24 Haziran 2010, Perşembe 13:27:41

Thomas Cook üç yeni noktaya uçuş başlatıyor

Dünyanın önde gelen tur operatörleri arasında yer alan Thomas Cook, Türkiye'nin üç farklı noktasına yeni uçuşlar başlatacağını açıkladı.
  • bournemouth süper bir alan. Tebrik ediyorum. Londraya çok yakın ve easy jetin yıllardın yaptığını Türk firmaları hala akıl edemiyor. Heathrow, Standset, Garwick e hiç gerek yok. Sadece turizm amaçlı değil, İstanbul uçuşlarında da nasıl yoğunluk yaşanacak, izleyin görün. Yakında easy de başlar burada zaten.
  • Tesekkurler Thomas Cook. Dunyanin ilk kurulan acentasi ve en buyuklerinden biri. Bournemouth'dan turkiyeye sefer duzenleyecek olmasi cok sevindirici birde Bournemouth - sabiha gokcen seferide eklerlerse super olur. Turk sirketlerinin koyacagi yok anlasilan. Bournemouth - London Stansted 5 saate yakin bir yolculuk bu bizim icin bir eziyet. Guney Ingilterede yasayan yuzbinlerce turk var. Belki bu yazdiklarimi pegasus sunexpress gibi sirketler duyarda buradanda ucus koyarlar. Saygilarla
Travelmole'da yayınlanan habere göre; İngiltere'nin 13 farklı havalimanından 17 farklı noktaya gerçekleşecek uçuşlar İngiltere ile Türkiye'yi birbirine bağlayacak.

Thomas Cook'un Türkiye'ye gerçekleştireceği yeni uçuşlar şunlar:

- Bournemouth Havalimanı - Dalaman

- Bournemouth Havalimanı - Antalya

- Bristol Havalimanı - İzmir

- Doncaster - Antalya

Thomas Cook'un diğer uçuşları ise şunlar oldu:

- Humberside Havalimanı - Enfhida (Tunus)

- Bournemouth Havalimanı - Corfu

- Southampton Havalimanı - Palma

- London Gatwick - Djerba

- Manchester Havalimanı - Djerba

- East Midlands Havalimanı - Hurghada

- East Midlands Havalimanı - Funchal

- Newcastle Havalimanı - Hurghada

- Leeds Bradford Havalimanı - Kos

- Glasgow Havalimanı - Hurghada

- Exeter Havalimanı - Funchal

 (Turizm Gazetesi)
Thomas Cook üç yeni noktaya uçuş başlatıyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bournemouth süper bir alan. Tebrik ediyorum. Londraya çok yakın ve easy jetin yıllardın yaptığını Türk firmaları hala akıl edemiyor. Heathrow, Standset, Garwick e hiç gerek yok. Sadece turizm amaçlı değil, İstanbul uçuşlarında da nasıl yoğunluk yaşanacak, izleyin görün. Yakında easy de başlar burada zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tesekkurler Thomas Cook. Dunyanin ilk kurulan acentasi ve en buyuklerinden biri. Bournemouth'dan turkiyeye sefer duzenleyecek olmasi cok sevindirici birde Bournemouth - sabiha gokcen seferide eklerlerse super olur. Turk sirketlerinin koyacagi yok anlasilan. Bournemouth - London Stansted 5 saate yakin bir yolculuk bu bizim icin bir eziyet. Guney Ingilterede yasayan yuzbinlerce turk var. Belki bu yazdiklarimi pegasus sunexpress gibi sirketler duyarda buradanda ucus koyarlar. Saygilarla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000