19 Kasım 2018, Pazartesi 11:33:52

THY İstanbul Havalimanı'nda kaç yolcuya hizmet verdi?

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanlarından biri olması beklenen İstanbul Havalimanı'nı resmi açılıştan bu yana kaç yolcu ağırladı, kaç uçak iniş kalkış yaptı? İşte ayrıntılar...
  • Veriler kotu gidisat nasil olacak.tostcu ayran cay birde salgam ozel musteriye.yahu bunlar tam saskin tilki...
  • Tamam anlıyorum tüm ağlayanları. Bu mesajı okuyanların çoğu ya pilot ya kabin memuru. Avrupada hangi ülkeye gitsen havaalanı şehir merkezine uzak. Peki bizim havaalanımız uzak olduğunda mı olay oluyor ?? Hep bi karalama politikası hep bi ezme uğraşı. Amerikada çekilmiş su basan haavalanını sosyal medyada paylaşmalar. Yazık yazık. Bir kerede hayırlı birşey çıksın o şoma ağzınızdan!!
  • Bu çok önemli haber için tesekkürler Airporthaber ekibi
  • Dünya'nın en büyük havalimanından Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanlarından biri olması beklenen'e evrildi birdrn bire ISL. Ne oldu da birden bire klasman düşürdük? İnsanların oraya gitmesi işkence olduktan sonra en büyüğü olsa ne olur?
  • Büyük göç başlıyor ... hani nerde...
  • Her uçaktan 3 te 2si dolu gitti,biletlerin ucuza satıldıgınıda hesaba katarsak burası zarar yazdı şimdiye kadar bu algıyı kırmak lazım,otopark 24 saat 60 tl olarak açıklandı,herhalde suda 30 lira olur,bu havalimanı masrafı başka türlü çıkmaz,halktan çıkacak
  • Havalimani çok güzel harika ama çoook uzaaak malasef
  • 15 Aralık Bakü bilet aldık. İnşallah görmüş olacağız bu devasa yapıyı. Ama birşeyi merak ediyorum THY Business yolculara CIP hizmetini sunuyor mu sunuyorsa nasıl sunuyor acaba?
  • Tüm operasyonlar bir geceye yeni havalimanına aktarılmayacak mıydı? Neden 2 aya yaydılar?

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanlarından biri olması beklenen İstanbul Havalimanı'nı resmi açılıştan bu yana kaç yolcu ağırladı, kaç uçak iniş kalkış yaptı? İşte ayrıntılar...

İstanbul'un kuzeyinde inşa edilen ve açılışı 29 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı'nı bugüne kadar 19 binden fazla yolcu kullandı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; 31 Ekim 2018 tarihinden bu yana tarifeli uçuşlara açılan İstanbul Havalimanı'nı bu sabah itibariyle iç hatlarda 5 bin 813'ü giden, 7 bin 275'i de gelen olmak üzere toplam 13 bin 88 yolcuyu ağırladı.

İstanbul Havaliman'nda dış hat uçuşlarında ise 3 bin 160 gelen, 2 bin 853 giden yolcuya hizmet verildi.

TOPLAM 164 SEFER YAPILDI

İç hatlarda 109, dış hatlarda ise 55 uçağın iniş-kalkış yaptığı İstanbul Havalimanı'nda uçuş trafiği toplam 164 olarak gerçekleşti.

Elde edilen verilere göre, iç hatlarda toplam 13 bin 88 yolcuya hizmet veren Türk Hava Yolları, uçak başına ortalama 120 yolcu taşıdı. Dış hat uçuşlarında ise bu rakam toplam 55 uçakta ortalama 109 yolcuya denk geldi.

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı'nda iç hatlarda Ankara, İzmir ve Antalya'ya tarifeli sefer düzenlerken, dış hat uçuşlarında ise Bakü ve Ercan'a sefer düzenliyor.

