15 Temmuz 2020, Çarşamba 08:51:30

THY bilet satışlarına başladı ama...

Türk Hava Yolları'nın (THY) 1 Ağustos itibarıyla Rusya'ya uçuşlara başlayacağını açıklayıp bilet satışına başlamasını değerlendiren Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, THY'nin adımının uçak seferlerinin yapılacağı anlamına gelmediğini ve Türkiye'yle uçuşların başlayacağı tarihin henüz belli olmadığını kaydetti.
  • Thy den bilet alınmaz. Resmen milleti kandırıyor
  • işin gercegi Turkiyenin Rusya'ya gaz borcu var,putin borcu istiyor,Borç ödensin kapılar açılır, turizm rahatlar.
  • Uçak firmalarına artık taksilerde ki gibi parayı uçaktan inerken vermek lazım .Paranın üstüne yatmaya iyi alıştılar.
  • Gelirinin yüzde doksanı bilet satışından olan ,seyahat acentesi olarak hiç bir müşterime ne temmuz ne de ağustos ayına bilet satmadım..Ne zaman teker kalkar o zaman bilet satarız..insanları mağdur etme THY
  • Dostum putin niye bizi listeye almamış,uçuşları neden başlatmıyor? Hani şahsım dostumla görüşmüştü herşey yolundaydı kısa sürede uçuşlar başlayacaktı Ruslar ülkemize tatile geleceklerdi ne oldu? Bu kaçıncı rus dümeni? Yine mi kandırıldık?
  • Reisimiz sayesinde oda hallolcaktir
  • Bu Havayolu şirketlerinin doğruyu söylemediklerinin bir ispatı. İnsanlara bilet satıyorlar ama ülkeler daha uçuşlara izin vermiş değil. Dolayısı ile belki de hiç uçmayacakları uçuş için para verecek olanlardan toplanan ve ciddi rakamlara ulaşan kaynak faiz bile ödemeden işletilip, sonra pardon biz hazırdık ama ülkeler izin vermedi diye iade edilecek. Nakit ihtiyacın için gidip bankadan kredi çeksen, komisyonu var, faizi var, vergileri var. Bunun ise hiç bir maliyet yok. Öyle 300 Tl, 400 Tl veya 100 dolar, 200 dolar demeyin. Milyonlarca yolcudan toplanıyor bu paralar.

Türk Hava Yolları'nın (THY) 1 Ağustos itibarıyla Rusya'ya uçuşlara başlayacağını açıklayıp bilet satışına başlamasını değerlendiren Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, THY'nin adımının uçak seferlerinin yapılacağı anlamına gelmediğini ve Türkiye'yle uçuşların başlayacağı tarihin henüz belli olmadığını kaydetti.

Lomidze, "Haziran ayında THY, temmuzda Rusya'dan Türkiye'ye uçuşların başlayacağını duyurmuştu. Aktif şekilde bilet satışı yapıldı ve tüm temmuz seferleri ağustosa ertelendi. Seferlerin başlamasını öngören herhangi bir devletlerarası anlaşmayla ilgili bilgi olmadığı ve Türkiye, Rospotrebnadzor'un onayladığı gereklilikleri karşılayan ülkeler listesinde yer almadığı için THY'nin ağustos ayı uçuş tarihlerinin güncel olduğunu ve uçuşların düzenleneceğini doğrulamak zor" ifadelerini kullandı.

Havayolu şirketlerinin bilet satışlarını ilan etme hakkına sahip olduğunu kaydeden Lomidze, ancak bu konuda Rus ve yabancı havayolu şirketlerinin satışlarına göre hareket edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Lomidze, uçuşların başlayacağının göstergesinin devletlerarası anlaşmalar ve hükümet makamlarının nihai kararları olacağını ekledi.

Koronavirüs nedeniyle yurt dışı seferlerini askıya alan ve 11 Haziran'dan itibaren uçuşlara yeniden başlayan Türk Hava Yolları, 1 Ağustos itibarıyla Rusya, Irak, Suudi Arabistan, Hindistan, Güney Afrika ve Dubai uçuşlarına başlayacağını duyurmuştu.

THY bilet satışlarına başladı ama...

