06 Eylül 2021, Pazartesi 21:43:07

THY Avrupa'daki yerini korudu

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatının (EUROCONTROL) 30 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasındaki hava trafiği raporlarına göre uçuş sayısındaki artış devam ediyor. THY listedeki yerini korudu.
  • Yapılan haberle yazılan yorumlar amacını aşmış. Havacılık camiasında olup kokpit kabin ayrımı yapmak kazançları sorgulamak uygunsuz bir yaklaşım olmuş he eğer bu yorumları yapanlar gerçekten kabin kokpitse. Dışardan ve camia içinden yapılan havacı kazançlarını sorgulayan şahıslara gelir isek; havacı personelin mesleki rahatsızlıklarını incelerseniz ileride bu kazanımların nereye harcandığını daha iyi anlarsınız. Harcayanlar yine şanslı, sağlık sorunları sebepli kazandığını yaşayamayan kokpit kabin arkadaşlarımızda oldu. Hele yorum yaparken bu camiadan olmayanlara lafım; hayatını riske atarak özel hayatını eksik yaşayan, özel günlerde siz ailenizle vakit geçirirken alakasız yerlerde artık hesap edilmeyen mesailer yapan personeli, yaptığı alışverişlerle kazacıyla eleştiren kendini bilmezlersiniz. Umarım içiniz ve niyetiniz nasılsa öylede yaşamaya devam edersiniz.
  • Km düşmanı troller basmış burayı, yiyecek ekmeğe muhtaç olun siz :)
  • Izmirde calcenter'da calişan arkadaşim var Hollandaça bilen elemanlar çalismakta, muşterilerin çoğu Hollandadan, aylik kazançi yaklaşik 7.000 tl. Kabin memur gelirine yakin
  • Senin arkadaş çevrende bir sıkıntı var belli ki. Ayrıca seni iyi işletmiş, keriz yerine koymuş. Bakmış etrafındakiler ağzı açık dinliyor bu koçoğlanı, o da bi güzel köpürtmüş :) 7 sene önce FO bile almıyordu o dediğin maaşı.
  • Bir arkadasim vardi kabin memuru oldu çocuğun yürüyüşü bile degismisti.bankamatige gidiyorum ikramiye yatmis bir gun bakiyorum taksi parasi yatmis birgün bakıyorum maaş yatmış 3 gune bir para yatiyor diyordu arkadas.7 yil önce bile 10 12 bin tl elime geciyor diyordu ortalama simdi bu kadar isyan ettiginize gore 20 bine falan düşmüş sanırım her sey dahil elinize gecen.insalllah bu zor zamanlari atlatir biran once eski gunlerinize dönersiniz.20 30 bin tlye gecinmek cok zor olmali artik her sey ates pahasi cunku.
  • Gene siz saglam kazaniyorsunuz en bitik haliniz bizden iyi biz ne yapalim
  • personele verilen yarım maaş ikramiye ile alanda çalışan personelleri susturabiliriz diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! kurumsallığa ve kurumsal aidiyete aykırı kurallar ile şirket ve personel yönetilmez. istifalar başlamış yavaş yavaş personel mutlu olmayınca ve maddi olarak tatmin olmayınca neden devam etsin ki?!
  • maaşlar yerlerde thy zirvede
  • Maas politikasini belirleyen tum yoneticilerim icin tek duam var. 1 tl ye muhtac kalin insallah. Omur boyu emeginizin karsiligini alamayin.
  • Tüm uçuşlar durdurulsun tam kapanmaya geçilsin yoksa günlük 5000 bin vefat haberlerini duymaya başlayacağız abd gibi olacağız,tam kapanma olmazsa olmaz

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatının (EUROCONTROL) 30 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasındaki hava trafiği raporlarına göre uçuş sayısındaki artış devam ediyor. Belirtilen tarihler arasında Avrupa'da 175 bin 607 uçuş gerçekleşti.

İrlanda hava yolu firması Ryanair kovid-19 önlemleri kapsamındaki kısıtlamaların büyük ölçekte kalkmasıyla, günlük 2 bin 341 uçuşla Avrupa'nın en çok uçan hava yolu oldu.

İkinci sırada yer alan THY günlük 1297 uçuşla yaparken, 1199 seferle Easyjet hava yolu üçüncü oldu.

Pegasus Havayolları  listede 9. sırada yer aldı. Pegasus'un günlük uçuş sayısı 496 olarak açıklandı.

Raporda yer alan bilgilere göre hava trafiği, Kovid-19 pandemi dönemi öncesi 2019 yılı seviyelerinin yüzde 72'sine yaklaştı.

