29 Nisan 2022, Cuma 11:43:49

THY Bayramda 259 Ek Sefer Düzenleyecek

Türk Hava Yolları (THY), Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla 30 Nisan-8 Mayıs tarihlerinde 259 ek sefer gerçekleştirilecek.
  • Demeki THY sistemi oturmamış enteresant Personel harçanıyor yasık
  • KHB terminale geldi istifa 1 asansör kadar uzagınızda birilerinin gazına gelmeyin.
  • Boş günleri otomatik olarak sistem kendisi planlıyor ama bayram günleri uçmak isteyen müdür ve ofis görevlisi pilotlardan size sıra gelmiyordur.
  • Uçak atama pair grubu gelir yönetimi vs. Vs. Söyleyin 330a hat açsınlar yatı verilsin biz planlarız. Herşeyi planlamadan bilmeyin.
  • Yazıklar olsun.Unifree şirketi personelini düşünmedi madem full neden bayram harçlığı vermediniz
  • Onun için mi 4 bayram günü boş planlandım. Bayram günlerini ayarlamak için programı geç çıkardınız. Bu sadece bir örnek. Para istemiyorum, ek ikramiye, kar payı zam istemiyorum. Sadece ekip planlamadaki adaletsizlik giderilsin istiyorum.Değerli yöneticilerimiz ülkemiz ve Thy nin içinde bulunduğu şartları biliyoruz. Çalışanı olduğumuz şirket için her türlü fedakarlığı pandemide ve geçmişte yaptık, yine yaparız. Ama lütfen artık ekip planlama sorununu çözün.
  • Uçaklar fulllll neden bize bayram icin para verilmedi

Türk Hava Yolları (THY), Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla 30 Nisan-8 Mayıs tarihlerinde 259 ek sefer gerçekleştirilecek.

THY'den yapılan açıklamaya göre, uçuşlarını misafirlerinin beklentilerini karşılayacak bir planlamayla icra eden bayrak taşıyıcı şirket, bayram tatilinin de yer aldığı 9 günde oluşabilecek ulaşım yoğunluğuna, İstanbul ve Ankara'dan düzenleyeceği ek seferlerle çözüm sağlayacak.

THY, 2-4 Mayıs'taki Ramazan Bayramı'nı da kapsayan 30 Nisan-8 Mayıs tarihleri aralığında 259 ek sefer düzenleyecek.

İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı olmak üzere 187 ek sefer planlanırken THY'nin alt markası AnadoluJet ile Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanlarından toplam 72 ek uçuş gerçekleştirilecek.

Yurt içinde en çok tercih edilen noktalar Antalya, Trabzon, Gaziantep ve Diyarbakır, yurt dışında ise İtalya, Karadağ, Makedonya ve Sırbistan oldu.

THY Bayramda 259 Ek Sefer Düzenleyecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Plan ~ 2 yıl önce
Demeki THY sistemi oturmamış enteresant Personel harçanıyor yasık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birilerinin gazına gelmiş pişman biri ~ 2 yıl önce
KHB terminale geldi istifa 1 asansör kadar uzagınızda birilerinin gazına gelmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xx ~ 2 yıl önce
Boş günleri otomatik olarak sistem kendisi planlıyor ama bayram günleri uçmak isteyen müdür ve ofis görevlisi pilotlardan size sıra gelmiyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek birim planlama mı? ~ 2 yıl önce
Uçak atama pair grubu gelir yönetimi vs. Vs. Söyleyin 330a hat açsınlar yatı verilsin biz planlarız. Herşeyi planlamadan bilmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmed ~ 2 yıl önce
Yazıklar olsun.Unifree şirketi personelini düşünmedi madem full neden bayram harçlığı vermediniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
And justise for all ~ 2 yıl önce
Onun için mi 4 bayram günü boş planlandım. Bayram günlerini ayarlamak için programı geç çıkardınız. Bu sadece bir örnek. Para istemiyorum, ek ikramiye, kar payı zam istemiyorum. Sadece ekip planlamadaki adaletsizlik giderilsin istiyorum.Değerli yöneticilerimiz ülkemiz ve Thy nin içinde bulunduğu şartları biliyoruz. Çalışanı olduğumuz şirket için her türlü fedakarlığı pandemide ve geçmişte yaptık, yine yaparız. Ama lütfen artık ekip planlama sorununu çözün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öncelikle Justice / c ile ~ 2 yıl önce
Ben bu ekip planlamayı habire eleştiren arkadaşları anlamıyorum.Gayet profesyonel ve adaletli calıstıklarını dusunuyorum( 77/87 Kabin memuruyum ) .Sadece 330 da olanlar ve geniş gövdesi olmayanlar sikayet ediyor ama sonucta hatlar nereye planlanırsa uygun olduğunuz ucuşa ayarlanırsınız .. Ben hiç “ abd ucusu bana gelmiyor “ diyen 77 ci( abd vizesi olan ) veya hiç yatı planlanmıyor diyen 77 ci duymadım.Ha olan illaki 1-2 ay vardır ama genel olarak Ben sistemin iyi calıştığını dusunuyorum.
Justice'e ~ 2 yıl önce
Ne sacmaliyosun ya?? 77ciyim 16 tane git-gel yaptim bu ay. Ayda 3 tane abd yaptiginiz icin herseyden bihabersiniz....
Justice cevap ~ 2 yıl önce
Sen gel bir uc bakalim adalet neymis gor! 4 kere alana gidip 5bn tl fark atiyosun 6 extra blok bosunla geziyorsun bilmediğin ve yasamadigin çok şey var umarım bir gün tecrube edersin...
Şirketini seven Amir ~ 2 yıl önce
İstifa et sektör baska iş bak sektör çok nasıl olsa 6 bin tl maaş ile iş bulabilirsen sana 2 bin de benden.
XXX ~ 2 yıl önce
Önünde uzun yıllar var ilk defamı geç program çıkıyor ✈
77ci ~ 2 yıl önce
Sirket planlamadan ibaret degil eger amerikaya 330 gitmeyecek diyorsa birileri planlamaci seni hobi olarak pass planlamaz
Hak ~ 2 yıl önce
Uçaklar fulllll neden bize bayram icin para verilmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000