23 Ocak 2019, Çarşamba 11:43:59

THY hisseleri ne durumda?

Türk Hava Yolları'nın hisseleri düşüşe geçti. Son bir içerisinde 20,02'yi gören hisseler 14,43 TL'ye kadar düştü.
  • Cok fazla dar govdeli ucus filoya giriyor bunlarin odemeleri agir basacak, THY nin Anadolujet filosu olmak uzere A320 ile B737 leri kiralama suresi bitmeden bir sekilde azaltmali, Genis govde de buyume gerceklesmeden dar govdede buyume olmaz, Ankara dan acilan yurt disi hatlari sirf ucak yerde kalmasin diye, editor yazdiklarimizi hic yayinlamiyor elestiriler faydali elestiri biraz daha seffaf olunuz
  • İstifa edip geri alınmasına yasak konulan bildiriden bahsedin
  • Ekonomi çok iyi manipülasyon var diyorlar hal ortada, boyuna da paket açıklıyorlar. Madem iyi niye durmadan paketler açıklanıyor? Dış borç, döviz, faiz, ithalat rekorları kırılıyor hisselerin daha da düşmediğine dua etsinler ki bi gidişle daha da düşecek necip milletimiz de her zaman ki gibi seyredecek.
  • Ne zaman tecrübeli kabin memuru alicak hapsi İstiyor
  • Hisse 2008 yılında 1 TL idi On yıl içerisinde yirmiye katladı.Daha nasıl gidecek?
  • Hostes maaşları 2.999'a çekilirse hisselerde sert bir yükseliş bekliyorum.
  • Yakında 8'leri görür... YTD
  • Taşınmadan sonra fırlar...
  • Alım için uygun bir fiyat ,çoğu ekonomi firmaları tavsiyesi AL. Hele bir çalışan olarak hisseni al ortak ol şirketine, haberin merkezindesin. Kar açıklanacak hemde rekor tek handikap hissedarlara temettü dağıtmıyor olsun, biz çalışanlara dağıtıyor oda olur :)))
  • Surekli yukselecek diye bisey yok duzeltmesini yapiyor. 12,5 ₺ destek noktasi oraya gelsin alinir hedefi 22₺ YTD

Türk Hava Yolları'nın hisseleri düşüşe geçti. Son bir içerisinde 20,02'yi gören hisseler 14,43 TL'ye kadar düştü.

Geçtiğimiz yıl için belirlenen 75 milyon yolcu hedefini aşarak 2018 Ocak-Aralık döneminde 75,2 milyon yolcuyu göklere çıkaran Türk Hava Yolları'nın Borsa İstanbul'da işlem gören hisseleri yatırımcılarını üzdü.

Son bir yıllık gerçekleşmelere bakıldığında 9 Nisan 2018 tarihinde 20,02'yi gören ve günü 19,77 TL gibi bir değerle kapatan THYAO hisseleri ABD ile yaşanan "Rahip Brunson Krizi" sonrası düşüşe geçmişti. 18 Haziran 2018 tarihinde 12,49 TL'ye kadar düşen hisseler o tarihten sonra toparlanma sürecine girerek 26 Eylül 2018 tarihinde 19,22 TL'den işlem görmüştü.

O tarihten sonra yeniden düşüşe geçen Türk Hava Yolları hisseleri bugün 14,42 TL'den işlem görüyor.

©AirportHaber.com







THY hisseleri ne durumda?