THY Avrupa'daki yerini korudu

Yorumlar Tüm Yorumlar (69)

KA ~ 3 yıl önce
Yapılan haberle yazılan yorumlar amacını aşmış. Havacılık camiasında olup kokpit kabin ayrımı yapmak kazançları sorgulamak uygunsuz bir yaklaşım olmuş he eğer bu yorumları yapanlar gerçekten kabin kokpitse. Dışardan ve camia içinden yapılan havacı kazançlarını sorgulayan şahıslara gelir isek; havacı personelin mesleki rahatsızlıklarını incelerseniz ileride bu kazanımların nereye harcandığını daha iyi anlarsınız. Harcayanlar yine şanslı, sağlık sorunları sebepli kazandığını yaşayamayan kokpit kabin arkadaşlarımızda oldu. Hele yorum yaparken bu camiadan olmayanlara lafım; hayatını riske atarak özel hayatını eksik yaşayan, özel günlerde siz ailenizle vakit geçirirken alakasız yerlerde artık hesap edilmeyen mesailer yapan personeli, yaptığı alışverişlerle kazacıyla eleştiren kendini bilmezlersiniz. Umarım içiniz ve niyetiniz nasılsa öylede yaşamaya devam edersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK1 ~ 3 yıl önce
değerli crew, size kokpitten olduğumuzu nasıl ispat edebiliriz? Öyle bi zorunluluk var da biz mi bilmiyoruz. Her neyse , burada anlatılmak istenen kabinin onlar olmadan uçağın uçmayacağını sanması. Katar ve emirates maaşları pandemi öncesi seviyeye çekti, kabin hariç. Yani Araplar bile anladı kokpit ve kabin farkını. Ama size bi türlü anlatamadık. Burada demek istediğimiz eğer tk da maaşlar eski seviyesine gelecekse emirates ve katar örneğinde ki gibi kokpit e eskisi gibi maaşları verilmeli, bu yapılırken de kabinden tasarruf edilip verilmeli. Şirket zarara girmeden kokpitinin hakkını korumalı. 1-2 ay da yeni kabinciler gelir zaten kabul etmezseniz. Tea or coffee demek için bu kadar maaş sizce de fazla değil mi?
Tk1 ~ 3 yıl önce
Yoğun operasyon döneminde zam yapmazsanız biz gideriz katara emirates e diyen tehdit eden kokpit ekibinemi zam yapmalı. Şirket bunu kenara yazmadımı sandınız ki katar emirates te her geleni alıyodu zaten. Orda onun kankisi bunun dayısı vardı ya. Çoğunuzun ing operasyon bilgi seviyesi oraya başvuru için yeterlimiydi. Bir kısım zehir olanlarınız gitti onların yanında kuru sıkı yaptı bir grup ki başvuracağından değil. He gidenlerde atıldı çoğu pandemide. Bir kaç seneye okadar daha çok alternatifiniz olacak ki herkes pilotajda bilmem nede. Ayrıca açıkta dışarda bekleyen bir sürü pilotu unutmamak lazım. O yüzden durumu az daha gerçekçi değerlendirin
. ~ 3 yıl önce
Km düşmanı troller basmış burayı, yiyecek ekmeğe muhtaç olun siz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ettiğin ~ 3 yıl önce
Beddua umarım sana döner :) alışmışsınız astronomik rakamlar almaya. Doğruları söyleyeni 9 köyden kovuyorsunuz.
Dial ~ 3 yıl önce
Izmirde calcenter'da calişan arkadaşim var Hollandaça bilen elemanlar çalismakta, muşterilerin çoğu Hollandadan, aylik kazançi yaklaşik 7.000 tl. Kabin memur gelirine yakin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıyıcı Ünal ~ 3 yıl önce
Senin arkadaş çevrende bir sıkıntı var belli ki. Ayrıca seni iyi işletmiş, keriz yerine koymuş. Bakmış etrafındakiler ağzı açık dinliyor bu koçoğlanı, o da bi güzel köpürtmüş :) 7 sene önce FO bile almıyordu o dediğin maaşı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bankaci ~ 3 yıl önce
Bir arkadasim vardi kabin memuru oldu çocuğun yürüyüşü bile degismisti.bankamatige gidiyorum ikramiye yatmis bir gun bakiyorum taksi parasi yatmis birgün bakıyorum maaş yatmış 3 gune bir para yatiyor diyordu arkadas.7 yil önce bile 10 12 bin tl elime geciyor diyordu ortalama simdi bu kadar isyan ettiginize gore 20 bine falan düşmüş sanırım her sey dahil elinize gecen.insalllah bu zor zamanlari atlatir biran once eski gunlerinize dönersiniz.20 30 bin tlye gecinmek cok zor olmali artik her sey ates pahasi cunku.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meraklısına ~ 3 yıl önce
6600 TL falan yattı geçen ay. Tatmin oldun mu troll. Git yöneticilerin milyonluk maaşlarını tartış.
Dr ~ 3 yıl önce
Insan arkadaşini doktora getirir
:) ~ 3 yıl önce
