölge halkına yardıma uçtu. Yardımsever arkadaşlarını "aile" olarak tanımlayan gurup bir diğer çalışmaları ile de Mardin'de bir anasınıfı ve Ağrı'da bir kütüphane açtı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün ise konuya ilişkin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Yüzden fazla ülkeye uçuyoruz ama böyle anlarda dünyayı yeniden keşfediyoruz. Türk Hava Yolları ailemizin değerli kabin memurları bu bayram 100 çocuğu bisiklet hediyeleri ile sevindirdi. Minik dostlarımız hangi rotada sürmek isterse biz o rotada onlarla olmaya devam edeceğiz."

THY kabin memurları 100 çocuğun bisiklet hayalini gerçekleştirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

P ~ 3 yıl önce
Cocuklari mutlu etmek ne guzel birsey, durust insanlara yakisir. ❤

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyyyyy ~ 3 yıl önce
Oy oy oy oyyyyyyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Votandaş ~ 3 yıl önce
Şirket boş sponsorluklara para harcayacağına çoluk çocuk fakir fukaraya versin paraları tabi önce kabin kokpitten kesilenleri geri versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nöbetler hep dolu ~ 3 yıl önce
Bunlar burda bu işlerle uğraşsın,bizde bedavaya haftanın 7 günü uçalım anamız ağlasın.Bisiklet al ,ver aldığın firmaya kime verilecekse verilsin,önce uçuşuna gel arkadaş .hepiniz boş işler müdürüsünüz...kendi cebinizden bı kuruş cikaripmi aldınız o bisikletleri önce onu bı açıklayın.Cikiriniz olmasa kilinizi kipirdatmazsiniz siz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acana kimin yakını ~ 3 yıl önce
Acaba kimin yakını onu da düşünmek lazım
Planlamacı ~ 3 yıl önce
İşine bak ke Devamke pompake çatıke manzarake
Tebrikler ~ 3 yıl önce
Cok onur ve gurur duydum. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuc ~ 3 yıl önce
Destek ol da is kiyafetinle olma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uniforma ~ 3 yıl önce
Olur olmaz her yerde uniforma giymek serbest mi? Meslegin iyice suyunu cikardiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aycı ~ 3 yıl önce
Atar onları işten!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bende ~ 3 yıl önce
Bende %100 maaş alsam bende en kıyak yatıları yapsam , 6 karelere ,8 karelere gitsem , bende elbette yaparım bu gösterişi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru söyledin ~ 3 yıl önce
Yardım etmek insanlikta var kimsenin sözü yoktur ama bize kim Yardım edicek :)
Yuuuuhhh ~ 3 yıl önce
Yahu siz nasıl insansınız, gösteriş olsa bile değmezmi bir fakir çocuğun gülümsemesine hayal kurmasına. Diyelim ki PR veya gösteriş keşke herkes böyle gösteriş yapsa.bence sen kalbine abdest aldır hemde zemzemle ))))) yazık valla yaa
sonFodbükücü ~ 3 yıl önce
ne varsa kabinde var Allah razı olsun vesile olanlardan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000