15 Nisan 2021, Perşembe 09:23:59

THY eski yöneticisi Yılmaz Covid-19'a yenik düştü

Türk Hava Yolları'nda son olarak personel daire başkanlığı görevi yapan Mehmet Yılmaz hayatını kaybetti.
  • THY Yönetiminde bulunmuş en doğru adamlwrdan birisiydi.İyi insan ve adil birisiydi.Rabbimde ameline göre muamele eylesin.Allah rahmet eylesin...
  • Herşeyden önce Hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan birisiydi. Yöneticilik yaptığı herkese adaletle yaklaştı. Çok merhametli, iyilik dolu bir insandı. Rabbim mekanını cennet eylesin.
  • THY nin gelmiş geçmiş en iyi yöneticilerinden biriydi. Makam mevkiye değil, insanlığa adamlığa değer verirdi. Kimseyi kırmaz çaycısından en üst yöneticisine kadar herkese aynı mesafede babacan davranır, her zaman hal hatır sorar, ihtiyacı olan herkesin yardımına koşardı. Mekanın cennet olsun Başkanım. Biz senden razıyız, Allah cc. mekanını cennet eylesin, ailene bol sabırlar versin.
  • Böyle değerli ve babacan bir yöneticinin ismi şirketin uygun gördüğü bir noktada yaşatılmalı. Kendisi şirketin değerli yöneticilerinden biriydi.
  • Allah rahmet eylesin çok iyi insandı Mekanı cennet olsun
  • yazıklar olsun sana, olmaz olsun senin gibi personel.
  • Abi, arkadaş, sırdaş, yönetici, gönül insanı, beyefendi, mutevazı... ne kadar güzel haslet varsa sahip olan adam gibi adam. yolculuğun mübarek olsun. rabbim bizden daha çok sevdiği kulunu sevenlerinden yanına aldı. hakkımız varsa helal olsun. bir kitaptın çok kişi okudu seni ve okumaya devam edecek. büyük başkan mekanın cennet olsun.
  • Allah gani gani rahmet eylesin. Allah geride biraktiklarina sabirlar versin.
  • Allah Rahmet Eylesin
  • Senin kadar iyi bir yöneticiyi, güzel bir insanı kaybetmekten yana elem ve keder içindeyim mehmet başkan. Babalık, abilik, kardeşlik yaptın kimseye despotluk yapmadın.

Türk Hava Yolları'nda son olarak personel daire başkanlığı görevi yapan Mehmet Yılmaz hayatını kaybetti.

Bir süredir yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele eden Yılmaz, geçtiğimiz günlerde entübe edilmişti.

Yılmaz'ın yaşam mücadelesine tutunamayarak dün gece saatlerinde hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

Mehmet Yılmaz geçtiğimiz yılın Mart ayında THY'deki görevinden istifa etmişti.

AirportHaber Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

THY eski yöneticisi Yılmaz Covid-19'a yenik düştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Adam ~ 3 yıl önce
THY Yönetiminde bulunmuş en doğru adamlwrdan birisiydi.İyi insan ve adil birisiydi.Rabbimde ameline göre muamele eylesin.Allah rahmet eylesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet Başkan ~ 3 yıl önce
Herşeyden önce Hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan birisiydi. Yöneticilik yaptığı herkese adaletle yaklaştı. Çok merhametli, iyilik dolu bir insandı. Rabbim mekanını cennet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahh be abi ~ 3 yıl önce
THY nin gelmiş geçmiş en iyi yöneticilerinden biriydi. Makam mevkiye değil, insanlığa adamlığa değer verirdi. Kimseyi kırmaz çaycısından en üst yöneticisine kadar herkese aynı mesafede babacan davranır, her zaman hal hatır sorar, ihtiyacı olan herkesin yardımına koşardı. Mekanın cennet olsun Başkanım. Biz senden razıyız, Allah cc. mekanını cennet eylesin, ailene bol sabırlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değerli Büyüğümüz ~ 3 yıl önce
Böyle değerli ve babacan bir yöneticinin ismi şirketin uygun gördüğü bir noktada yaşatılmalı. Kendisi şirketin değerli yöneticilerinden biriydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IT crowd ~ 3 yıl önce
Allah rahmet eylesin çok iyi insandı Mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kenan ~ 3 yıl önce
yazıklar olsun sana, olmaz olsun senin gibi personel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhsin ~ 3 yıl önce
Abi, arkadaş, sırdaş, yönetici, gönül insanı, beyefendi, mutevazı... ne kadar güzel haslet varsa sahip olan adam gibi adam. yolculuğun mübarek olsun. rabbim bizden daha çok sevdiği kulunu sevenlerinden yanına aldı. hakkımız varsa helal olsun. bir kitaptın çok kişi okudu seni ve okumaya devam edecek. büyük başkan mekanın cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FK ~ 3 yıl önce
Allah gani gani rahmet eylesin. Allah geride biraktiklarina sabirlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 3 yıl önce
Allah Rahmet Eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allaha Emanet Başkanım ~ 3 yıl önce
Senin kadar iyi bir yöneticiyi, güzel bir insanı kaybetmekten yana elem ve keder içindeyim mehmet başkan. Babalık, abilik, kardeşlik yaptın kimseye despotluk yapmadın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000