26 Mayıs 2022, Perşembe 16:30:00

THY iki noktaya daha sefer başlatıyor

Türk Hava Yolları iki noktaya sefer başlatacağını duyurdu.
  • Izinlerde gitti, daha neye büyüyorsun, pilot alimlari başladiğinda ne yapcan ?
  • lej seferleri evvelden de vardı. özbekistan seferi için Allah yardım etsin, bol bol bagaj gelir. kapıda yine fazla bagaj toplattırırlar personele. olan personele olur
  • Sayın Ahmet Bolat kargodaki çeteleşme ve gruplaşmaya da el atarsa, daha ne rotalar açılır, ne uçuşlar yaparız. Avrupa değil dünyanın bir numarası oluruz.

Türk Hava Yolları iki noktaya sefer başlatacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'nın Leipzig ile Özbekistan'ın şehirlerine tarifeli sefer düzenleyeceğini duyurdu.

THY tarafından yapılan açıklamada, İstanbul-Leipzig arasında düzenlenecek uçuşların 30 Haziran’da başlayacağı belirtildi. Söz konusu uçuşlar hafrada 7 frekans olarak icra edilecek.

İstanbul-Buhara arasında düzenlenecek seferler ise 7 Haziran'da başlayacak ve haftada 2 frekans olarak gerçekleştirilecek.

THY iki noktaya daha sefer başlatıyor

Yorumlar

Aç aç ~ 2 yıl önce
Izinlerde gitti, daha neye büyüyorsun, pilot alimlari başladiğinda ne yapcan ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elit plus'ım ben ~ 2 yıl önce
lej seferleri evvelden de vardı. özbekistan seferi için Allah yardım etsin, bol bol bagaj gelir. kapıda yine fazla bagaj toplattırırlar personele. olan personele olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvvvv ~ 2 yıl önce
Ekip iletişimin şefi oradaki parfüm sıktı diye çalışanlara küfür ediyor. Ozluk dosyasına bak hangi delartmanda disiplin cezası var . Ruhsal sorunları olan disiplin cezası alir . Niye bu kadar koruyorsun akraban mi ? Milletin sırtından yiyemedegi için iftira atiyir birde iftiralarına kalıyorsun.
Sayın Bolat ~ 2 yıl önce
Sayın Ahmet Bolat kargodaki çeteleşme ve gruplaşmaya da el atarsa, daha ne rotalar açılır, ne uçuşlar yaparız. Avrupa değil dünyanın bir numarası oluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000