22 Kasım 2019, Cuma 21:16:15

THY ekiplerine züber haber!

Türk Hava Yolları bugünden itibaren uçuş ekiplerine kısa uçuşlarda tek yönde sıcak yemek verecek. Diğer bacak için atıştırmalık meyve barı yükleyecek.
  • Arkadaslar buraya tesadüf geldim ... ve şoktayim.... Bence THY çok iyi ödüyor... biz gecen greve gittik bizim aldigimiz maaşa siz yolculara merhaba bile demesiniz herhalde.... bizim maaşlar 1300 Euro... bu TL ye vurunca fazla gelebilir Göze... ama 900 Euro 2 odali kiralar bunun yeme icme sosyal yasamda dersek...ne kalir ay sonu.... Biz headphones topluyoruz,yemegimizi kendimiz parayla aliyoruz... bunlari yapmak zormu geliyor Size 10 000 tl maasda ? Trde? Bence yine düsünün derim...
  • Keşke 100 uçak olaydı da ekonomik olarak bu kadar sıkıntı yaşamasaydık. Hayat pahalılığından millet bezmiş,asgari gelire göre dünyada en pahalı araba,benzin,elektrik,doğalgaz,internet, cep telefonu,et burada sen ne anlatıyorsun? Uçak almış,havaalanı yapmış,millet aç kalınca uçak,beton mu yiyecek,sırf betonla ileri gitmiş hangi ülke var? Bu vatanın evlatları iş buluyor yazıyorsun güzel bir de işlerinden olanları da yazsan. Onlar da bu vatanın evladı değil mi?
  • Kısa uçuşlarda hatta göre bazen hiç yemek yiyemiyoruz.Ya da 1-2 lokma ne varsa ağzımıza atıyoruz.Ayran içiyoruz vs.Ama yorumları okuyunca içim acıdı sizler için ne kadar kötü insanlarsınız.Belki iyi niyetle yapılmıs bir uygulama fakat şirketimizin önce biz uçuş ve kabin ekiplerine sorması gerekir bir sürü uygulaması var anket yapabilirler.Paketlenmis uzun ömürlü katkılı ve dondurulmuş ürün yemek istemiyoruz.Bunun yerine meyve salatası ya da peynirli bir yeşil salatayı tercih ederdik.Zaten uzun yıllar şoklanmış ve üzeri alüminyum folyoyla kaplı aşırı yağlı ve şekerli yemekleri tüketiyoruz sağlığımızı düşünüyorsanız evvela bunları düzenleyin.Bunun dışında meyveleri çantalara koyuyorlar gibi acınası yorumlar okudum içleri artıklarla dolu troleyin içinde çöpe mi gitsinler uçakta yemeğe vakit bulamadığımız zamanlarda en az 1 saat süren eve dönüş yolunda yiyebiliyoruz ya da o kadar naçar bölgelere gidiyoruz ki ne market ne lokanta olan ya da çok pahalı valla ben afiyetle yiyorum hakkım olan meyveleri.Siz nerde yaşadınız büyüdünüz de bu kadar dedikoducu fesat görmemiş insanlarsınız bu şirkete hiç ama hiç yakışmıyorsunuz.Şirketin tasarruflarının tabii ki de destekçisiyim sadece buna kabinden başlamaları değersizleştirir.Yakın zamanda koltuklarda boş kalan kulaklıkları da toplamaya basladık bizler.Bebek can yeleklerini topla yerlestir,kulaklık topla,buluntu eşya olsun form tut kaptan da bağarsın önden arkadaşlar çabuk diye gittiğinde bir de koskoca insanlara azar çeksin.Biraz insan olsun yahu edep.Yok kiloluymusuz çok çirkinmisiz.Dönüp aynaya bakıyor musunuz acaba Eli yüzü düzgün olmanın dışında kendinizi yakışıklı buluyor musunuz acaba :) kimseye muhtaç olmadan hayatımızı idame ediyoruz bakımlıyız güzeliz akıllıyız kadınız anneyiz siz nesiniz acaba kaç sıfatınız var.Bırakın da bu milletin lokmalarını saymayı vatana millete ne hayrım dokunur onu düşünün.Sananeyle banane diye çok yakın 2 arkadas var heh iste onları dost edinin
  • Bence meyvebarı yerine Wunderbar versinler. Geri dönüş yakıtını da ekip kendi arasında toplasın hatta sürekli arka rüzgar ile uçulsun nasıl tasarruf fikri ama?
  • Akepe sayesinde dış borç,işsizlik,faiz, döviz rekorları kırılıyor, tarım ve hayvancılık bitti, ampul,nohut gibi şeyleri bile ithal ediyoruz, suç patlama yapmış,adalet ve güvenlik yok,thy çiftlik olmuş, en ufak krizde yaprak gibi sallanıyor, uçaklarını yerde yatırıyor, tasarruf diye çalışanlara zam vermiyor, zorla izne çıkarıyor bu kafayla 500 değil 5000 uçağı olsa ne yazar? İş buluyor dediklerin de vatan evladı değil torpilli akepe evladı!
  • Züber olmamış herkes bu tip bar tüketmez..aşağı havalimanı dükkanında tekli ton balıkları var mısırlı tahıllı içinde de çatalı bari ondan versin..
  • Gidiş dönüş yemek de neymiş?
  • neden acaba hep ekiplerden kesiliyo ekip aşşağı ekip yukarı işin her türlü zorluğunu çeken onlar el üstünde tutmanız lazım
  • Ben bu kaptanı tanıyorum, bence alay etmeyin, yürekli adamdır, yaptı daha önce böyle bir şey. Amerika'da uçarken yemekle ilgili bir problem olmuştu. Bu kaptan da my sugar fell down dedi ve uçuşu terk etti. Yaa yaa işte böyle.
  • O değilde havacılık kabin kısmında bitik artık.Bütün şirketler gözünde kabin tam bir köle.En aşagı sınıf 2 şirket değiştirdim hepsi aynı sonuncusundan istifamı verip kurtuluyorum uçanlara başarılar ama bu hayat böyle geçmez kölelik zor.

