01 Aralık 2018, Cumartesi 13:28:00

THY bir B737 MAX 8'i daha filoya kattı

Türk Hava Yolları'nın Boeing'den fabrika çıkışlı olarak aldığı TC-LCE kuyruk tescilli Boeing B737 MAX 8 tipi uçağı bugün resmen filoya katıldı.
  • Neden hep 737 sorun yaşıyor yahu bizim günahımız ne? Hep bi sıkıntı stres :((((((
  • Şu haritaya baktımda, batıdan gelen uçaklar neden daha doğuya gidecek anlamadım. Yeni acilan havaalanimizin merkez olmasi için doğudan mi gelmesi gerekir?
  • Cok dogru. Afrikalilar icin alinmis. Nedir bu inat. Inatla hic bir yere varilmaz. 737 Asla guvenim yoktur. Bu kadar 737 alacagina 747. Veya 777 alsaniz olmazmi yazik cok yazik , senelerimizi verdik THY,
  • Yakındır
  • Max denilen ucakta cok bi numara yok Ucak gelisen teknoloji sayesinde sadece daha az yakıt yakıyor,Uzay mekigi degil, Hala eski klasik Boeing eksikleri devam ve Boeing muhendisleri bir seyi duzelteyim derken bir cok seyi bozmuslar, ekranlar buyumus ama karmasık olmus,kullanıcı dostu degil, FMC deki page buttonların yerinin manasız sekilde yer degistirmesi ?, Dashboard da bulunan MIC button yanına aynı buyuklukte karıstırılabilmeye musait CHRONO button gelmesi, VHF in sadelikten uzak karısık sembolleri, Gozunuzun aradıgı bi indication ın kel alaka bir yere tasınmıs olması ve ustune bu trim arızası,
  • New York Times Pilotların software karşı mücadeleyi kayıp ettiler diye yazıyor
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak dileğiyle. Bizim Thy nin ikinci maxı . Geçmiş günlerde Akra Istanbul seferi sırasında Thy nin 737 8 max uçağı da problem vardı sorun giderildi İstanbul'a döndü .
  • Kuzey Işıklarının en iyi izlenebileceği yerlerden birisir İzlanda.Zenginsin ama tüm zenginler zevk sahibi olacak diye bir koşul yok tabi.Gidecek olan bir şekilde gider gerçi.Bunun için THY'den sefer isteyen arkadaş da ayrı bir muamma.Adını bile telaffuz edemediğim bir sürü şirketle uçtum bugüne dek değişik kıtalarda.İlle de THY olsun mantığını ben anlamıyorum.Bilmediği şeye şüpheyle hatta paranoya ile yaklaşan insanların memleketi burası.Yurtdışında dönerci bulana kadar yemek yemeyen insanlar için normal bir yaklaşım tabi ki.Kardeşim; THY her yere uçacak diye bir kaide yok ,bu seni neden yapmak istediğin şeylerden alıkoyuyor ? Tuhafsınız veseselam.
  • Allah bahtını açik etsin,nice güzel uçuşlara inşallah:) tek rakipsiz THY.
  • Sevdik seni bir kere

Türk Hava Yolları'nın Boeing şirketinden fabrika çıkışlı olarak aldığı TC-LCE kuyruk tescilli Boeing B737 MAX 8 tipi uçağı bugün resmen filoya katıldı.

Boeing tarafından üretilen üretilen uçak, üretici firmanın Seattle tesislerinden havalanarak ilk durağı olan İzlanda'nın Reykjavik'e teker koydu. Burada yakıt ikmali yapan uçak, TK6832 sefer sayılı uçuşunu tamamlamak için tekrardan havalanarak İstanbul'a doğru yola çıktı. Türk Hava Yolları'nın B737 MAX 8'i bugün saat 07:30'da Atatürk Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde iniş yaptı.

Türk Hava Yolları, Türkiye'de Corendon Havayolları'ndan sonra filosunda B737 MAX 8 uçuran ikinci şirket olmuştu.

©AirportHaber.com





THY bir B737 MAX 8'i daha filoya kattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

737ci ~ 5 yıl önce
Neden hep 737 sorun yaşıyor yahu bizim günahımız ne? Hep bi sıkıntı stres :((((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alakasız ~ 5 yıl önce
Şu haritaya baktımda, batıdan gelen uçaklar neden daha doğuya gidecek anlamadım. Yeni acilan havaalanimizin merkez olmasi için doğudan mi gelmesi gerekir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava Aslani ~ 5 yıl önce
Cok dogru. Afrikalilar icin alinmis. Nedir bu inat. Inatla hic bir yere varilmaz. 737 Asla guvenim yoktur. Bu kadar 737 alacagina 747. Veya 777 alsaniz olmazmi yazik cok yazik , senelerimizi verdik THY,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merhaba Bu uçakların galley üretim olarak hemen hemen %100 ~ 5 yıl önce
Yakındır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 5 yıl önce
Max denilen ucakta cok bi numara yok Ucak gelisen teknoloji sayesinde sadece daha az yakıt yakıyor,Uzay mekigi degil, Hala eski klasik Boeing eksikleri devam ve Boeing muhendisleri bir seyi duzelteyim derken bir cok seyi bozmuslar, ekranlar buyumus ama karmasık olmus,kullanıcı dostu degil, FMC deki page buttonların yerinin manasız sekilde yer degistirmesi ?, Dashboard da bulunan MIC button yanına aynı buyuklukte karıstırılabilmeye musait CHRONO button gelmesi, VHF in sadelikten uzak karısık sembolleri, Gozunuzun aradıgı bi indication ın kel alaka bir yere tasınmıs olması ve ustune bu trim arızası,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 5 yıl önce
New York Times Pilotların software karşı mücadeleyi kayıp ettiler diye yazıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musti ~ 5 yıl önce
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak dileğiyle. Bizim Thy nin ikinci maxı . Geçmiş günlerde Akra Istanbul seferi sırasında Thy nin 737 8 max uçağı da problem vardı sorun giderildi İstanbul'a döndü .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zengin'e ~ 5 yıl önce
Kuzey Işıklarının en iyi izlenebileceği yerlerden birisir İzlanda.Zenginsin ama tüm zenginler zevk sahibi olacak diye bir koşul yok tabi.Gidecek olan bir şekilde gider gerçi.Bunun için THY'den sefer isteyen arkadaş da ayrı bir muamma.Adını bile telaffuz edemediğim bir sürü şirketle uçtum bugüne dek değişik kıtalarda.İlle de THY olsun mantığını ben anlamıyorum.Bilmediği şeye şüpheyle hatta paranoya ile yaklaşan insanların memleketi burası.Yurtdışında dönerci bulana kadar yemek yemeyen insanlar için normal bir yaklaşım tabi ki.Kardeşim; THY her yere uçacak diye bir kaide yok ,bu seni neden yapmak istediğin şeylerden alıkoyuyor ? Tuhafsınız veseselam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 5 yıl önce
Allah bahtını açik etsin,nice güzel uçuşlara inşallah:) tek rakipsiz THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Come to Africa ~ 5 yıl önce
Sevdik seni bir kere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamzozn ~ 5 yıl önce
Başkasını sevemem
waka waka eee eee ~ 5 yıl önce
Boeing şirketlere yazı göndermiş bazı teknik konularla ilgili.Haber olmuştu burda bu konu.Max'ı mı sevdiniz Afrika'yı mı o da belli değil gerçi.Her iki durum da birbirinden daha az şaşırtıcı değil sonuçta.
Ahahaha ~ 5 yıl önce
Araya waka waka girmeyeydi iyiydi :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000