07 Şubat 2023, Salı 10:41:09

THY binlerce gönüllüyü deprem bölgesine taşıdı

Ülkemizi derinden sarsan depremler sonrasında tüm Türkiye harekete geçerken, Türk Hava Yolları 80 sefer ile binlerce gönüllüyü deprem bölgelerine taşıdı.
  • Siz semirmeye devam...
  • Olsun.
  • Taşımalı elbette türk hava yolları gibi büyük bir devlet şirketi TABİKİDE yapmalıdır Herşeye öncülük etmeli örnek teşkil etmelidir

Ülkemizi derinden sarsan depremler sonrasında tüm Türkiye harekete geçerken, Türk Hava Yolları (THY) 80 sefer ile binlerce gönüllüyü deprem bölgelerine taşıdı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada 11 bin 780 gönüllünün bölgeye sevk edildiğini ifade ederek, "El birliği ile tüm sıkıntıların üzerinden geleceğiz" dedi.

Ekşi'nin açıklaması şu şekilde:

"AFAD'ın davetine uyarak deprem bölgesine gitmek için havalimanlarımıza gelen gönüllü vatandaşlarımızdan 11.780'i, bu sabah 07:00'e kadar yapılan toplam 80 sefer ile Adana, Gaziantep, Adıyaman ve Şanlıurfa'ya götürüldü.

Vatandaşlarımızın gönüllü olma çağrısına yoğun talebi olduğunu memnuniyet ile görüyoruz. Gidilen meydanların yoğunluktan kaynaklanan kısıtlarının olması, operasyonların daha çok profesyonel ekiplere ve madencilerimize tahsis edilmesi zorunluluğu bulunmaktadır. Bu sebeple havalimanlarımıza gelen tüm gönüllülerimize hizmet verememiş olabiliriz. Lütfen anlayış ile karşılasınlar. THY ailesi olarak deprem bölgesine profesyonel kurtarma ekipleri ve malzeme göndermek için İstanbul, İzmir, Ankara havalimanlarından tüm gücümüzle seferlerimizi devam ettiriyoruz. Bugün de deprem bölgesine yoğun operasyonlarımız devam edecektir.

Allah tüm milletimizin yardımcısı olsun. El birliği ile tüm sıkıntıların üzerinden geleceğiz."

THY binlerce gönüllüyü deprem bölgesine taşıdı

Yorumlar

Salla . ~ 1 yıl önce
Siz semirmeye devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helel ~ 1 yıl önce
Olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ata vip ~ 1 yıl önce
Taşımalı elbette türk hava yolları gibi büyük bir devlet şirketi TABİKİDE yapmalıdır Herşeye öncülük etmeli örnek teşkil etmelidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laf ~ 1 yıl önce
Arkadaş gelin alın bu insanları buradan ölüyoruz çoçuklar ölüyor sıguktan gelinnnn

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000