16 Kasım 2012, Cuma 12:06:35

THY İLE BARCELONA'NIN ARASINA KİM GİRDİ?

Türk Hava Yolları ile İspanya'nın ünlü Barcelona kulübü arasındaki sponsorluk sözleşmesinin uzatılması konusunda taraflar anlaşamadı.
  • THY kar etmeyi düşünüyor ama biz Barcelona gibi dünya markası olan bir klüple THY yolları gibi bir Türk markasını bir arada görmek istiyoruz.
  • BARSELONA SPONSORLUĞU ÇOK GÜZEL BİR VİTRİNDİ.GOLF TURNUVALARI YERİNE BARCA SPONSORLUĞUNA DEVAM EDİLMELİ KESİNLİKLE...AMA ÇOK DA FAZLA PARA İSTEMİŞLER İSE YAPACAK BAŞKA BİR ŞEY YOK.SADECE EUROLİG SPONSORLUĞUDA YETERLİ OLACAKTIR THY YE. BASKETBOL FUTBOLDAN DAHA ÇOK İLGİ ÇEKİYOR ARTIK AVRUPADA...
  • ne sol görüşü.. Neden bahsetmiş o arkadaş.. 305 den kaç kişinin siyasi bir ideolojisi , bilgi birikimi , bir misyonu var.. Bırakın bu işleri. Spontane gaza gelip işe gelmiyorum demekle olmaz bu işler.. Tanıyoruz ekibi , oturup iki kelime konuşamazsın.
  • müslüman oyuncu oynatılsın ilk 11 de diye bir baskı gelmiş yönetim kurulurumzdan
  • o 3 milyon euroyla hakkını vermediği personelin hakettiği maaşı ödesin %3-5e sonra yeni alacağına %80e olmaz diye diretmeyi iyi biliyorlar 3milyonun yüzde kaçı bir tek. maaşı?
  • Boşuna dünya devi dememişler . Bunlar kesin toplantıda torpille rizeden forvet sokmaya çalışmışlardır Barcelonaya. Ey büyük Allahım bu kadar ahı çıkarırsın sen bir yerden bu başlangıç olsun.
  • 305 Türkiye'de bile ses getirmedi.İspanya hiç umursamaz herkes paraya bakıyor Katar bastırmıştır parayı almıştır formayı. Bu arada işten çıkarılan insanlara gerçekten üzülüyorum ama o gün 1 gecede ansızın alınan kararla eylem yapılmaz.avrupada nasıl herkesin haberi oluyor halk ona göre planlıyor ucuslarını hastası olan vardı acil yetişmesi gereken cenazesi gitmesi gereken.Hatta benim bile anadoludan muayneye gelecek hastam mağdur olmuştu.THY nin sms ile nasıl yaptığı yanlış ise bir gecede sms ile yapılan eylemde yanlıştır.hele uçuşa giden personele tükürmekte bir o kadar yanlış
  • EĞER DEDİĞİN DOĞRUYSA ÇOK DUYARLILAR BRAVO BARÇA'YA!!!
  • tek sebebi var o da işten atılan 305 personel!!! inanmayanlar araştırsınlar...barca, geleneksel olarak sol çizgide olan insanların, kuruluşundan bu yana yönettiği bir kulüp..zaten katalanların da % 90 ı sol görüştedir..thy nin 305 çalışanı sms ile haksız,hukusuz işten atması barselona ve katalan bölgesinde çok ses getirdi,yerel gazetelerde haberler yayınlandı, tv programlarında konuşuldu.öyle ki kotil ve topçu nun kimler olduğu,thy deki kariyerleri bile anlatıldı ve bu da onların imajını fena halde bozduğu için yenilemiyorlar...

Türk Hava Yolları ile Barcelona arasındaki sponsorluk anlaşmasının yıl sonunda sona ermesi öncesinde taraflar sporsorluk yenilemek için masaya oturdu. 

Başarılı bir sponsorluk sürecinden sonra sürenin uzatılmasını isteyen Türk Hava Yolları, Barselona ile anlaşma sağlayamadı. 

Anlaşma sağlanamamasının sebepleri hakkında kesin bir bilgi edinilemezken kulübün göğüs reklamındaki 'Katar Foundation'dan sonra Katar Havayolları'nın da Barcelona'ya sponsor olmak için araya girdiği kaydedildi. THY'nin devam ettirmek istediği sponsorluk anlaşmasının nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

La Liga kulübü, kar amacı gütmeyen Qatar Foundation ile 2010 yılında senelik 30 milyon eurodan beş yıllık anlaşma imzalamıştı. 