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

MBA USA ~ 5 yıl önce
Cok fazla dar govdeli ucus filoya giriyor bunlarin odemeleri agir basacak, THY nin Anadolujet filosu olmak uzere A320 ile B737 leri kiralama suresi bitmeden bir sekilde azaltmali, Genis govde de buyume gerceklesmeden dar govdede buyume olmaz, Ankara dan acilan yurt disi hatlari sirf ucak yerde kalmasin diye, editor yazdiklarimizi hic yayinlamiyor elestiriler faydali elestiri biraz daha seffaf olunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ~ 5 yıl önce
İstifa edip geri alınmasına yasak konulan bildiriden bahsedin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil airlines ~ 5 yıl önce
Ekonomi çok iyi manipülasyon var diyorlar hal ortada, boyuna da paket açıklıyorlar. Madem iyi niye durmadan paketler açıklanıyor? Dış borç, döviz, faiz, ithalat rekorları kırılıyor hisselerin daha da düşmediğine dua etsinler ki bi gidişle daha da düşecek necip milletimiz de her zaman ki gibi seyredecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayri ~ 5 yıl önce
Birader sırf benim bildigim 3 düzine torpilli adam var, acı olanda genel mudurlukte canım sıkıldı diyip AKADEMIYE torpille gecen burak denilen birisi var. Ne crm ne kurul mulakatı mevcut yalandan girdi 2 dk da cıktı gitti. zaten adamını coktan ayarladı. tarafıma da itiraftır bu. düzen bu olmuş
Hayri'ye ~ 5 yıl önce
Doğrudur, daha neler var neler de yazsak bile yayınlanmaz. 20'li yaşlarda olup,havacılığı bilmeyen,dil konuşamayan, torpille,sınavsız girdikleri thy'de 3 aydır çalışıp da 'yeter be bu ne yurtdışına müdür yapacağız dediler hala bekliyoruz' diyen torpilli tosuncukları da iyi biliyoruz.
Tecrübeli ~ 5 yıl önce
Ne zaman tecrübeli kabin memuru alicak hapsi İstiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borsa ~ 5 yıl önce
Hisse 2008 yılında 1 TL idi On yıl içerisinde yirmiye katladı.Daha nasıl gidecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mükemmel bir kıyas ~ 5 yıl önce
Sadece son 3 gunde 23 ten 28.50 ye yükselen pegasus var. Ama Thy geriliyor 3 gündür. Aylıığa bakmıyorum. Bu bir spot piyasadır. 10yearschallege buu piyasada işe yaramaz:)1lirada 20 olmuş daha ne istiyonuz dersen bu işten anlayanlar sana sesli güler..
TK ~ 5 yıl önce
Hostes maaşları 2.999'a çekilirse hisselerde sert bir yükseliş bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen.insanmisin ~ 5 yıl önce
Geçen ay 19 yatmış bu ayda kar payı var 19 yatar. Önümüzdeki ay biraz sıkışırız 12 falan yetmiyor artık.. sonrası yine ikramiye bir 19 daha gömerim. Sen ne alıyorsun hacı sorması ayıp???
KA ~ 5 yıl önce
Ben sana her ay 3 bin TL göndereyim yaz ibanını buraya ama sus artık ok mi?
Datacı ~ 5 yıl önce
2020 TL çok bile meyve suyu dağıtıyorlar
Bahri ~ 5 yıl önce
19-29 sallama birader muhasebedeyim trolluk yapma
8 ~ 5 yıl önce
Yakında 8'leri görür... YTD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pakize ~ 5 yıl önce
Random guldum :)
? ~ 5 yıl önce
Taşınmadan sonra fırlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CPT.. ~ 5 yıl önce
Alım için uygun bir fiyat ,çoğu ekonomi firmaları tavsiyesi AL. Hele bir çalışan olarak hisseni al ortak ol şirketine, haberin merkezindesin. Kar açıklanacak hemde rekor tek handikap hissedarlara temettü dağıtmıyor olsun, biz çalışanlara dağıtıyor oda olur :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Al Sat ~ 5 yıl önce
Banka hisseleri için de öyle diyorlardı, alanın elinde patladı...
CPT.. ~ 5 yıl önce
Bankaci degilim bankaciliktanda anlamam , size onu kim dediyse bence ona soyleyin. Havaciyim havaciliktan anlarim. Naçizane tavsiye tabiki ..sonusta bu sektorun insani ne olup bittigini anlar thy olur, pegasus olur celebi olur vb gelisme yukselme potansiyeli var..
Hisse ~ 5 yıl önce
Surekli yukselecek diye bisey yok duzeltmesini yapiyor. 12,5 ₺ destek noktasi oraya gelsin alinir hedefi 22₺ YTD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pakize ~ 5 yıl önce
Dusuyor mu boyle ? Pardon burasi orasi degildi :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000