06 Şubat 2019, Çarşamba 08:04:43

THY Abu Dabi'de pilot arayacak

Türk Hava Yolları, bölgesinde pilotlara yönelik tanıtım turu kapsamında Abu Dabi'de toplantı düzenleyecek.
  • valla sagdan soldan o kadar arattırdım torpil pesinde kosarak girdim buraya, yol belli yordam belli daha ne diye oralara gidiliyor anlamadım.
  • abu dabiyi organize edenler sirketi gereksiz zarara sokmanın hesabını versin :)
  • Merhaba, Abu Dhabi şu an için uygun bence. Çünkü Etihad Airways çok iyi bir Havayolu olduğu halde İnculuzlar çok kötü yönetiyorlar. Saçma sapan ortaklıklar ile Havayolunun kendi uçuşu dışında zarar etmesine sebep oluyorlar. Çok değerli Türk pilotlarımız başta olmak üzere birçok ta yabancı pilot için uygun maaş politikası ve ISL civarı uygun lokasyon konaklama fırsatları oluşursa gelecek pilotlar bulunabilir.
  • Abu dhabi açıköğretim mezunuyum, kendimi çok geliştirdim ama , thy ye çok bile sayılırım ama olsun bi yerden başlamak istiyorum
  • Bahsediyorduk. DEC alırlar şimdi.
  • Tabi ya.. çalışmak isteyen çalışır arkadaşlar kimse kimseyi zorla tutmuyor,gelende istediği için gelecek. Burda kalıp her programda ben giderim diyenler yerine istekli gelip çalışanlar bu şirketi yükseltecek. Yabancı kaptan gelsinde şirket biraz s.o.p görsün. Her gün kafasına göre kural koyan veya kaldıran adamlarla uçmaktan bıktık kimi kokpit kapısını tik tik yap der kimi zart diye kapıyı açar kimi 1 saatlik uçuşta 20 defa kokpite çağırır.. bu cinslerin hepsi türk. Yabancılardan çok şey öğrenen kaptan var. Hem operasyonel hem insanlık adına. Şirkete katkıları büyük.. gelsinler hepsi baştacı!
  • Rüyanda görsen inanma
  • Yeterince rezil olduk körfezde, daha da rezil olmayalım. Ne sunacaksınız? Etihad'ın $10K verdiği pilota gel masrafları kesip ₺20K vericem mi diyceksiniz? Kendi adamımı köpek ettim gel başlarına çoban ol mu diyeceksiniz?? Yazıklar olsun, haram zıkkım olsun.. Yediğiniz haltın misliyle haşrolun inşallah..
  • Sozumona buyuk korfez havayollari aglasin haline. Yakisir THY mize. InsaAllah devami da gelir.
  • Ara ara bulursun....!

Türk Hava Yolları, bölgesinde pilotlara yönelik tanıtım turu kapsamında Abu Dabi'de toplantı düzenleyecek.

Önümüzdeki yıllarda teslim alacağı uçaklarla filosunun büyüklüğü 421'e çıkacak olan Türk Hava Yolları, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'de pilotlara yönelik tanıtım turu (road show) düzenleyecek.

Abu Dabi'de bulunan Radisson Blu Hotel (Yas Adası) 12 Şubat'ta iki oturum şeklinde yapılacak olan etkinlikte katılımcı pilotlara THY tanıtılacak.Toplantıda THY'nin pilotlara sunduğu olanaklar ile İstanbul tanıtılacak ve başvurular için yapılacak işlemler anlatılacak.

THY Abu Dabi'de pilot arayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

AFA7FiloFoAdayı ~ 5 yıl önce
valla sagdan soldan o kadar arattırdım torpil pesinde kosarak girdim buraya, yol belli yordam belli daha ne diye oralara gidiliyor anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAFA ~ 5 yıl önce
Büyük susamın küçük susama dediği gibi, sen biraz büyü sonra yorum yaparsın.
bu gercekse ~ 5 yıl önce
abu dabiyi organize edenler sirketi gereksiz zarara sokmanın hesabını versin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ETIHAD OUT ~ 5 yıl önce
Merhaba, Abu Dhabi şu an için uygun bence. Çünkü Etihad Airways çok iyi bir Havayolu olduğu halde İnculuzlar çok kötü yönetiyorlar. Saçma sapan ortaklıklar ile Havayolunun kendi uçuşu dışında zarar etmesine sebep oluyorlar. Çok değerli Türk pilotlarımız başta olmak üzere birçok ta yabancı pilot için uygun maaş politikası ve ISL civarı uygun lokasyon konaklama fırsatları oluşursa gelecek pilotlar bulunabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gooood boy ~ 5 yıl önce
Abu dhabi açıköğretim mezunuyum, kendimi çok geliştirdim ama , thy ye çok bile sayılırım ama olsun bi yerden başlamak istiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkaniyetten ~ 5 yıl önce
Bahsediyorduk. DEC alırlar şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKA ~ 5 yıl önce
Tabi ya.. çalışmak isteyen çalışır arkadaşlar kimse kimseyi zorla tutmuyor,gelende istediği için gelecek. Burda kalıp her programda ben giderim diyenler yerine istekli gelip çalışanlar bu şirketi yükseltecek. Yabancı kaptan gelsinde şirket biraz s.o.p görsün. Her gün kafasına göre kural koyan veya kaldıran adamlarla uçmaktan bıktık kimi kokpit kapısını tik tik yap der kimi zart diye kapıyı açar kimi 1 saatlik uçuşta 20 defa kokpite çağırır.. bu cinslerin hepsi türk. Yabancılardan çok şey öğrenen kaptan var. Hem operasyonel hem insanlık adına. Şirkete katkıları büyük.. gelsinler hepsi baştacı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unnamed ~ 5 yıl önce
Rüyanda görsen inanma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah aşkına gitmeyin.. ~ 5 yıl önce
Yeterince rezil olduk körfezde, daha da rezil olmayalım. Ne sunacaksınız? Etihad'ın $10K verdiği pilota gel masrafları kesip ₺20K vericem mi diyceksiniz? Kendi adamımı köpek ettim gel başlarına çoban ol mu diyeceksiniz?? Yazıklar olsun, haram zıkkım olsun.. Yediğiniz haltın misliyle haşrolun inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EY ve EK ~ 5 yıl önce
Sozumona buyuk korfez havayollari aglasin haline. Yakisir THY mize. InsaAllah devami da gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 5 yıl önce
Ara ara bulursun....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000