24 Nisan 2022, Pazar 08:49:38

THY 46 çocuğu uçakla tanıştırdı

Türk Hava Yolları (THY), Giresun ve Ordu'nun köylerinde yaşayan 46 çocuğu hayata geçirdiği projeyle uçakla tanıştırdı.
  • Yorumları okuyorum da herkes bilip bilmeden konuşuyor çok güzel bir hareket yapmış thy bu durum taktir edileceğine hep bir beğenmezlik hep bir doyumsuzluk öncelikle teşekkür edip sonrasında sonraki yıllarda geliştirilebilir denilebilir insanları teşvik etmek lazım yoksa işkembeden sallamak kolay bu iş için ne kadar uğraşılmıştır kim bilir nasıl bir emek vardır bunu düşünüp öyle yorum yazmak daha insaflı olur kanımca herkese iyi günler dilerim
  • Corendon bir ucak dolusu cocugu aldi Canakkale'yi gezdirdi, Sivrihisar'da 180 cocuk ucretsiz ucuruldu THY ucurmadi bile, haber degeri olan bu mu sizce?
  • Diğer İstasyonlarda şimdiye kadar yapılıyordu, bu sene neredeydi THY istasyon Müdürleri neden böyle bir organizasyon yapmadı, yoksa 23 nisan kutlamalarına yasak mı koydu THY ?
  • Kocaman THY 46 çocuğa uçağın içini gezdirmiş..SHM 178 çocuğu ucakla uçurmuş .vizyon bu olsa gerek...!!!
  • Ogu thy istasyon müdürü Sayin Yunus Bey'i böyle güzel proje yaptigi icin tebrik ederiz.
  • Sadece bindirdiniz ucurmadinizmi çocuklara ayırdığınız zaman bu kadar iste

THY'den yapılan açıklamaya göre, şirketin Ordu-Giresun ofisinin gerçekleştirdiği projeyle bayrak taşıyıcının TK1920 sefer sayılı uçağı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İstanbul'dan havalanarak Ordu-Giresun Havalimanı'nda çocuklarla buluştu. Ordu'nun Yokuşdibi ve Giresun'un Çatak köylerinde ilköğretim okulunda eğitim gören 10-12 yaş arası 23'er öğrenci olmak üzere toplamda 46 çocuk kendi isimleriyle düzenlenmiş biniş kartlarını alarak uçağa bindi.

Hayatlarında ilk kez uçağa binen çocuklar pilot ve kabin memurlarıyla tanışarak çizdikleri havacılık temalı resimleri uçuş ekibine hediye etti. Uçağın kaptan pilotu, çocuklar için yaptığı özel anonsta "Yarınlarımızın teminatı sevgili çocuklar, kanatlarınız hep açık ve hayalleriniz daima yükseklerde olsun." ifadelerini kullandı. Havalimanı kulesinden yer hizmetlerine kadar pek çok noktayı THY çalışanlarıyla gezen ve havacılık hakkında bilgi alan çocuklar, daha sonra Ordu Boztepe'yi ve Giresun Kalesi'ni giderek eğlenceli bir gün geçirdi.

THY 46 çocuğu uçakla tanıştırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

hımmmmmm ~ 2 yıl önce
Yorumları okuyorum da herkes bilip bilmeden konuşuyor çok güzel bir hareket yapmış thy bu durum taktir edileceğine hep bir beğenmezlik hep bir doyumsuzluk öncelikle teşekkür edip sonrasında sonraki yıllarda geliştirilebilir denilebilir insanları teşvik etmek lazım yoksa işkembeden sallamak kolay bu iş için ne kadar uğraşılmıştır kim bilir nasıl bir emek vardır bunu düşünüp öyle yorum yazmak daha insaflı olur kanımca herkese iyi günler dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAI1920 ~ 2 yıl önce
Corendon bir ucak dolusu cocugu aldi Canakkale'yi gezdirdi, Sivrihisar'da 180 cocuk ucretsiz ucuruldu THY ucurmadi bile, haber degeri olan bu mu sizce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY nin ~ 2 yıl önce
Diğer İstasyonlarda şimdiye kadar yapılıyordu, bu sene neredeydi THY istasyon Müdürleri neden böyle bir organizasyon yapmadı, yoksa 23 nisan kutlamalarına yasak mı koydu THY ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt.. ~ 2 yıl önce
Kocaman THY 46 çocuğa uçağın içini gezdirmiş..SHM 178 çocuğu ucakla uçurmuş .vizyon bu olsa gerek...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MinikAdam ~ 2 yıl önce
Ogu thy istasyon müdürü Sayin Yunus Bey'i böyle güzel proje yaptigi icin tebrik ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yunus bey mi ~ 2 yıl önce
Yazdırıyor sizlere bunları :)))
Yalamamak ~ 2 yıl önce
Onemli
karakter ~ 2 yıl önce
cok sükür kendi irademiz sizlere nazaran bir is yapismis hic yapilmamasindan iyidir dimi
Ne yani ~ 2 yıl önce
Sadece bindirdiniz ucurmadinizmi çocuklara ayırdığınız zaman bu kadar iste

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000