Türk Hava Yolları bugünden itibaren uçuş ekiplerine kısa uçuşlarda tek yönde sıcak yemek verecek. Diğer bacak için atıştırmalık meyve barı yükleyecek.

Bugün başlayan uygulamaya ilişkin ekiplere ön bilgilendirme yapılmadı. Ekipler tek seferlik yemek yüklensiğini uçuş sırasında öğrendi.

Pazar ve bayram mesailerinin kesilme olasılığı üzerine kafaları karışan ekipleri, ikram konusunda alınan son kararı da şaşkınlıkla karşıladı.

THY ekiplerine züber haber!

Yorumlar Tüm Yorumlar (158)

Lufthansa hostess ~ 4 yıl önce
Arkadaslar buraya tesadüf geldim ... ve şoktayim.... Bence THY çok iyi ödüyor... biz gecen greve gittik bizim aldigimiz maaşa siz yolculara merhaba bile demesiniz herhalde.... bizim maaşlar 1300 Euro... bu TL ye vurunca fazla gelebilir Göze... ama 900 Euro 2 odali kiralar bunun yeme icme sosyal yasamda dersek...ne kalir ay sonu.... Biz headphones topluyoruz,yemegimizi kendimiz parayla aliyoruz... bunlari yapmak zormu geliyor Size 10 000 tl maasda ? Trde? Bence yine düsünün derim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs K/A ~ 4 yıl önce
Aman dur doğruları yazma sayın alman meslektaşımız. Bu vatandaşlar gerçekleri duyunca rahatsız oluyorlar. Bu arada 2+1 2500 3500 arası oynar burada. Hesabı sen yap.
lufthansa hostes'e ~ 4 yıl önce
Bırak palavrayı. Lufthansa'da hostesler 1300 euro almıyor. İşe yeni başlayan bile o parayı almıyor. Ayrıca madem maaş düşük,yemeği bile kendi paranla alıyorsun gel ülkende çalış niye gelmiyorsun trol seni.
Cevap veren ... ~ 4 yıl önce
Almancasi olan anlar, ben Almanya`da bunun 4 katini aliyorum IT alaninda. Türkiyede hostes maaslari gercekten diger meslek dallarina göre yüksek. Türkiyede Bilgisayar Programcisi olup 10000 TL alip sevinen var ama bu hostes maasinla ayni düsünpün tezati. Das Einstiegsgehalt liegt bei der Lufthansa beim 83-Prozent-Modell bei 1416,81 Euro, bei der Teilzeit-Variante gibt es 955,50 Euro monatlich.
Aaa'ya ~ 4 yıl önce
Keşke 100 uçak olaydı da ekonomik olarak bu kadar sıkıntı yaşamasaydık. Hayat pahalılığından millet bezmiş,asgari gelire göre dünyada en pahalı araba,benzin,elektrik,doğalgaz,internet, cep telefonu,et burada sen ne anlatıyorsun? Uçak almış,havaalanı yapmış,millet aç kalınca uçak,beton mu yiyecek,sırf betonla ileri gitmiş hangi ülke var? Bu vatanın evlatları iş buluyor yazıyorsun güzel bir de işlerinden olanları da yazsan. Onlar da bu vatanın evladı değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hostes kadın meyve sever balık etli sıcak yemek sever kudur ~ 4 yıl önce
Kısa uçuşlarda hatta göre bazen hiç yemek yiyemiyoruz.Ya da 1-2 lokma ne varsa ağzımıza atıyoruz.Ayran içiyoruz vs.Ama yorumları okuyunca içim acıdı sizler için ne kadar kötü insanlarsınız.Belki iyi niyetle yapılmıs bir uygulama fakat şirketimizin önce biz uçuş ve kabin ekiplerine sorması gerekir bir sürü uygulaması var anket yapabilirler.Paketlenmis uzun ömürlü katkılı ve dondurulmuş ürün yemek istemiyoruz.Bunun yerine meyve salatası ya da peynirli bir yeşil salatayı tercih ederdik.Zaten uzun yıllar şoklanmış ve üzeri alüminyum folyoyla kaplı aşırı yağlı ve şekerli yemekleri tüketiyoruz sağlığımızı düşünüyorsanız evvela bunları düzenleyin.Bunun dışında meyveleri çantalara koyuyorlar gibi acınası yorumlar okudum içleri artıklarla dolu troleyin içinde çöpe mi gitsinler uçakta yemeğe vakit bulamadığımız zamanlarda en az 1 saat süren eve dönüş yolunda yiyebiliyoruz ya da o kadar naçar bölgelere gidiyoruz ki ne market ne lokanta olan ya da çok pahalı valla ben afiyetle yiyorum hakkım olan meyveleri.Siz nerde yaşadınız büyüdünüz de bu kadar dedikoducu fesat görmemiş insanlarsınız bu şirkete hiç ama hiç yakışmıyorsunuz.