01 Nisan 2022, Cuma 09:56:16

THY A.O'dan THY Teknik'e transfer

Türk Hava Yolları'nın yüzde yüz iştiraki olarak hizmet vermeyi sürdüren THY Teknik A.Ş'de yeni atamalar yapıldı.
  • Vayyyyy
  • Zamanla görmek lazım. Kalitesizlik maliyetini nasıl yönetecek bakmak lazım. Hangarları % 98 doldurmakla olmuyor bu iş. Asıl mesele net kâr ?
  • İnşAllah Teknik AŞ nin temeli olan teknisyenler için Fazıl bey gibi düşüncelere sahip değildir. Hak istenildiğinde "hayırdır teknisyenler arabalarını mı değiştiricek" diyecek zihniyette değildir. Şu bir gerçek Teknik AŞ teknisyenin imzası ile para kazanan bir şirket. İnsanları okadar değersiz hissettirdilerki işini sevgiyle yapan bırakmadılar. Çok basit şeyler çalışanın aidiyet duygusunu arttırır.şirket için değerli olduğunu hissederse şirketi ve işini sahiplenir.söyleyecek çok şey var, duyan?
  • Harbi kendi md başka bu adamı merak ettim. Bakılırsa herkes iyi kıymetli biri olduğunu yazmış. Dedikleri gibiyse teknik adına sevindim.
  • Teknisyenin QM olmasina bile olmasınlar o zaman diyenler şimdi....
  • Egosu olmayan iş odaklı biridir Amirinden memuruna temizlik personeline kadar herkesle selamlaşan tevazu sahibi
  • Liyakatli atamaları gördüğümde çok mutlu oluyorum. Teşekkürler yeni yönetim.
  • Gittiğine sevindik
  • Hayırlı olsun
  • Sayın Zekeriya Başkanım yolun açık olsun sizin gibi değerli bir insanla muhasebede beraber çalışmaktan mutluluk ve onur duyduk Yapılan güzel işleri tebrik ve takdir etmeniz , her konuda bizlere destek olmanız , herzaman hoşgörülü ve babacan tavriniz sizi çok farklı kıldı,insanları mutlu etti .Yolunuz açık olsun.

Türk Hava Yolları'nın yüzde yüz iştiraki olarak hizmet vermeyi sürdüren THY Teknik A.Ş'de yeni atamalar yapıldı. 

THY Teknik A.Ş'de İnsan Kaynakları ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Fazıl Çiftçi, THY Teknik A.Ş. İcra Komitesine bağlı olarak ihdas edilen İç Denetim ve Kontrol Başkanı olarak atandı.

Çiftçi'den boşalan İnsan Kaynakları ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise THY A.O da Muhasebe ve Mali İşler Başkanı olan Dr. Zekeriya Demir getirildi.

THY A.O'dan THY Teknik'e transfer

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Muhteşem atama tebrikler ~ 2 yıl önce
Vayyyyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Backround nedir... ~ 2 yıl önce
Zamanla görmek lazım. Kalitesizlik maliyetini nasıl yönetecek bakmak lazım. Hangarları % 98 doldurmakla olmuyor bu iş. Asıl mesele net kâr ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlısı ~ 2 yıl önce
İnşAllah Teknik AŞ nin temeli olan teknisyenler için Fazıl bey gibi düşüncelere sahip değildir. Hak istenildiğinde "hayırdır teknisyenler arabalarını mı değiştiricek" diyecek zihniyette değildir. Şu bir gerçek Teknik AŞ teknisyenin imzası ile para kazanan bir şirket. İnsanları okadar değersiz hissettirdilerki işini sevgiyle yapan bırakmadılar. Çok basit şeyler çalışanın aidiyet duygusunu arttırır.şirket için değerli olduğunu hissederse şirketi ve işini sahiplenir.söyleyecek çok şey var, duyan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B1 C//S ~ 2 yıl önce
Harbi kendi md başka bu adamı merak ettim. Bakılırsa herkes iyi kıymetli biri olduğunu yazmış. Dedikleri gibiyse teknik adına sevindim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay ~ 2 yıl önce
Teknisyenin QM olmasina bile olmasınlar o zaman diyenler şimdi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demir ~ 2 yıl önce
Egosu olmayan iş odaklı biridir Amirinden memuruna temizlik personeline kadar herkesle selamlaşan tevazu sahibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Liyakat ~ 2 yıl önce
Liyakatli atamaları gördüğümde çok mutlu oluyorum. Teşekkürler yeni yönetim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayalet ~ 2 yıl önce
Gittiğine sevindik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Www ~ 2 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhasebe ~ 2 yıl önce
Sayın Zekeriya Başkanım yolun açık olsun sizin gibi değerli bir insanla muhasebede beraber çalışmaktan mutluluk ve onur duyduk Yapılan güzel işleri tebrik ve takdir etmeniz , her konuda bizlere destek olmanız , herzaman hoşgörülü ve babacan tavriniz sizi çok farklı kıldı,insanları mutlu etti .Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000