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Thy ~ 4 yıl önce
Thy den bilet alınmaz. Resmen milleti kandırıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 4 yıl önce
işin gercegi Turkiyenin Rusya'ya gaz borcu var,putin borcu istiyor,Borç ödensin kapılar açılır, turizm rahatlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taxi ~ 4 yıl önce
Uçak firmalarına artık taksilerde ki gibi parayı uçaktan inerken vermek lazım .Paranın üstüne yatmaya iyi alıştılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acente ~ 4 yıl önce
Gelirinin yüzde doksanı bilet satışından olan ,seyahat acentesi olarak hiç bir müşterime ne temmuz ne de ağustos ayına bilet satmadım..Ne zaman teker kalkar o zaman bilet satarız..insanları mağdur etme THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 4 yıl önce
Seni ekmeğini uçak şirketinden karşılıyorsun, en kibarıyla çamur atma, buna şu denir ekmek yediğin...
Trajikomedi ~ 4 yıl önce
Dostum putin niye bizi listeye almamış,uçuşları neden başlatmıyor? Hani şahsım dostumla görüşmüştü herşey yolundaydı kısa sürede uçuşlar başlayacaktı Ruslar ülkemize tatile geleceklerdi ne oldu? Bu kaçıncı rus dümeni? Yine mi kandırıldık?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas zede ~ 4 yıl önce
Dostum onlar zaten bizim ülkede çalışan isini bulan . Ev alanlar antalyada onlar sefasını sürsün biz cefasini sürelim işsiz başıboş dolaşan genç işsizler ancak bizim vatandaşlar ama yabancıları çalıştıralım onlara yazlık verelim uçuşmuşlar ülkesi olalım ancak
ne oldu ~ 4 yıl önce
ne oldu ganga başlıyor resmi olarak ne oldu ha ne oldu ne oldu haaaa
Ersin ~ 4 yıl önce
Aileme bilet sattı sunexpress checkin bile yaptılar son dakika uçamazsınız dediler ne parayı iade ediyor ne açığa çeviriyor bileti resmen yasal dolandırıcı olmuşlar
Sukur ~ 4 yıl önce
Reisimiz sayesinde oda hallolcaktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 4 yıl önce
Hani şu sürekli kandırılan reis mi seninki??
Kim o ~ 4 yıl önce
Kim o?
Bozkurt ~ 4 yıl önce
Pegasustan alın madem ne ötüyorsunuz baykuş gibi zavallılar.
Tosuncuk ~ 4 yıl önce
Bu Havayolu şirketlerinin doğruyu söylemediklerinin bir ispatı. İnsanlara bilet satıyorlar ama ülkeler daha uçuşlara izin vermiş değil. Dolayısı ile belki de hiç uçmayacakları uçuş için para verecek olanlardan toplanan ve ciddi rakamlara ulaşan kaynak faiz bile ödemeden işletilip, sonra pardon biz hazırdık ama ülkeler izin vermedi diye iade edilecek. Nakit ihtiyacın için gidip bankadan kredi çeksen, komisyonu var, faizi var, vergileri var. Bunun ise hiç bir maliyet yok. Öyle 300 Tl, 400 Tl veya 100 dolar, 200 dolar demeyin. Milyonlarca yolcudan toplanıyor bu paralar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayrıca ~ 4 yıl önce
Çalışanlara maaşları yok denecek kadar aZ veriliyor. Bunun adı fırsatçılık, kul hakkına girme , vefasızlık.
Leyla ~ 4 yıl önce
Evet, esim dubaiden gelmeye calisiyor 2_3 tane havayolda yatiyor bilet paramiz. Voucher veriyorlar ancak. nakit topluyorlar. Ayip artik acilsin acilen gelmek isteyenler gelebilsin. Ozel jetler bile gelemiyor. Ne bu rezalet insanlara umut vermek para toplamak icin?
FARUk ışık ~ 4 yıl önce
1temmnuzda katar üzeri taylanda uçuş için son valizleri verirken gidemezsiniz dediler.biZ de gidemezsek niçin bilet satsinlae diye kontrol ihtiyci hissetmedik.rezil olduk
..... ~ 4 yıl önce
biraz bilgi verirmisiniz,maas ne kadar yatti ikramiye ne durumda program kac günlük
Ibrahim ~ 4 yıl önce
Cok saçma bir senaryo bu. Ilk okuldaki çocuklar gibi
Fatma ~ 4 yıl önce
Gerçekten ayip yani haftalik 4 ucuş var diyonuz hiç uçuş yok bu kadarda olmaz ozaman ordan bilet satmayin yada en azindan haftada 1 uçuş yapin italya bolognayadan
Emine özalaca ~ 4 yıl önce
Esim guneyafrika da nisan ayindan beri gelemiyor bi yardimci olun yolar acilsin cok magduruz kucuk cocugum var perisaniz boyle yapip bizi magdur etmeyin
Ayrıcaa cevap ~ 4 yıl önce
Ne bekliyorsun,3 kuruş maaş dediğin 2 asgari ücrete yakın neredeyse. Normalde de ağlıyorsunuz şimdi de ağlıyorsunuz. Anlaşılabilir bir yanınız yok. Gelmiş şirkete sallıyorsunuz. Çalışma kardeşim öyleyse, 5 kuruş veren yer varsa oraya git.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000