22 Ekim 2013, Salı 10:08:55

THY CÜBBE GİYDİ… TAKKE TAKTI!

Türk Hava Yolları’na bağlı şirketlerden THY Teknik A.Ş’de kılık kıyafet serbestliği verilince uzun sakallı, cübbeli ve takkeli teknisyenlerin sayısı arttı. İşte Atatürk Havalimanı’nda ‘Yok artık’ dedirtecek o manzaralar...
  • Bunlar müslümandır, Peygamberi örnek alıyorlar peygamberin sünnetini tatbik ediyorlar. Allah nurunu tamamlayacaktır, hiç merak etmeyin. Allah müminlerin yardımcısıdır. Bu kardeşlere laf atanların niyetleri şerdir.
  • MaşaAllah Rabbim sayılarını artırsın ne güzel Allah yardımcıları olsun
  • Allah korusun
  • Servislere kimin bindigi belli deilki ne bir kontrol ne biseyy
  • Bunlar müslüman dedğil müslümanlığın yüzkarası . Peygamberi örnek alıyoruz diyorlar ama, peygamberimiz bu günleri görseydi eminim bunların yuzune tükürürdü. Siz kurban olun peygambere çıkarcı müslümanlar.
  • Radikal ortodoks yahudilerin kopyasi bu kilik kiyafet..
  • Haberin başlığına " yok artık dedirtecek manzara " diye eklemişler. Anormal bir durum yok herşey olması gerektiği gibi Allah sayılarını arttırsın böyle güzel insanların inşallah.
  • tebrik ederim resimdeki arkadaşları . biz çevre neder diye giyinemiyoruz. hayatı rahat yaşıyorlar.
  • Masallah subhanallah Rabbim sayilarini arttirsin her yerde serbest olur insallah
  • Es Selamu Aleyküm işte MaşaALLAH Ne hoş Gİyinmiş ALLAHU Tealanın emrettiği gibi Bol Giyinmiş İSLAMA Göre giyinmiş Türkiye Müslüman Ülkesidir OSMANLI Ülkesidir Bu Ülkeyi Beğenmiyen Gidebilir Zorla Tutan Yok Klavye Erkekliği Yapmayın.

Modacı Dilek Hanif’in Osmanlı çizgileri taşıyan kabin ekibi kıyafetleri ile uzun süre tartışılan Türk Hava Yolları, bu kez takkeli,cübbeli, sakallı teknisyenleriyle gündeme gelecek.

Türk Hava Yolları’nda çalışanların iş yerine hangi kılık kıyafetle gelineceğine dair kurallar yönetmelikle belirlenmişken THY’nin yüzde 100’üne sahip olduğu THY Teknik A.Ş’de kılık kıyafet yönetmeliği olmaması farklı görüntüde çalışanların ortaya çıkmasına neden oldu.

Sayıları son dönemde hızla artan sarıklı, cübbeli ve uzun sakallı çok sayıda THY teknik personeli farklı görüntüleriyle dikkat çekerken o çalışanlardan bazıları, AirportHaber tarafından görüntülendi.

THY’ye ait servislerle işyerine gelen cübbeli teknisyenlerin, giydikleri bu kıyafetleri çalışma esnasında çıkararak ‘tulum’ giydikleri belirtilirken özellikle yabancı havayolu şirketleri temsilcilerinin ziyaretleri sırasında uzun sakallı teknisyenlerin farklı noktalarda görevlendirildiği ve böylelikle yabancı müşterilerle birebir muhatap edilmedikleri öğrenildi.

İşte o THY teknisyenleri:













THY CÜBBE GİYDİ… TAKKE TAKTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (359)

edep ~ 7 yıl önce
Bunlar müslümandır, Peygamberi örnek alıyorlar peygamberin sünnetini tatbik ediyorlar. Allah nurunu tamamlayacaktır, hiç merak etmeyin. Allah müminlerin yardımcısıdır. Bu kardeşlere laf atanların niyetleri şerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan kara ~ 7 yıl önce
MaşaAllah Rabbim sayılarını artırsın ne güzel Allah yardımcıları olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emin yaman ~ 8 yıl önce
Allah korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 8 yıl önce
Servislere kimin bindigi belli deilki ne bir kontrol ne biseyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahtiyar ~ 8 yıl önce
Bunlar müslüman dedğil müslümanlığın yüzkarası . Peygamberi örnek alıyoruz diyorlar ama, peygamberimiz bu günleri görseydi eminim bunların yuzune tükürürdü. Siz kurban olun peygambere çıkarcı müslümanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arslan ~ 8 yıl önce
Radikal ortodoks yahudilerin kopyasi bu kilik kiyafet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 8 yıl önce
Haberin başlığına " yok artık dedirtecek manzara " diye eklemişler. Anormal bir durum yok herşey olması gerektiği gibi Allah sayılarını arttırsın böyle güzel insanların inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sami ~ 8 yıl önce
tebrik ederim resimdeki arkadaşları . biz çevre neder diye giyinemiyoruz. hayatı rahat yaşıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
................. ~ 9 yıl önce
Masallah subhanallah Rabbim sayilarini arttirsin her yerde serbest olur insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdulkadir ~ 9 yıl önce
Es Selamu Aleyküm işte MaşaALLAH Ne hoş Gİyinmiş ALLAHU Tealanın emrettiği gibi Bol Giyinmiş İSLAMA Göre giyinmiş Türkiye Müslüman Ülkesidir OSMANLI Ülkesidir Bu Ülkeyi Beğenmiyen Gidebilir Zorla Tutan Yok Klavye Erkekliği Yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz ~ 8 yıl önce
Evet beğenmeyen gidebilir. Burası bizim ülkemiz. Bizi beğenmiyorsanız sarığınız cübbeniz ve sakalınızla gidebilirsiniz. Bunları din için giyinmeyip siyasi simge haline getiren herkes bence de gidebilir. Hem de rahat rahat giyebilecekleri arap ülkelerine. Ve biz gidişinizi bekliyoruz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000