29 Haziran 2022, Çarşamba 21:56:52

THY ekipleri ring araçları ile terminale götürülecek

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı ekip otoparkındaki kapasite yetersizliğinden dolayı personeli ring araçları ile terminale ulaştıracak.
  • Koca tk nin personele vercek Park yeri yok, neden? O mudure ayri bu mudure ayri Ekip tahsise ayri sekretere dahi ayri e plna ayri, ee ne kaldi? calisana kol saati herzaman oldugu gibi
  • Atatürk Havalimanını açın artık! Uçuşlar karma çıksın, bu eziyet herkese yarı yarıya azalsın. Atatürk Havalimanı kapasite nedeniyle yetmiyordu artık yetebilir çünkü devasa bir havalimanı daha var. Yapın Full Business uçuşları Atatürk’ten şirket paranın kralını burdan çıkarsın, biz de uçuşların bir kısmını burdan yapalım. Hem ülke kazansın Atatürk atıl kalmasın, hem şirket daha fazla kazansın, hem ekipler daha az yorulsun!
  • Yeni h.limanın yapılmış ama otopark sıkıntısı inanılır gibi değil. O otoparkın katlı yapılması, 5-10 katlı yapılması çok mu zor. Herkes rahat rahat park ederdi.
  • İzinli ve tatile gidenleri otoparka almayın. Sadece uçuşa gidenlerin girmesine izin verin sorun çözülür. Tatilciler de biraz otapark parası ödesin bukadar beleşçilik olmaz.
  • olm uçucular üvey evlattır , şeytan azapta gerek diye düşünür işveren (fondaki bademler) , sizlere yağmurlu havada su bile vermezler kaldı ki otopark sağlayıp kolaylık yapacaklar , boş goygoy bunlar , günü gelince cezası kesilir hakedene yaptıklarından dolayı ,
  • Atatürk havalimanı'na çiçek gibi metroyla gidiyordu ekipler. Aynı eforu burada sadece otoparktan meydana gitmek için harcıyorlar.
  • Inanılmaz kötü olduğundan ve şirket servis vermediğinden herkes araç almak zorunda kaldı
  • Tgs nin boş işe yaramaz müdürleri şefleri ring Araçlarını kullansın işte başka ne işe yarıyorlar apron da boş boş geziyorlar
  • Anlamiyor ben siz ne demek istiyor. Ben var parketmek arabayi en yakin parkeden araba 20 metre yanimda hani kalabalik bir de nerede benim buglama balik?
  • Kapasitesiz ve durgun zekâlı Deniz efendi, günde kaç frekans uçulacak belli, ekiplerin sayısı belli. Bak Bilal’e anlatır gibi anlatıyorum, toplam ekip sayısı kadar*13m2 = toplam otopark alanı. Yazık sana verilen maaşa Yazık tükettiğin oksijene

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı ekip otoparkındaki kapasite yetersizliğinden dolayı personeli ring araçları ile terminale ulaştıracak.

İstanbul Havalimanı'ndaki THY ekipleri için ayrılan otoparka kapasite yetmiyor. Oluşan kapasite yetersizliğinden dolayı personele bir bildirimde bulunan THY, ekiplerin terminale ring araçları ile götürüleceğini bildirdi. 

THY ekipleri ring araçları ile terminale götürülecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

Yazik ~ 2 yıl önce
Koca tk nin personele vercek Park yeri yok, neden? O mudure ayri bu mudure ayri Ekip tahsise ayri sekretere dahi ayri e plna ayri, ee ne kaldi? calisana kol saati herzaman oldugu gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atatürk’ü Açın! ~ 2 yıl önce
Atatürk Havalimanını açın artık! Uçuşlar karma çıksın, bu eziyet herkese yarı yarıya azalsın. Atatürk Havalimanı kapasite nedeniyle yetmiyordu artık yetebilir çünkü devasa bir havalimanı daha var. Yapın Full Business uçuşları Atatürk’ten şirket paranın kralını burdan çıkarsın, biz de uçuşların bir kısmını burdan yapalım. Hem ülke kazansın Atatürk atıl kalmasın, hem şirket daha fazla kazansın, hem ekipler daha az yorulsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 2 yıl önce
Yeni h.limanın yapılmış ama otopark sıkıntısı inanılır gibi değil. O otoparkın katlı yapılması, 5-10 katlı yapılması çok mu zor. Herkes rahat rahat park ederdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatilciler ~ 2 yıl önce
İzinli ve tatile gidenleri otoparka almayın. Sadece uçuşa gidenlerin girmesine izin verin sorun çözülür. Tatilciler de biraz otapark parası ödesin bukadar beleşçilik olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 2 yıl önce
olm uçucular üvey evlattır , şeytan azapta gerek diye düşünür işveren (fondaki bademler) , sizlere yağmurlu havada su bile vermezler kaldı ki otopark sağlayıp kolaylık yapacaklar , boş goygoy bunlar , günü gelince cezası kesilir hakedene yaptıklarından dolayı ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 2 yıl önce
Atatürk havalimanı'na çiçek gibi metroyla gidiyordu ekipler. Aynı eforu burada sadece otoparktan meydana gitmek için harcıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmail Altınok ~ 2 yıl önce
Kardeş anlamadın heralde. Koca otopark yetersiz gelirken Atatürk Havalimanının yenisinden küçük otoparkı nasıl yetecek? Muhalefet edicez diye saçmalamaya başladınız iyice. Yakında muhalefet edicez diye tüm akli gelişmeleri bir kenara bırakıp 100 5 den küçüktür derseniz şaşmıycaz.
Havalimanına ulaşımı ~ 2 yıl önce
Inanılmaz kötü olduğundan ve şirket servis vermediğinden herkes araç almak zorunda kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi işte ~ 2 yıl önce
Araç fiyatları arttı, herkes köşe oldu.
Tgs AKP ~ 2 yıl önce
Tgs nin boş işe yaramaz müdürleri şefleri ring Araçlarını kullansın işte başka ne işe yarıyorlar apron da boş boş geziyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mudur ~ 2 yıl önce
Anlamiyor ben siz ne demek istiyor. Ben var parketmek arabayi en yakin parkeden araba 20 metre yanimda hani kalabalik bir de nerede benim buglama balik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapasitesiz ~ 2 yıl önce
Kapasitesiz ve durgun zekâlı Deniz efendi, günde kaç frekans uçulacak belli, ekiplerin sayısı belli. Bak Bilal’e anlatır gibi anlatıyorum, toplam ekip sayısı kadar*13m2 = toplam otopark alanı. Yazık sana verilen maaşa Yazık tükettiğin oksijene

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000