27 Ekim 2017, Cuma 12:21:05

THY araçları renk değiştirdi

Türk Hava Yolları, Business Class yolcuları taşıma amacıyla kullandığı cobus ile midibüslerin renklerini değiştirdi.
  • Yakın zamanda en fazla hasarlı kazalara bu aletlerin neden olacağını görürsünüz. HAvalimanında kullanılacak en son ren Siyahtır. HAvalimanı var olan yapısı nedeniyle zaten gri ve koyu renk yoğun bir alandır. ayrıca ışığı yansıtmayıp soğuran bir rengin seçilmesi diğer sürücülerin aracı görmeleri olumsuz etkileyecektir. Ayrıca yazın ve güneşli havalarda zaten soğutması problem olan otobusler hamama dönecektir.
  • THY nin en büyük eksiği bilgi. Ve de dünya literatürü. Siyah renk otobüsün vereceği zararın farkında mısınız ? insan biraz araştırmaz mı ? Böyle şey olur mu ? Kurtulun artık şu arap gibi düşünmekten ne olur.
  • her zaman olduğu gibi uçuş güvenliği ön planda. zaten doğru düzgün kullanmıyorlar. ucagın altında kalacak bir gün bir tanesi. siyah ve görünürlük? yani karadeniz fıkrası gibi veya gündüz feneri dedikleri olaydan esinlenmişler galiba
  • hiçbir şekilde bu otobüsler tahsis edilmiyor. 300 küsür yolcu tıkış tıkış 2 otobüse bindiriliyor.
  • Eni 3 metre boyu 10 metre otobüsün,kocaman birşey yanı neresi görünmüyor? Miyop hipermetrop olan dahi bunu görür
  • Yürüyen fod dan başka birşey değil samiii koşş samiii seversin bu işleri ah ah ah
  • Gece cidden çok farkedilir bu yani 10 bin feetten uçan uçak bile farkeder ah ah
  • Yani diyorlar ki uçurum derinleşiyor sınıf farkları iyice belli olsun biz de bu konunun destekçisiyiz diyorlar. Rezillik.
  • Siyah cam filmi bile yasaklandı.bilal ekşi “otobüsleri daha görünür hale getirdik” bu cümle gerçekten söylenmişmi yoksa şakamı ?
  • Bence tamamen altın yaldızla kaplatılmalıydı. Daha şatafatlı olur, halılar serilir, davullar çalınarak uçağa binilirdi. Basamaklı midibüslere rahat erişim içinse TGS personeli bir arkadaşın sırtına basılarak daha tahat binilebilir. Arkadaşa biraz ateşlersiniz seve seve yapar.

Türk Hava Yolları, yolcularına sunduğu hizmet kalitesini artırmak amacıyla cobus ve midibüslerini yeniledi.

Atatürk Havalimanı'nda hizmet veren 4 adet cobus ile 21 adet midibüs daha fark edilebilir olmaları için yeni renklerine boyandı.

Konu hakkında sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Business Class yolcularımız için otobüsleri Atatürk Havalimanı'nda daha görünür hale getirdik" dedi.

İşte THY'nin yeni renklerine bürünen o aracı:

 

THY araçları renk değiştirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

siyah mı? ~ 6 yıl önce
Yakın zamanda en fazla hasarlı kazalara bu aletlerin neden olacağını görürsünüz. HAvalimanında kullanılacak en son ren Siyahtır. HAvalimanı var olan yapısı nedeniyle zaten gri ve koyu renk yoğun bir alandır. ayrıca ışığı yansıtmayıp soğuran bir rengin seçilmesi diğer sürücülerin aracı görmeleri olumsuz etkileyecektir. Ayrıca yazın ve güneşli havalarda zaten soğutması problem olan otobusler hamama dönecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Renk ~ 6 yıl önce
THY nin en büyük eksiği bilgi. Ve de dünya literatürü. Siyah renk otobüsün vereceği zararın farkında mısınız ? insan biraz araştırmaz mı ? Böyle şey olur mu ? Kurtulun artık şu arap gibi düşünmekten ne olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeka? ~ 6 yıl önce
her zaman olduğu gibi uçuş güvenliği ön planda. zaten doğru düzgün kullanmıyorlar. ucagın altında kalacak bir gün bir tanesi. siyah ve görünürlük? yani karadeniz fıkrası gibi veya gündüz feneri dedikleri olaydan esinlenmişler galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK81 ve TK1 ~ 6 yıl önce
hiçbir şekilde bu otobüsler tahsis edilmiyor. 300 küsür yolcu tıkış tıkış 2 otobüse bindiriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görünür hal ~ 6 yıl önce
Eni 3 metre boyu 10 metre otobüsün,kocaman birşey yanı neresi görünmüyor? Miyop hipermetrop olan dahi bunu görür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ddfda ~ 6 yıl önce
koyu renk hele ki siyah trafikte problemli renktir önce bilgilenin ondan sonra yorum yazın cahil kalmayın görünür hal.!!!! Kültür ve bilgi istiyorsanız biraz olsun avrupaya dönün yüzünüzü artık eyy demeklede olmuyor....
FOD ~ 6 yıl önce
Yürüyen fod dan başka birşey değil samiii koşş samiii seversin bu işleri ah ah ah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Gece cidden çok farkedilir bu yani 10 bin feetten uçan uçak bile farkeder ah ah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devran ~ 6 yıl önce
Yani diyorlar ki uçurum derinleşiyor sınıf farkları iyice belli olsun biz de bu konunun destekçisiyiz diyorlar. Rezillik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görünür derken? ~ 6 yıl önce
Siyah cam filmi bile yasaklandı.bilal ekşi “otobüsleri daha görünür hale getirdik” bu cümle gerçekten söylenmişmi yoksa şakamı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Altına Hücum ~ 6 yıl önce
Bence tamamen altın yaldızla kaplatılmalıydı. Daha şatafatlı olur, halılar serilir, davullar çalınarak uçağa binilirdi. Basamaklı midibüslere rahat erişim içinse TGS personeli bir arkadaşın sırtına basılarak daha tahat binilebilir. Arkadaşa biraz ateşlersiniz seve seve yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000