08 Mart 2022, Salı 23:30:50

THY bazı uçuşlarını iptal etti

Türk Hava Yolları (THY) bazı uçuşlarının iptal edildiğini duyurdu.
  • İlker Aycı zamanından kalma bu savurganlık 30-100 kişi hergün mesai hergün mesai ama ne acayip durumdurki şeflerin mesaiye kaldığnı görmedik acaba şefler hala fazlamı ?
  • Sıkıntı yok biz görevimizin başındayız
  • Uçuşlar iptal olur ama mesailer iptal olmaz...TGS nin şefleri rahat etsin diye 1 kişinin yapacağı işi 5 kişeye verip koltuklarını sağlamlaştırıyorlar. Sn.Bolat şu TGS de baskıyla zorla mesaiye bırakılan personelin sesini duyun lütfen gereksiz yere 40-50 kişi mesai hergün her vardiyada mesai bunları takip eden inceleyen yokmu yazık günah

Türk Hava Yolları (THY), sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru ile bazı uçuşların iptal edildiğini açıkladı. 

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı kalkış ve varışlı iptal edilen uçuşlar için yolcuların çağrı merkrezi, web sitesi ve mobil uygulama üzerinden iptal / iade işlemi gerçekleştirebileceği belirtildi. 

İptallerin İstanbul'da 10 Mart tarihinde beklenen yoğun kar yağışı sebebiyle gerçekleştirildiği ifade edildi.

UÇUŞU İPTAL EDİLMEYENLERE ÖZEL HAKLAR
THY'den ikinci bir açıklama yapılarak uçuşu iptal edilmeyen yolculara özel haklar tanındığı belirtildi. 

İşte iptal olmayan uçuşlarda yolculara tanınan özel haklar;

09 Mart 2022 ve öncesinde düzenlenmiş biletler için 10 Mart 2022-13 Mart 2022 tarihlerinde İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı, varışlı ve aktarmalı tüm Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferlerine kayıtlı yolcularımızın, 21 Mart 2022 tarihine kadar işlem yaptırmaları kaydıyla aşağıdaki hususlar uygulanacaktır:

1. Yeni rezervasyonun 31 Mart 2022 (dahil) tarihine kadar olan bir uçuşa yapılması durumunda rezervasyon ve güzergâh (Yeni seyahatin aynı seyahat bölgesinde olması kaydıyla) değişiklikleri ücretsiz yapılacaktır..

2. İade talepleri:

a) Hiç kullanılmamış biletlerin ücret iadesi yapılacaktır.

b) Kısmi olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletteki kullanılmayan uçuşların ücret iadesi yapılacaktır.

3. Bilet süresinin uzatılması: Biletin geçerlilik tarihi herhangi bir ücret farkı ve ceza alınmaksızın 31 Mart 2022 (dahil) tarihine kadar uzatılabilecektir.

İlgili uygulamalar sadece Türk Hava Yolları ve AnadoluJet seferlerinde geçerli olacaktır. 

THY bazı uçuşlarını iptal etti

Yorumlar

Ayan ~ 2 yıl önce
İlker Aycı zamanından kalma bu savurganlık 30-100 kişi hergün mesai hergün mesai ama ne acayip durumdurki şeflerin mesaiye kaldığnı görmedik acaba şefler hala fazlamı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi Arff ~ 2 yıl önce
Sıkıntı yok biz görevimizin başındayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartsayar ~ 2 yıl önce
Uçuşlar iptal olur ama mesailer iptal olmaz...TGS nin şefleri rahat etsin diye 1 kişinin yapacağı işi 5 kişeye verip koltuklarını sağlamlaştırıyorlar. Sn.Bolat şu TGS de baskıyla zorla mesaiye bırakılan personelin sesini duyun lütfen gereksiz yere 40-50 kişi mesai hergün her vardiyada mesai bunları takip eden inceleyen yokmu yazık günah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000