10 Mart 2018, Cumartesi 08:57:44

THK gençlere havacılık sevgisi aşılıyor

Türk Hava Kurumu ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü (WOAW) organizasyonu kapsamında kadının havacılık alanındaki yerini arttırmak amacı ile 30 öğrenci için Antalya'da konuşlu bulunan SunExpress'e ait Boeing 737-800 uçağına inceleme gezisi düzenledi.
  • www.airporthaber.com ailesi şu thk batık durumunu yazsanız ne güzel olur birazda, 5 aydır ödenmeyen maaşları yazsanız. vahim durumdaki thk bitmiş tüketilmiş thk yazsanız. Bilinçsiz beceriksiz almasını bilmeyen satmasını bilmeyen müdürleri yazsanız ne güzel olurdu. İnşallah haber yaparsınız.
  • Liderler okulu... Marul tarlasindan bir anda milyoner olanlarin parasini alabilmenin bir cok yolundan biri.
  • çocuklara sevdiriyor, kendi çalışanlarına maaş-yemek parası-harcırah ve diğer işçilik haklarını vermeyip süründürerek nefret ettiriyor.gerçek yüzü bu malesef. nasıl bir tezatsa artık.
  • Bi de maaşları aşılasa....2 aydır para yok...
  • Vallahi bravo

Türk Hava Kurumu ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile Dünya Havacı Kadınlar Enstitüsü (WOAW) organizasyonu kapsamında kadının havacılık alanındaki yerini arttırmak amacı ile Antalya Liderler Okulunda eğitim gören 30 öğrenci için Antalya'da konuşlu bulunan SunExpress'e ait Boeing 737-800 uçağına inceleme gezisi düzenledi.

Kız öğrenciler gezi sırasında kokpite girerek yakından gördükleri kokpit hakkında akıllarında kalan soruları bizzat pilot, kabin amiri ve teknisyenlere sorma imkanı buldular.

Yapılan faaliyetin kendileri açısından iyi olduğunu Boeing 737 uçağını yakından görme ve inceleme fırsatı buldukları için çok mutlu olduklarını söyleyen öğrenciler kendilerine sunulan bu fırsat için Türk Hava Kurumu'na teşekkür ettiler.

 

THK gençlere havacılık sevgisi aşılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

thk sevdalısı ~ 6 yıl önce
www.airporthaber.com ailesi şu thk batık durumunu yazsanız ne güzel olur birazda, 5 aydır ödenmeyen maaşları yazsanız. vahim durumdaki thk bitmiş tüketilmiş thk yazsanız. Bilinçsiz beceriksiz almasını bilmeyen satmasını bilmeyen müdürleri yazsanız ne güzel olurdu. İnşallah haber yaparsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thk teknik ~ 6 yıl önce
Maaş felan yok. Ötük zaman geçirmeye devam ediyor. Maaşlar sonbaharda
:) ~ 6 yıl önce
Liderler okulu... Marul tarlasindan bir anda milyoner olanlarin parasini alabilmenin bir cok yolundan biri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tezat ~ 6 yıl önce
çocuklara sevdiriyor, kendi çalışanlarına maaş-yemek parası-harcırah ve diğer işçilik haklarını vermeyip süründürerek nefret ettiriyor.gerçek yüzü bu malesef. nasıl bir tezatsa artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zk ~ 6 yıl önce
Bi de maaşları aşılasa....2 aydır para yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik Müdürün Makam Arabası ~ 6 yıl önce
Bizim teknik müdürünmakam arabasına gidiyor paralar.
Bravo ~ 6 yıl önce
Vallahi bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000