©AirportHaber.com

THY İstanbul Havalimanı'nda kaç yolcuya hizmet verdi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Milli servet ~ 5 yıl önce
Veriler kotu gidisat nasil olacak.tostcu ayran cay birde salgam ozel musteriye.yahu bunlar tam saskin tilki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağlayanlara ~ 5 yıl önce
Tamam anlıyorum tüm ağlayanları. Bu mesajı okuyanların çoğu ya pilot ya kabin memuru. Avrupada hangi ülkeye gitsen havaalanı şehir merkezine uzak. Peki bizim havaalanımız uzak olduğunda mı olay oluyor ?? Hep bi karalama politikası hep bi ezme uğraşı. Amerikada çekilmiş su basan haavalanını sosyal medyada paylaşmalar. Yazık yazık. Bir kerede hayırlı birşey çıksın o şoma ağzınızdan!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünyanın en gereksiz haberi heralde ~ 5 yıl önce
Bu çok önemli haber için tesekkürler Airporthaber ekibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 5 yıl önce
Dünya'nın en büyük havalimanından Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanlarından biri olması beklenen'e evrildi birdrn bire ISL. Ne oldu da birden bire klasman düşürdük? İnsanların oraya gitmesi işkence olduktan sonra en büyüğü olsa ne olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goood boy ~ 5 yıl önce
Büyük göç başlıyor ... hani nerde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zarar yazıyor ! ~ 5 yıl önce
Her uçaktan 3 te 2si dolu gitti,biletlerin ucuza satıldıgınıda hesaba katarsak burası zarar yazdı şimdiye kadar bu algıyı kırmak lazım,otopark 24 saat 60 tl olarak açıklandı,herhalde suda 30 lira olur,bu havalimanı masrafı başka türlü çıkmaz,halktan çıkacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kimin umurunda ~ 5 yıl önce
Açılacak! dendi ve açıldı, gerisi önemli değil.
IGA ~ 5 yıl önce
Havalimani çok güzel harika ama çoook uzaaak malasef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fsx ~ 5 yıl önce
15 Aralık Bakü bilet aldık. İnşallah görmüş olacağız bu devasa yapıyı. Ama birşeyi merak ediyorum THY Business yolculara CIP hizmetini sunuyor mu sunuyorsa nasıl sunuyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lounge ~ 5 yıl önce
G2 kapısının altındaki tostcuyla anlaşmışlar, business bileti olana tost ve su veriyor.
Fsx ~ 5 yıl önce
off iste beklediğim cevap. Teşekkürler Lounge kardeş.
Ayva veriyorlar ~ 5 yıl önce
Ayva veriyorlar :) Cip kapalı sadece büfe gibi bir yerde 1 bardak su 1 bardak kahve yada çay 1 sandviç hakkın var gerisi paralı rezalet
lapacılar ~ 5 yıl önce
Bozacının şahidi ıracı gibi olmuş ilk yorum ve cevabı...
Bilgi ~ 5 yıl önce
G2 nolu kapı iç hat terminalinde olduğu için Bakü'ye giderken bu noktadan tost ve içecek almanız pek mümkün gözükmüyor. Bunun yerine dış hat terminalinde bulunan F4 nolu kapının yakınında olan geçici lounge'dan yararlanabilirsiniz.
İga ~ 5 yıl önce
Tüm operasyonlar bir geceye yeni havalimanına aktarılmayacak mıydı? Neden 2 aya yaydılar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga dan ~ 5 yıl önce
2 aya yayılmadı ,göstermelik açıldı,29 ekim dendi,29 Aralık oldu fakat burası 29 Mayıs’ta dahi açıklamak en erken Nisa’n 2020 yi bulur teknik olarak mümkün degil
Yayilma ~ 5 yıl önce
Daha da yayilir merak etme!
50 tl bilet 150 tl taksi ~ 5 yıl önce
biletler normal fiyattan satılsa kaç kişi gelirdi acaba...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000