13 Temmuz 2022, Çarşamba 19:08:02

THY eski genel müdürü Atilla Çelebi vefat etti

Türk Hava Yollarında (THY) 1994-1997 yılları arasında genel müdürlük görevini yürüten Kaptan Pilot Atilla Çelebi, 92 yaşında vefat etti.
  • ne anlatıyon la
  • Adam gibi genel müdürdü. Sektörü adı gibi bilirdi. Kimle kıyaslayacaksınız bu insanı. Nur içinde yatsın
  • İyi adamdı, mekanı cennet olsun.
  • Efsane DC-10 pilotuna Allah Rahmet eylesin ve ailesine sabirlar dilerim. Resimdeki uçak 1974 Paris Ermenonville de dusen DC-10 TC-JAV "Ankara uçagidir ve o zamanin en büyük uçak faciasidir.
  • Sın yirmi yılın bütün genel müdürlerini topla 10 ile çarp bir atilla kaptan etmez. Nur içinde yatsın
  • Yüce rabbim mekanını Cennet eylesin inşallah ailesinin başı Soğulsun
  • Bu uçaklar Atilla Çelebi tarafından Genel zMüdür olduğu zaman alınmıştı Türkiye temsilcisi ise Valery idi. Beyler kör ölünce badem gözlü yapmayın
  • Duayen olmuş havacılık büyüklerimizin… Sektördeki genç nesillere bir katkısı olmadan ayrılışları gerçekten çok üzücü…. Emekli olmuş … artık size hiçbirşey olmayacak kaptanlar KONUŞUN..! Genç nesillerin sizin sesinize ihtiyacı var…… BİTTİK..! Çünkü Biz konuşamıyoruz
  • Sizin gibi liyakatlı ileri görüşlü pilotunu seven bir yöneticinin emri altında çalışmayı çok isterdim. Şüphesiz sizin ileri görüşlülüğünüz sayesinde şirketimiz bu noktalara geldi.
  • Sevenlerine sabırlar dilerim.

Türk Hava Yolları'nda (THY) 1994-1997 yılları arasında genel müdürlük yapan kaptan pilot Atilla Çelebi hayatını kaybetti.

Çelebi'nin vefatını sosyal medya hesabından duyuran THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Türk Hava Yolları eski genel müdürlerimizden Kaptan Pilot Atilla Çelebi'nin vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. THY ailemizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Türk Hava Kuvvetlerinden ayrıldıktan sonra çeşitli hava yolu şirketlerinde ve THY'de pilotluk yapan Atilla Çelebi, 1994-1997 yılları arasında THY Genel Müdürü olarak görev almıştı.

Çelebi'nin cenazesinin yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

THY eski genel müdürü Atilla Çelebi vefat etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

aklımya ~ 2 yıl önce
ne anlatıyon la

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 2 yıl önce
Adam gibi genel müdürdü. Sektörü adı gibi bilirdi. Kimle kıyaslayacaksınız bu insanı. Nur içinde yatsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah rahmet eylesin ~ 2 yıl önce
İyi adamdı, mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B727-2F2 ~ 2 yıl önce
Efsane DC-10 pilotuna Allah Rahmet eylesin ve ailesine sabirlar dilerim. Resimdeki uçak 1974 Paris Ermenonville de dusen DC-10 TC-JAV "Ankara uçagidir ve o zamanin en büyük uçak faciasidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
20 ~ 2 yıl önce
Sın yirmi yılın bütün genel müdürlerini topla 10 ile çarp bir atilla kaptan etmez. Nur içinde yatsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS işçi şoför ~ 2 yıl önce
Yüce rabbim mekanını Cennet eylesin inşallah ailesinin başı Soğulsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aklıma’ya ~ 2 yıl önce
Bu uçaklar Atilla Çelebi tarafından Genel zMüdür olduğu zaman alınmıştı Türkiye temsilcisi ise Valery idi. Beyler kör ölünce badem gözlü yapmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi ~ 2 yıl önce
Rahmet bile dilemeyelim mi. Yazık size ya.. vicdansızlar
Havacı ~ 2 yıl önce
Duayen olmuş havacılık büyüklerimizin… Sektördeki genç nesillere bir katkısı olmadan ayrılışları gerçekten çok üzücü…. Emekli olmuş … artık size hiçbirşey olmayacak kaptanlar KONUŞUN..! Genç nesillerin sizin sesinize ihtiyacı var…… BİTTİK..! Çünkü Biz konuşamıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tango Charlie ~ 2 yıl önce
Sizin gibi liyakatlı ileri görüşlü pilotunu seven bir yöneticinin emri altında çalışmayı çok isterdim. Şüphesiz sizin ileri görüşlülüğünüz sayesinde şirketimiz bu noktalara geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GL ~ 2 yıl önce
Sevenlerine sabırlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000