29 Nisan 2018, Pazar 09:11:40

Thomas Cook Türkiye kapasitesini artırdı

Bristol Havalimanı'ndan Yunanistan'ın Preveza kentine uçuş başlatan Thomas Cook, bu havalimanından Türkiye'ye dönük kapasitesini ise yüzde 74 oranında arttırdı.
  • sterlin olmus 5.5, euro olmus 5. Adamlar neden gelmesin. Kaliteli tatili ucuza yapacaklar, tesisleri eskitip gidecekler. Gecelik 1000tl dedigin tesis 180 pound. Heriflere her sey dahil tatil yaptiriyorsuniz. Ulkeyi tepe tepe kullanip cekip gidiyorlar. Biz bu ulkenin gercek sahibiyiz saniyorsunuz. 5 yildir tatile cikamayan, tatile cikip pansiyonda kalan insanlar kendini ulkenin sahibi saniyor. Ulkemizin parasi deger yitirdikce biz ancak bu ulkede kole oluruz ve yabancilara hizmet ederiz. Su cahillikten birazcik kurtulun
  • Önce Ryanair şimdi Thomas Cook, bizim Antalyadaki firmalara rakip değil mi?
  • İçerideki hainlere inat turizm dahil birçok sektörde büyümeye devam ediyoruz
  • Felaket tellallığı yapanlar neredesiniz. Sivasli

Avrupalı tur operatörlerinden Türkiye'ye dönük yeni uçuşlar ve kapasite arttırımı haberleri gelmeye devam ediyor.

Son olarak, İngiltere'nin ikinci büyük seyahat grubu Thomas Cook, Bristol Havalimanı'ndan Türkiye'ye dönük kapasitesini yüzde 74 oranında arttırdı.

Aynı zamanda bu havalimanından Yunanistan kapasitesini yüzde 27, Kıbrıs kapasitesini yüzde 33 arttıran şirket, Yunanistan'ın Preveza kentine ise yeni uçuş başlatacağını duyurdu.

Bristol Havalimanına bir adet A321 daha konuşlandırdığını duyuran Thomas Cook, bu havalimanındaki toplam kapasitesini yaklaşık 3'te bir oranında arttırmış oldu.

Thomas Cook Türkiye kapasitesini artırdı

Yorumlar

Sogan cucukleri ~ 6 yıl önce
sterlin olmus 5.5, euro olmus 5. Adamlar neden gelmesin. Kaliteli tatili ucuza yapacaklar, tesisleri eskitip gidecekler. Gecelik 1000tl dedigin tesis 180 pound. Heriflere her sey dahil tatil yaptiriyorsuniz. Ulkeyi tepe tepe kullanip cekip gidiyorlar. Biz bu ulkenin gercek sahibiyiz saniyorsunuz. 5 yildir tatile cikamayan, tatile cikip pansiyonda kalan insanlar kendini ulkenin sahibi saniyor. Ulkemizin parasi deger yitirdikce biz ancak bu ulkede kole oluruz ve yabancilara hizmet ederiz. Su cahillikten birazcik kurtulun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turist taşıyan yerli firmalar ~ 6 yıl önce
Önce Ryanair şimdi Thomas Cook, bizim Antalyadaki firmalara rakip değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyüyen Türkiye ~ 6 yıl önce
İçerideki hainlere inat turizm dahil birçok sektörde büyümeye devam ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ata harekat ~ 6 yıl önce
Felaket tellallığı yapanlar neredesiniz. Sivasli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000