04 Kasım 2020, Çarşamba 15:18:12

THY eski pilotlarından Korgün Öztopçu yoğun bakımda

Türk Hava Yolları eski kaptan pilotlarından Korgün Öztopçu, yoğun bakıma ünitesine kaldırıldı.
  • İlk simulatörümü uçtuğum kıymetli hocam. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
  • O kadar güzel yorumlar var ki tanıyanlarından sevenlerinden gelen.. bemim anlamadığım şahsen benim de çok takdir ettiğim hocamıza gelen yorumlara kim neden beğenmiyor.. varsa bir bildiğiniz çıkın yorum yazın bizde öğrenelim..
  • Bir an önce iyileş sayın hocam, sana hiç yakışmıyor,her daim gülen yüzünü görmek dileğiyle, acil şifalar diliyorum.
  • Tanismak serefine nahil oldugum cok degerli bir kpt.dir,bu kadarmi kiymetli insan olunabilir, okadar. Cenabi Allahtan acil sifalar dilerim.
  • Saygideğer Hocam tanidiğim bildiğim en beyefendi mütevazı iyi niyetli kalbi kocaman hocam...canim Kaptanim biranönce iyi olmanizo diliyorum . Sızı seviyorum .
  • 25 yıl thy de çalıştım Defalarca uçtum Korgün kaptanla Her defasında hayran oldum kibarlığına samimiyetine güleryüzüne insanlığına.... Klonlanmalı ülkemin 4 tarafına dağıtılmalı Korgün kaptan gibiler İyiylik ve insanlık kazanmalı Daha çook uzuun yıllar çook mutlu yasamalı en kıymetli kaptanımız Dualarım ve iyi dileklerimi iletiyor acil şifalar diliyorum
  • Sevgili Korgün kpt.nım.Hocaların hocası.İyi kalpli çok bilgili insan.Geçmiş olsun.İnşallah şifa bulur iyileşirsin.1975 uçuş okulu T37 ögretmenlimi,sene 2001 A340 line egitimi yaptık.Anılarımız unutulmaz.Tüm kalbimle kısa zamanda iyileşmeni dilerim.
  • Kıymetli güleryüzlü hocamıza acil şifalar. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
  • Değerli hocama Allah’dan acil şifalar dilerim. Bugüne kadar gördüğün insanlığı, kalitesi ile bir numara olan öğretmenlerden biri.
  • Değerli kaptanımıza acil şifalar dileriz

Türk Hava Yolları eski kaptan pilotlarından Korgün Öztopçu, yoğun bakıma ünitesine kaldırıldı.

Öztopçu'nun beyin kanaması geçirdiği ve yoğun bakımda alındığını öğrenildi.

Yaklaşık 20 yıl Hava Kuvvetleri'nde görev yaptıktan sonra Türk Hava Yolları'na geçen Korgün Öztopçu, burada 22 yıl pilot olarak iş hayatına devam etmişti. THY'den emekli olan Öztopçu daha sonra özel bir uçuş okulunda öğretmen olarak kariyerini sürdürmüştü. 

THY eski pilotlarından Korgün Öztopçu yoğun bakımda

Yorumlar Tüm Yorumlar (62)

xxx ~ 3 yıl önce
İlk simulatörümü uçtuğum kıymetli hocam. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beğenmemek ~ 3 yıl önce
O kadar güzel yorumlar var ki tanıyanlarından sevenlerinden gelen.. bemim anlamadığım şahsen benim de çok takdir ettiğim hocamıza gelen yorumlara kim neden beğenmiyor.. varsa bir bildiğiniz çıkın yorum yazın bizde öğrenelim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 3 yıl önce
O kadar güzel ve örnek bir insansın ki , bunu anlatmak için kelimeler yetmez. Sağlığınıza kavuşup bütün sevdiklerinizi tekrar sevindireceğinizi biliyorum . Sizi tanımaktan , beraber uçmak gerçekten büyük bir şans tı . Seni çok ama çok seviyorum. Böyle bir sevgiyi insan çok özel insanlarda hisseder. Bulunduğunuz her ortamda huzur getiriyordunuz . Sizinle olmak insana güç veriyor. İşin özü dediğim gibi günlerce yazsam dahi hiç bişey duygularımı ifade etmeye yetmeyecek . Ellerinden öpmeye geleceğim Güzel insan
Güzel İnsan ~ 3 yıl önce
Bir an önce iyileş sayın hocam, sana hiç yakışmıyor,her daim gülen yüzünü görmek dileğiyle, acil şifalar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dokuz koyden kovulan ~ 3 yıl önce
Tanismak serefine nahil oldugum cok degerli bir kpt.dir,bu kadarmi kiymetli insan olunabilir, okadar. Cenabi Allahtan acil sifalar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buket Gür ~ 3 yıl önce
Saygideğer Hocam tanidiğim bildiğim en beyefendi mütevazı iyi niyetli kalbi kocaman hocam...canim Kaptanim biranönce iyi olmanizo diliyorum . Sızı seviyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En kıymetli kaptanımız ~ 3 yıl önce
25 yıl thy de çalıştım Defalarca uçtum Korgün kaptanla Her defasında hayran oldum kibarlığına samimiyetine güleryüzüne insanlığına.... Klonlanmalı ülkemin 4 tarafına dağıtılmalı Korgün kaptan gibiler İyiylik ve insanlık kazanmalı Daha çook uzuun yıllar çook mutlu yasamalı en kıymetli kaptanımız Dualarım ve iyi dileklerimi iletiyor acil şifalar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Em.Kpt.Murat Seyhan ~ 3 yıl önce
Sevgili Korgün kpt.nım.Hocaların hocası.İyi kalpli çok bilgili insan.Geçmiş olsun.İnşallah şifa bulur iyileşirsin.1975 uçuş okulu T37 ögretmenlimi,sene 2001 A340 line egitimi yaptık.Anılarımız unutulmaz.Tüm kalbimle kısa zamanda iyileşmeni dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 Captain ~ 3 yıl önce
Kıymetli güleryüzlü hocamıza acil şifalar. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MC ~ 3 yıl önce
Değerli hocama Allah’dan acil şifalar dilerim. Bugüne kadar gördüğün insanlığı, kalitesi ile bir numara olan öğretmenlerden biri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acil şifalar ~ 3 yıl önce
Değerli kaptanımıza acil şifalar dileriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000