THY ise yine 2010 yılında senelik 3 milyon euro karşılığında İspanyol kulübüne sponsor olmuştu.

Airporthaber.com

THY İLE BARCELONA'NIN ARASINA KİM GİRDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Turgut / Barcalı ~ 11 yıl önce
THY kar etmeyi düşünüyor ama biz Barcelona gibi dünya markası olan bir klüple THY yolları gibi bir Türk markasını bir arada görmek istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY EUROLEAGUE AVRUPADA MUHTEŞEM ETİKET OLUYOR ~ 11 yıl önce
BARSELONA SPONSORLUĞU ÇOK GÜZEL BİR VİTRİNDİ.GOLF TURNUVALARI YERİNE BARCA SPONSORLUĞUNA DEVAM EDİLMELİ KESİNLİKLE...AMA ÇOK DA FAZLA PARA İSTEMİŞLER İSE YAPACAK BAŞKA BİR ŞEY YOK.SADECE EUROLİG SPONSORLUĞUDA YETERLİ OLACAKTIR THY YE. BASKETBOL FUTBOLDAN DAHA ÇOK İLGİ ÇEKİYOR ARTIK AVRUPADA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 11 yıl önce
ne sol görüşü.. Neden bahsetmiş o arkadaş.. 305 den kaç kişinin siyasi bir ideolojisi , bilgi birikimi , bir misyonu var.. Bırakın bu işleri. Spontane gaza gelip işe gelmiyorum demekle olmaz bu işler.. Tanıyoruz ekibi , oturup iki kelime konuşamazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müslüman oyuncu ~ 11 yıl önce
müslüman oyuncu oynatılsın ilk 11 de diye bir baskı gelmiş yönetim kurulurumzdan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 ~ 11 yıl önce
o 3 milyon euroyla hakkını vermediği personelin hakettiği maaşı ödesin %3-5e sonra yeni alacağına %80e olmaz diye diretmeyi iyi biliyorlar 3milyonun yüzde kaçı bir tek. maaşı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpilli Forvet ~ 11 yıl önce
Boşuna dünya devi dememişler . Bunlar kesin toplantıda torpille rizeden forvet sokmaya çalışmışlardır Barcelonaya. Ey büyük Allahım bu kadar ahı çıkarırsın sen bir yerden bu başlangıç olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 değil ~ 11 yıl önce
305 Türkiye'de bile ses getirmedi.İspanya hiç umursamaz herkes paraya bakıyor Katar bastırmıştır parayı almıştır formayı. Bu arada işten çıkarılan insanlara gerçekten üzülüyorum ama o gün 1 gecede ansızın alınan kararla eylem yapılmaz.avrupada nasıl herkesin haberi oluyor halk ona göre planlıyor ucuslarını hastası olan vardı acil yetişmesi gereken cenazesi gitmesi gereken.Hatta benim bile anadoludan muayneye gelecek hastam mağdur olmuştu.THY nin sms ile nasıl yaptığı yanlış ise bir gecede sms ile yapılan eylemde yanlıştır.hele uçuşa giden personele tükürmekte bir o kadar yanlış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SENEP BELLİ DİYENE.. ~ 11 yıl önce
EĞER DEDİĞİN DOĞRUYSA ÇOK DUYARLILAR BRAVO BARÇA'YA!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sebep belli..305 personel ~ 11 yıl önce
tek sebebi var o da işten atılan 305 personel!!! inanmayanlar araştırsınlar...barca, geleneksel olarak sol çizgide olan insanların, kuruluşundan bu yana yönettiği bir kulüp..zaten katalanların da % 90 ı sol görüştedir..thy nin 305 çalışanı sms ile haksız,hukusuz işten atması barselona ve katalan bölgesinde çok ses getirdi,yerel gazetelerde haberler yayınlandı, tv programlarında konuşuldu.öyle ki kotil ve topçu nun kimler olduğu,thy deki kariyerleri bile anlatıldı ve bu da onların imajını fena halde bozduğu için yenilemiyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Amma sallamışsın. Katalanların işi gücü yok işten çıkarılan 305 işçiyi konuşacak öylemi. Barca para için tarihinde ilk kez reklam aldı göğsüne. Sol mol çıkarılan işçi umrunda olmaz. Sebebi Katar Vakfının hava yolu olan Qatar Airways'in sponsor olacak olması.
305 ~ 11 yıl önce
Dostum keşke bu dediğine inanabilsem.Ben de 305ten biriyim.Bu söylediğine ben dahi inanmadım.Bizi kendi insanımız,medyamız,yöneticimiz daha da acısı ekip arkadaşlarımız yalnız bırakmış,elin Barselona'sı mı düşenecek ...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000