23 Eylül 2021, Perşembe 16:23:54

THY ile Finnair'den ortak uçuş anlaşması

Türk Hava Yolları (THY) ile Finlandiya'nın bayrak taşıyıcısı Finnair arasında ortak uçuş anlaşması imzalandı.
  • THY ile ilgili basında devamlı olumlu haberler çıkıyor kargoda zirvede Avrupada 2. yok ödül aldı aman uçtu kaçtı falan filan ama finansal açıdan kara yansıyan bir şey yok zararda hiç azalma yok boş reklam yapacağına elle tutulur veriler sunsun da görelim şu kadar kar yaptım desin bilanço açıklanıyor sonra fıss hep zarar
  • Nihayet arap kafasından kurtulup batılı bir havayolu ile anlaşabildiniz
  • Kod paylaşımı neye yarıyor ? Sizce bu anlaşmadan karlı çıkan kim finnair mi yoksa thy mi?

Türk Hava Yolları (THY) ile Finlandiya'nın bayrak taşıyıcısı Finnair arasında ortak uçuş anlaşması imzalandı.

THY'den yapılan açıklamaya göre, Finlandiya'nın bayrak taşıyıcısı Finnair ile 29 Eylül'den itibaren geçerli olmak üzere kod paylaşımı anlaşması yapıldı.

Kod paylaşımı anlaşmasıyla güçlendirilen ortaklık sayesinde THY ve Finnair, ilk etapta başlayacak olan İstanbul-Helsinki uçuşuna kendi kodlarını ekleyebilecek.

İstanbul-Helsinki uçuşunun yanı sıra gerekli izinlerin teminiyle İstanbul'dan Helsinki, Atina, Sofya, Selanik, Amman, Sharm El Sheikh, Hurghada, Luxor, Antalya, Gazipaşa, Helsinki'den ise Kuopio, Vaasa, Oulu, Rovaniemi, Reykjavik, Tallinn, Tartu, Riga, Vilnius, Antalya, Gazipaşa seferleri de gerçekleşebilecek.

29 Eylül'de başlayacak İstanbul-Helsinki seferini de kapsayan ortak uçuş anlaşması, yolculara yeni seçenekler sunmanın yanı sıra hava ulaşımını yeniden canlandırmak kapsamında her iki havayolunun ortak çalışma taahhüdünün bir parçası olarak da önem kazanıyor.

Ortak uçuşlar, İstanbul çıkışlı olarak Helsinki ve ötesine hızlı ve uygun bağlantılar sunacak.

Anlaşma ayrıca, hem taşıyıcıların tarifelerinin birbirini tamamlayıcı yapısı hem de karşılıklı olarak çalışan anlaşmalar dikkate alındığında her iki hava yolu yolcusunun sorunsuz bağlantı uçuşlarından keyif almalarını sağlayacak.

THY ile Finnair'den ortak uçuş anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Anca goy goy ~ 3 yıl önce
THY ile ilgili basında devamlı olumlu haberler çıkıyor kargoda zirvede Avrupada 2. yok ödül aldı aman uçtu kaçtı falan filan ama finansal açıdan kara yansıyan bir şey yok zararda hiç azalma yok boş reklam yapacağına elle tutulur veriler sunsun da görelim şu kadar kar yaptım desin bilanço açıklanıyor sonra fıss hep zarar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nihayet ~ 3 yıl önce
Nihayet arap kafasından kurtulup batılı bir havayolu ile anlaşabildiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kod ~ 3 yıl önce
Kod paylaşımı neye yarıyor ? Sizce bu anlaşmadan karlı çıkan kim finnair mi yoksa thy mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. Yanmış Beyin ~ 3 yıl önce
Çift taraflı kazanç var ;)
Tamam da ~ 3 yıl önce
Kardeşim çift taraflı kazanç var da tk günde 1300 sefer yapıyor , finnair kaç Tane yapıyor 100 tane mi? Yani bu durumda finnair mi kazançlı olur yoksa tk mı? Bide bilmişler gibi cevaplamış şaka gibi :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000