15 Ekim 2019, Salı 09:11:01

THY Afrika seferlerinde tip değişikliğine hazırlanıyor

Türk Hava Yolları önümüzdeki yıl Afrika'da sefer düzenlediği bazı noktalarda geniş gövdeli uçaklarla operasyon düzenlemeye hazırlanıyor.
  • Arkadaslar bu hatlar halihazirda para basan , iyi yonetilen ve gelecek icin umut veren hatlar. Mumkun olsa bircok Afrika hatti genis govde olurdu. Agzina sinek giren arkadas , buradan da anlasilacagi uzere agzini kapasan her anlamda daha hayirli olacak.
  • Ne kadar Afrika varsa verin 330 a. 77 ciler de ayrı ırk gibi Amerika yapsın !
  • Ee? Cockpitte ne zaman degisiklige gideceksiniz? terorizimi destekleyen ulkelerin pilotlarini ne zaman kulagindan tutup atacaksiniz?yoksa desteklemeye devammi edeceksiniz?
  • UÇAK 737 ama 500 bağacı var 250 yüklüyorsun diğerleri kalıyor yazık günah zarar üstüne zarar gnder büyük uçak işciler de rahat etsin THY zarar etmesin
  • Hayırlı olsun 337 filosuna
  • 330 filo ya hayirli olsun 737 filo ya da birazcik gecmis olsun, 737 ekiplerinin yillarca ne cektigini biraz anlarlar.
  • Emcemine kodugumun yerine beş gün yatı nedir abi.sitmanin kol gezdiği sineklerin ağzımıza girdiği Afrika'nın en tehlikeli yeri.
  • Bazı hatlar 739 dolmuş bir üst kapasite 332'ye terfi ettirilmiş.Ticari aklın gereği yapılmış ama ulema kesimi her zamanki pesimist tavrıyla ukela karakterlerini deşarj ediyorlar....Hadi hayırlı traşlar boş ilerin boş müdürleri!
  • Zamanında 50 yolcu ile gidiyorduk afrikalara. Simdi overbooked tıka basa dolu. Uçagi büyümektense günlük sefer sayısı arttırilsa daha mantıklı değil mi? Afrika'dan uzak doğuya giden yolcuların aktarma süreleri cok fazla
  • 737ciler biraz nefes alsin dimi

Türk Hava Yolları önümüzdeki yıl Afrika'da sefer düzenlediği bazı noktalarda geniş gövdeli uçaklarla operasyon düzenlemeye hazırlanıyor.

2020 yaz sezonunda Afrika'ya yönelik seferlerinde planlama yapan Türk Hava Yolları, Abuja, N'Djamena ve Kinşasa seferlerinde A330-200 tipi uçakları kullanmayı hedefliyor.

Halihazırda Boeing 737 tipi uçaklarla gerçekleştirilen İstanbul-Abuja seferinin 10 Ağustos 2020'den, İstanbul-N'Djamena-Kinşasa seferlerinin ise 12 Mayıs 2020'den itibaren A330-200 tipi uçaklarla icra edileceği öğrenildi.

THY Afrika seferlerinde tip değişikliğine hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Komik yorumlar ~ 5 yıl önce
Arkadaslar bu hatlar halihazirda para basan , iyi yonetilen ve gelecek icin umut veren hatlar. Mumkun olsa bircok Afrika hatti genis govde olurdu. Agzina sinek giren arkadas , buradan da anlasilacagi uzere agzini kapasan her anlamda daha hayirli olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330cu ~ 5 yıl önce
Ne kadar Afrika varsa verin 330 a. 77 ciler de ayrı ırk gibi Amerika yapsın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 5 yıl önce
Ee? Cockpitte ne zaman degisiklige gideceksiniz? terorizimi destekleyen ulkelerin pilotlarini ne zaman kulagindan tutup atacaksiniz?yoksa desteklemeye devammi edeceksiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Destek ~ 5 yıl önce
İmzamı atarım.
haranli'ye ~ 5 yıl önce
ne acı ki o ülkelerin turist,para,icat her şeyine muhtaçsın unutma...
Doğru Karar ~ 5 yıl önce
UÇAK 737 ama 500 bağacı var 250 yüklüyorsun diğerleri kalıyor yazık günah zarar üstüne zarar gnder büyük uçak işciler de rahat etsin THY zarar etmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAy ~ 5 yıl önce
Hayırlı olsun 337 filosuna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK CI ~ 5 yıl önce
330 filo ya hayirli olsun 737 filo ya da birazcik gecmis olsun, 737 ekiplerinin yillarca ne cektigini biraz anlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatci ~ 5 yıl önce
Emcemine kodugumun yerine beş gün yatı nedir abi.sitmanin kol gezdiği sineklerin ağzımıza girdiği Afrika'nın en tehlikeli yeri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
encemin ~ 5 yıl önce
Bize sineksiz 5 gün denk geldi, beterin beteri var deyip şükrettik. Geçmiş olsun :))
My Africa ~ 5 yıl önce
Bazı hatlar 739 dolmuş bir üst kapasite 332'ye terfi ettirilmiş.Ticari aklın gereği yapılmış ama ulema kesimi her zamanki pesimist tavrıyla ukela karakterlerini deşarj ediyorlar....Hadi hayırlı traşlar boş ilerin boş müdürleri!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afrika ~ 5 yıl önce
Zamanında 50 yolcu ile gidiyorduk afrikalara. Simdi overbooked tıka basa dolu. Uçagi büyümektense günlük sefer sayısı arttırilsa daha mantıklı değil mi? Afrika'dan uzak doğuya giden yolcuların aktarma süreleri cok fazla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dispatch ~ 5 yıl önce
Filoda o kadar uçak yok
~ 5 yıl önce
Airbus filosundasin sanirim :))
. ~ 5 yıl önce
Sefer sayisini artirarak o kadar ekibe yatı yaptirir mi sirket saniyorsun :) Topla hepsini 330'a tek seferde bitsin dimi
Adelet ~ 5 yıl önce
737ciler biraz nefes alsin dimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000