24 Mart 2022, Perşembe 13:27:32

THY ABD'de bir uçuş noktası daha açıyor

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olan Türk Hava Yolları (THY) Amerika Birleşik Devletleri'ndeki (ABD) uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.
  • Pike place'de iyi eğlenceler, onun dışında pek fazla gezilecek yerler yok, highly overrated derim
  • Şimdilik merakinizi giderin hevesinizi alın iPhone vs ne lazimsa alın cinim A350ler,mekanın sahibi,gelince artık kankalariniza iPhone siparişi verebilirsiniz...
  • Seattle seferlerine Cessna 172 ler gönderilmelidir. Vicdan sahibi yöneticiler şirketin geleceği adına bunu ciddi bir şekilde değerlendirmelidir. Değerlendirirler mi? Sanmam. Çünkü Cessna şirketi uçak alımlarında milyon dolar bonuslar vermiyor.
  • Tayin oldu acaba
  • Lütfen artık şirketimiz sesimizi duysun. Çift geniş gövde artık zaruri olmuştur. Bir memurun ayda 3 yatı yaparken başka bir memurun 13 kez git gel yapması hiç adil değil.
  • iflas eden eyalet detroite açın tabii kimse kalmadı orda herkes lax jfk mia bölgelerine kaçtı pudra şekerciler ise NM TX tarafında
  • united hava yollarının en önemli hublarından biri denver! buraya düzenlenecek sefer orta amerika pazarını komple alır!
  • Rio neden açılmıyor?
  • 330cular aglamayin artk. Zamaninda ne yatilar yapti 330. Bizzat kendim de uctum. 77 24saat amerika ya gidip er bosunu yapip ustune tekrar ucusa gittiginde siz gittiginiz yatilarda güneş yanigi olmaktan kendinize gelemiyordunuz. 77cilerin hic bu kadar agladigini duymadim o zamanlar. Siz de biraz o günleri hatirlayip saygi duymaya baslasaniz iyi olur. Demek ki parayla degil sirayla. Ayrica sirket ucak tipi, yakit, yolcu sayisi vs gibi bir cok parametreyi degerlendirerek veriyor bu karari.
  • Size kim söyledi gencler :))

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olan Türk Hava Yolları (THY) Amerika Birleşik Devletleri'ndeki (ABD) uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında yapılan açıklamayla imkanlar ve pazar koşullarına bağlı olarak Amerika Birleşik Devletleri'nin Seattle ve Detroit şehirlerine tarifeli sefer başlatılmasına karar verildiğini duyurmuştu.

THY Üretim Planlama Başkanlığı, 27 Mayıs 2022'den itibaren İstanbul-Seattle-İstanbul seferlerinin başlatılması kararını aldı. THY söz konusu seferleri haftada 4 frekans olarak icra edecek.

İstanbul-Seattle seferleri Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri yapılacak.

©AirportHaber.com

THY ABD'de bir uçuş noktası daha açıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