Yalan söylediğin nasıl da belli, öyle taksi parası falan ayrı ayrı yatmaz. Harcırah+yol+maaş aynı gün yatar, sana da burada anırmak düşer.
dövmeli kassız efo ~ 3 yıl önce
iyi sallamışsın trol seni
Ziyaaa ~ 3 yıl önce
Çok salladin be kardeşim.9 yıldır sirketteyim.hic bir zaman taksi parası diye birşey olmadı.ikramiye vs hiç bir zaman ayrı ayrı yatmadı.yedi yıl önce alıyor dediğin maaşı ben şuan alamiyorum.bol keseden sallama yani
Sen vasıfsızsan ~ 3 yıl önce
biz napalım? Herkes yaptığı iş, sahip olduğu birikim kadar değerli.
Nasıl ~ 3 yıl önce
Bir banka veznedarısın ki milletin eline geçen geçmeyen para seni gerdi ! Nasıl bir zihni sinirlersiniz ki cebinizden çalınana sesi çıkmayan , usulsüz işler yapana gık demeyen , alın teriyle para kazananlara dil uzatan..
Bankacıya ~ 3 yıl önce
İşte 7 sene önceki o maaşlar bile yok artık. Senin kendi bankacılara yönelik bir platform yokmu ? Oralarda takılsan ? Senin gibi mesaimiz 9-12 arada 1 buçuk saat yemek 13.30-16.30 değil. Biz gecenin körü başlıyoruz 12-13 saat durmadan mesai yapıyoruz. Kıçımız da havada ne olcagı belli değil . Ona rağmen o dediğin 7 sene önceki maaşlar bile su an yok. Senin gibi 3 saat çalışmıyoruz günde!
Kaslı ariff ~ 3 yıl önce
Gene siz saglam kazaniyorsunuz en bitik haliniz bizden iyi biz ne yapalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 3 yıl önce
Herhalde iyi olacak, ne iş yapıyorsunuz. Her gün çay kahve sigara zor olmalı
tgs ~ 3 yıl önce
personele verilen yarım maaş ikramiye ile alanda çalışan personelleri susturabiliriz diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! kurumsallığa ve kurumsal aidiyete aykırı kurallar ile şirket ve personel yönetilmez. istifalar başlamış yavaş yavaş personel mutlu olmayınca ve maddi olarak tatmin olmayınca neden devam etsin ki?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaç ~ 3 yıl önce
Abi ayda kaç tl kazaniyosun?
hakan hak ~ 3 yıl önce
maaşlar yerlerde thy zirvede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Virüs ortamında ne olacaktı? ~ 3 yıl önce
Şu Pandemi ortamında nasıl bi maaş bekliyosunuz?
Kaç para maaş alıyorsun? ~ 3 yıl önce
Şuan aldığınız para bile iki aileyi rahat geçindirir ama alışmışsınız astronomik rakamlara hadi biz pilotları anlarım da kabinciler ne iş yapıyor da bu kadar maaş istiyor ?
77 ci ~ 3 yıl önce
eskisinden çok uctugumuz icin “normal” hak ettiğimiz maaşı bekliyoruz, ekstra bi sey degil.. ayrıca konunun tarafı olmayan kimseyi alakadar eden bi durum yok, isiniz mi yok sizin, gidin kendinize başka eğlence bulun
Maas? ~ 3 yıl önce
Maas politikasini belirleyen tum yoneticilerim icin tek duam var. 1 tl ye muhtac kalin insallah. Omur boyu emeginizin karsiligini alamayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy f0 ~ 3 yıl önce
Hayatınız para olmuş kardeşim biraz da kendinizi değil şirketimizi düşünün şimdiye kadar aldığınız maaşlara sayın şirketimizin bu zor günleri atlatıp işten çıkarma yapmaması icin buna katlanmak zorundayız işten çıkartılsanız daha mı iyi olur ? Eğer daha iyi olur derseniz verin istifanızı bu kadar basit
Emek ~ 3 yıl önce
Adamlar zaten emekle bir yere gelen insanlar değil ki . Ne emeği. Ne anlar o emekten!!
Thyf0 ~ 3 yıl önce
Ne cok seviyorsunuz somurulmeyi.
tk 1 ~ 3 yıl önce
thy fo yazan arkadaş, sen kesinlikle fo değilsin, zaten sirket personeli de değilsin, dolayısıyla söylediklerinin hiçbir önemi de yok, git az ötede kumda oyna. trol seni !
emek cevap ~ 3 yıl önce
sende bugun yemek yeme o zaman kardesim. dun yediklerine say birgun sadece yemek yeme dene bakalim oluyor mu...
Tk1 sen kimsin? ~ 3 yıl önce
Boş yapıyorsun arkadaşım sen nereden ve nasıl eminsin f0 olmadığıma açıklarmısın? Boş yapıyorsun
Tam kapanma olmazsa olmaz ~ 3 yıl önce
Tüm uçuşlar durdurulsun tam kapanmaya geçilsin yoksa günlük 5000 bin vefat haberlerini duymaya başlayacağız abd gibi olacağız,tam kapanma olmazsa olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olur olur bal gibi olur. ~ 3 yıl önce
Saçmalama ya kapanan ne hayır gördüki

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000