Şirketin tasarruflarının tabii ki de destekçisiyim sadece buna kabinden başlamaları değersizleştirir.Yakın zamanda koltuklarda boş kalan kulaklıkları da toplamaya basladık bizler.Bebek can yeleklerini topla yerlestir,kulaklık topla,buluntu eşya olsun form tut kaptan da bağarsın önden arkadaşlar çabuk diye gittiğinde bir de koskoca insanlara azar çeksin.Biraz insan olsun yahu edep.Yok kiloluymusuz çok çirkinmisiz.Dönüp aynaya bakıyor musunuz acaba Eli yüzü düzgün olmanın dışında kendinizi yakışıklı buluyor musunuz acaba :) kimseye muhtaç olmadan hayatımızı idame ediyoruz bakımlıyız güzeliz akıllıyız kadınız anneyiz siz nesiniz acaba kaç sıfatınız var.Bırakın da bu milletin lokmalarını saymayı vatana millete ne hayrım dokunur onu düşünün.Sananeyle banane diye çok yakın 2 arkadas var heh iste onları dost edinin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eren ~ 4 yıl önce
siz hangi anketi yaptınız da hepimiz adına meyve salatası,peynirli salatası şstediniz,sizdeki de aynı kafa işte..mesela ben kendi adıma asla yeşillik yemem uçakta,salata ve kabuksuz meyveye dokunmam..
Q sınıfı ~ 4 yıl önce
yerden göğe kadar haklı bir yorum ağzımıza bir lokma yemek bir bardak su koyamadan uçuşu tamamladığımız rotalar çok ama bu ne kokpitten anlaşılır ne de genel müdürlükteki vernikli masalarınızdan kabinde kabin diye zırlayanların %80i bu işi yapamaz üçüncü gün salya sümük o uçaktan inersiniz
Barbar ~ 4 yıl önce
Bence meyvebarı yerine Wunderbar versinler. Geri dönüş yakıtını da ekip kendi arasında toplasın hatta sürekli arka rüzgar ile uçulsun nasıl tasarruf fikri ama?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arka rüzgarla :) ~ 4 yıl önce
Düşersin, önden estir süzülürsün.
aaa yazana ~ 4 yıl önce
Akepe sayesinde dış borç,işsizlik,faiz, döviz rekorları kırılıyor, tarım ve hayvancılık bitti, ampul,nohut gibi şeyleri bile ithal ediyoruz, suç patlama yapmış,adalet ve güvenlik yok,thy çiftlik olmuş, en ufak krizde yaprak gibi sallanıyor, uçaklarını yerde yatırıyor, tasarruf diye çalışanlara zam vermiyor, zorla izne çıkarıyor bu kafayla 500 değil 5000 uçağı olsa ne yazar? İş buluyor dediklerin de vatan evladı değil torpilli akepe evladı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şu ~ 4 yıl önce
Zihniyeti bırakın, kimse kimseyi kayirmiyor , ıs liyakate göre veriliyor.
Şu yazana ~ 4 yıl önce
Demek kimse kimseyi kayırmıyor,iş liyakate göre veriliyor. Ya dalga geçiyorsun ya bu ülkede yaşamıyorsun ya iktidar yalakasısın ya da kafanda bir sorun var.
eren ~ 4 yıl önce
Züber olmamış herkes bu tip bar tüketmez..aşağı havalimanı dükkanında tekli ton balıkları var mısırlı tahıllı içinde de çatalı bari ondan versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 4 yıl önce
Gidiş dönüş yemek de neymiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 4 yıl önce
neden acaba hep ekiplerden kesiliyo ekip aşşağı ekip yukarı işin her türlü zorluğunu çeken onlar el üstünde tutmanız lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain America ~ 4 yıl önce
Ben bu kaptanı tanıyorum, bence alay etmeyin, yürekli adamdır, yaptı daha önce böyle bir şey. Amerika'da uçarken yemekle ilgili bir problem olmuştu. Bu kaptan da my sugar fell down dedi ve uçuşu terk etti. Yaa yaa işte böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sana yakın ~ 4 yıl önce
O değilde havacılık kabin kısmında bitik artık.Bütün şirketler gözünde kabin tam bir köle.En aşagı sınıf 2 şirket değiştirdim hepsi aynı sonuncusundan istifamı verip kurtuluyorum uçanlara başarılar ama bu hayat böyle geçmez kölelik zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000