37ci ~ 2 yıl önce
Pike place'de iyi eğlenceler, onun dışında pek fazla gezilecek yerler yok, highly overrated derim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Q 330 ~ 2 yıl önce
Şimdilik merakinizi giderin hevesinizi alın iPhone vs ne lazimsa alın cinim A350ler,mekanın sahibi,gelince artık kankalariniza iPhone siparişi verebilirsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çılgın C172 Fo ~ 2 yıl önce
Seattle seferlerine Cessna 172 ler gönderilmelidir. Vicdan sahibi yöneticiler şirketin geleceği adına bunu ciddi bir şekilde değerlendirmelidir. Değerlendirirler mi? Sanmam. Çünkü Cessna şirketi uçak alımlarında milyon dolar bonuslar vermiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip iletişimin şefi mdr ~ 2 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Tyu ~ 2 yıl önce
Ekip iletişimin sefine bakın Dr dijana bakın kaç yıllık sigortaları var kac yasindakar Personele gelince zorla isten atma bunlara gelince geniş imkanlar
Acilen ~ 2 yıl önce
Ekip iletişimin mdr bakın planlama bilmez masum çalışanını isten artırılır isim verir verdiği isimler ortaya çıkar gider üstleri ben personelle çalışmak istemiyorum diye hiçbir kusuru olmayan personelle uğraşır sırf kendi egosunu tatmin etmek için personellerin isten atılıyor kabin kokpit bilmez bölüme süre koyar neymis efendim ekip iletişimin ömrü 5 yılmış şu sağlığa bakın şirketin hangi bildirisinde bir bölümün ömrü 5 yıl yazıyor şu rezilliğe bakın kurumsal bir firmaya nasıl yakışan bir konuşma nasıl Personele duyulan nefret nasıl bir öfke bu hangi kurumsal bir firmada bir yönetici bir bölüme ömür biçiyor nasıl bir hak kukuk gözetme bu tamamen uydurma .....
Acilen 2 ~ 2 yıl önce
Ekip planlama tamamen uydurmalariyla personeli isten artırılıyor son derece kifayetsiz liyakatsiz tepeden indirme yönetici sözde
Hangi ballılar(!!) ~ 2 yıl önce
Tayin oldu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/M ~ 2 yıl önce
Lütfen artık şirketimiz sesimizi duysun. Çift geniş gövde artık zaruri olmuştur. Bir memurun ayda 3 yatı yaparken başka bir memurun 13 kez git gel yapması hiç adil değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ücretsiz izinli SFO ~ 2 yıl önce
iflas eden eyalet detroite açın tabii kimse kalmadı orda herkes lax jfk mia bölgelerine kaçtı pudra şekerciler ise NM TX tarafında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 2 yıl önce
united hava yollarının en önemli hublarından biri denver! buraya düzenlenecek sefer orta amerika pazarını komple alır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Had ~ 2 yıl önce
Türkmenistan başlasın
He bi sen eksiktin ~ 2 yıl önce
77 de 2 yıl ucmus fo ya bak sen, 1 yıl Amerika gordu milyonluk yatırımları yapan gelir yönetimini 2 dakikada cozdu…
Oscar ~ 2 yıl önce
Seattle'dan sonra Denver ve Orlando geliyor
A ~ 2 yıl önce
Rio neden açılmıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pas ucmak ~ 2 yıl önce
Icin mi
Insaf ~ 2 yıl önce
330cular aglamayin artk. Zamaninda ne yatilar yapti 330. Bizzat kendim de uctum. 77 24saat amerika ya gidip er bosunu yapip ustune tekrar ucusa gittiginde siz gittiginiz yatilarda güneş yanigi olmaktan kendinize gelemiyordunuz. 77cilerin hic bu kadar agladigini duymadim o zamanlar. Siz de biraz o günleri hatirlayip saygi duymaya baslasaniz iyi olur. Demek ki parayla degil sirayla. Ayrica sirket ucak tipi, yakit, yolcu sayisi vs gibi bir cok parametreyi degerlendirerek veriyor bu karari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 2 yıl önce
O bahsettiğin dönemlerde filoda 777 yoktu.. 777 filoya 2009 senesinde katıldı, o da hindistandan gelen kiralık uçaklardı. Tıpkı A350'in, genis gövde ucak sayısı icerisindeki sayisi kadar ancaydi.. azıcık akıl mantik.
Ee ~ 2 yıl önce
Sen kes abhaza 77 fo’su
Canım ya ~ 2 yıl önce
77 de amerikalar 4 kareydi hatta Houston 5 kare… o zaman 330 hiçbirini yapmazdı. Başlayalı ne kadar oldu 8 ay mı?
77 nin gidiceğini ~ 2 yıl önce
Size kim söyledi gencler :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dostum. ~ 2 yıl önce
Seni üzmek istemem ama 777 ve 787 gidecek :)tüm programlar hazır

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000