25 Temmuz 2017, Salı 16:02:03

THY Havacılık Akademisi ile UGETAM işbirliği yaptı

Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetimler Akademisi ve eğitim işlerinden sorumlu şirketi UGETAM ile hizmet protokolü anlaşması imzaladı.
  • havacılık sektöründeki Mesleki Yeterlilik Kurumu ile ilgili çalışmaları bir türlü tamamlıyaman THY havacılık akademisine yeni sinerji lazımdı.Bunuda belediyenin tecrübesi ile halledecekler.Nede olsa avrupa birliğinin fonundan alınacak para küçümsemmiyecek kadar yüklü miktar.
  • fetocular thy de nöbetçi müdürlüğü işgal etmiş 15 temmuzda tüm personeli toplayıp yaptıkları toplantıyı occ personeline sorun
  • darbe gecesi THY ve TGS yöneticileri OCC de personeli toplayıp askerlere bizden bahsetmeyin kalkışmayın diye bildirim yaptı
  • THY imkanları yine peşkeş çekiliyor anlaşılan. Ugetam çok farklı kulvarda. Ne alaka? Sayın Çay'ın kıramadığı birisi veya bir arkadaşı ugetam yönetiminde sanırım. Yada birilerine şirin görünmek veya yaranmak istiyordur. Hiç bir fayda sağlamayan Fuzuli bir iş olmuş. Zaten akademide de aklı başında tek iş yok
  • İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısının UGETAM da hatırını kuramadığı birisi vardır. Bence amaç, THY den ne koparırlarsan. Bu işten Bir cacık olmaz.
  • Hangi güç birliği, ikisi de farklı kulvarlarda. Amaç ne ?
  • Hiç birinde ciddilik denen birşey yok .Bunlardan olsa olsa sam babası olur.
  • kurtlar vadisi thy gibi admaalr:)

Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetimler Akademisi ve Eğitim İşlerinden Sorumlu Şirketi UGETAM arasında eğitim desteği - eğitmen teminiyle birlikte, sınıf, laboratuvar, donanım ve malzemelerini de karşılıklı olarak tahsis edebilmelerine imkan tanıyan protokol imzalandı.

Türk Hava Yolları’nı temsilen İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, UGETAM A.Ş. adına Genel Müdür Şenol Yıldız'ın imzalarıyla hayata geçen protokol uyarınca Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, UGETAM’a ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim ve danışmanlık hizmeti verecek.

İmza töreninde Türk Hava Yolları adına söz alan Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdür  Yardımcısı Abdulkerim Çay, “UGETAM ile Havacılık Akademimiz arasında tesis edilen güç birliğinin eğitim alanında ortaklaşa  yürütülecek projelere olumlu katkılarını en kısa sürede göreceğimize inanıyoruz“ dedi.

UGETAM A.Ş. Genel Müdürü  Şenol Yıldız ise ‘’Ülkemizin ulusal gururu Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, geleceğin profesyonelleri ve yöneticilerinin  yetiştirilmesinde çok büyük katkı oluşturduğu kanaatindeyim.’’ dedi.

THY Havacılık Akademisi ile UGETAM işbirliği yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

hadi hayırlısı ~ 7 yıl önce
havacılık sektöründeki Mesleki Yeterlilik Kurumu ile ilgili çalışmaları bir türlü tamamlıyaman THY havacılık akademisine yeni sinerji lazımdı.Bunuda belediyenin tecrübesi ile halledecekler.Nede olsa avrupa birliğinin fonundan alınacak para küçümsemmiyecek kadar yüklü miktar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
at atabildigin kadar ~ 7 yıl önce
yüklü miktarı da at tam olsun
thy ~ 7 yıl önce
fetocular thy de nöbetçi müdürlüğü işgal etmiş 15 temmuzda tüm personeli toplayıp yaptıkları toplantıyı occ personeline sorun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 7 yıl önce
darbe gecesi THY ve TGS yöneticileri OCC de personeli toplayıp askerlere bizden bahsetmeyin kalkışmayın diye bildirim yaptı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne iş ~ 7 yıl önce
THY imkanları yine peşkeş çekiliyor anlaşılan. Ugetam çok farklı kulvarda. Ne alaka? Sayın Çay'ın kıramadığı birisi veya bir arkadaşı ugetam yönetiminde sanırım. Yada birilerine şirin görünmek veya yaranmak istiyordur. Hiç bir fayda sağlamayan Fuzuli bir iş olmuş. Zaten akademide de aklı başında tek iş yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemo ~ 7 yıl önce
İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısının UGETAM da hatırını kuramadığı birisi vardır. Bence amaç, THY den ne koparırlarsan. Bu işten Bir cacık olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
Hangi güç birliği, ikisi de farklı kulvarlarda. Amaç ne ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipe bak hizaya gel ~ 7 yıl önce
Hiç birinde ciddilik denen birşey yok .Bunlardan olsa olsa sam babası olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şekil yapma.. ~ 7 yıl önce
Ne var tiplerinde klavye artisliği yapma adamlar okumuş biryerlere gelmiş sen gibi boş insan değiller sonucta bu yaptığın yorumda öyle gözüküyor..
Şekil yap. ~ 7 yıl önce
Ne okumasından bahsediyorsun sen. Kişilerin CV leri ortada aç da oku, bir de her okuyan adam olsa değilmi. Bazıları CV sayesinde değil abi torpili ile bir yere gelmiş, yoksa onu tuvaletin kapısına bile koymazlar.
Sekil yapma cevap ver. ~ 7 yıl önce
Basligindan belli kim oldugun kimlere hiznet ettigin .iyi bir CV var ise senide ucak temizligi icin aday gosterebilirim.
Şekil ~ 7 yıl önce
Bunlar çalıştı da makama geldi.. Ya başkası? İşinize geldiği gibi damgalayın .. Devam edin.. Bizde işimize bakalım
Hero ~ 7 yıl önce
Kedi'dir Kediiii
Şekilcilere... ~ 7 yıl önce
ÇAY, Boğaziçi Siyaset Biliminden mezun. hala ne okuması bunlar torpille geldi diyo eleman. Ne bekliyon acaba GMY olmak için harward ya da oxford mezunu olma şartı mı koysunlar saftirik.
? ~ 7 yıl önce
kurtlar vadisi thy gibi admaalr:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000